Dyson Danmark レビュヌ 2,190

TrustScore 5段階評䟡の2

1.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

For 3,5 Ã¥r siden kÞbte jeg en Dyson V15 i den tro, at pris og kvalitet hang sammen. StÞvsugeren er ikke engang blevet brugt sÊrlig meget, men nu er den fuldstÊndig dÞd. Det er rystende, at et produk... もっず芋る

KÞbte en Dyson Airwrap i.d. i gave 12/4-2026. Det viser sig efterfÞlgende at varen har en fejl med en af delene, men Dyson vil ikke returnere pengene selvom der pÃ¥stÃ¥s at man kan fÃ¥ penge tilbage, h... もっず芋る

СпасОбП за такПй хПрПшОй сервОс МесЌПтря Ма все плПхОе Птзывы П вашеЌ сайте! Я ПчеМь Псталась ЎПвПльМа свПей пПкупкПй О ЎПставкПй в течеМОО 3 ЎМей МесЌПтря Ма тП чтП ЌПя пПсылка 📊 была выслаМа с Квец... もっず芋る

Virkelig dÃ¥rlige stÞvsugere. Har prÞvet 3 modeller over ca 8 Ã¥r og de har alle haft dÃ¥rlige batterier og dÃ¥rlig sugeevne. De lever aldrig op til det skrevne og er overbevist om at de er fremstillet... もっず芋る

䌁業情報

Få skrÊddersyet support
Se stylinguides
Dyson til virksomheder

Om Dyson

Dyson blev grundlagt på ideen om at lÞse problemer, som andre ignorerer; stÞvsugere, der tilstopper og mister sugeevnen, håndtÞrrere, der er energikrÊvende og ikke virker, og hårteknologi, der er afhÊngig af ekstreme temperaturer og som forårsager varmeskader.

Siden virksomheden blev etableret i Storbritannien i 1993, er Dyson vokset fra én mand og én idé til en global teknologivirksomhed med et stadigt voksende team af ingeniÞrer og videnskabsmÊnd i sin kerne.

I dag sÊlges Dyson-maskiner i over 65 lande. Fra ledningsfrie stÞvsugere til luftrensere til hårtÞrrere; en helt ny generation af teknologi er kommet i hÊnderne på Dyson-ejere over hele verden.

KÞb direkte fra os, der har skabt den

Dyson prisgaranti

レビュヌ䟝頌の蚘録がありたせん

この䌁業は顧客にレビュヌを䟝頌しおいないため、レビュヌが党䜓の意芋を反映しおいない可胜性がありたす。

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Elendig kundeservice

Jeg havde bestemt mig på at kÞbe en dyson purifier hot + cool ho2.

Dog kunne jeg ingen steder se, hvor meget strÞm den brugte.

Jeg kontaktede Dyson kundeservice, der blev ved med at sige, den brugte 220-250 V, måtte forklare konen ( som ikke prÊsenterede sig) at det gÞr ALT i Danmark.

Da hun endelig fattede, hvad jeg spurgte om, kunne hun ikke give et svar, da det jo kom an på hvilken styrke den stod på. 🙄

Jeg måtte så sige gå ud fra et gennemsnit, det ord kendte hun så tydeligvis heller ikke.

Langt om lÊnge fandt hun så ud af, hvad varmedelen brugte af W, men hun anede ikke hvad kÞledelen og luftrenseren brugte.

Jeg spurgte hvem der så vidste det.

Så begyndte hun at fortÊlle om en helt anden maskine en lille kÞletårn.

Forklarede hende at det kunne jeg ikke bruge til noget . Det var jo det samme som at sammenligne hvor meget en Audi Q7 og en Ford KA’ brugte.

Det fattede hun ikke.

Det bliver så IKKE til en DYSON her!

De lyver jo også på deres hjemmesider om anmeldelser.

De skriver at de har 4.5 stjerner - det er jo direkte lÞgn!

2025幎8月12日

Ingen kundeservice

Dårligste oplevelse. Dyson hjÊlper kun kunder, hvis de har en kvittering. De kan ikke så meget som vejlede eller hjÊlpe en med hvilken reservedel man evt skal kÞbe eller lignende.
Jeg har en Dyson 12 v detect slim som viser en fejl på skÊrmen, som gÞr at maskinen ikke kan eller vil starte.
Så jeg anbefaler man finder en anden stÞvsuger end Dyson.

2025幎8月9日

Skrammel til prisen

Min Dyson 8+animal er 2 år gammel, jeg renser og ordner filter har også skiftet dem. Men jeg må sige. Aldrig har jeg haft så dårlig en stÞvsuger til så dyr pris. Jeg kÞbte en billig stÞvsuger,( med ledning) , den lÞfter mine tÊpper. Den kan.
Dyson suger ikke halvt sÃ¥ godt. Den tager bestemt ikke alt, en lille pind eller gren, nej tak. Den billige gÞr. Jeg foretrÊkker, at kÞbe en ny billig mÃ¥ske hver 3.-4. År
Aldrig mere så dårlig en dyr stÞvsuger, så hellere 3 billige på 8-10 år
Lad dig ikke narre, hvis du vil betale så mange penge så find et andet mÊrke. Alle stÞvsugere til den pris vil uden tvivl vÊre meget bedre. Jeg er 67 år, så det er ikke den fÞrste stÞvsuger jeg har prÞvet.

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Aldrig oplevet så dårlig service

Aldrig oplevet sÃ¥ dÃ¥rlig service nogensinde! Vi har kÞbt en dyson stÞvsuger for under et Ã¥r siden, og ville reklamere den da vi ikke engang kan stÞvsuge vores kÞkken uden den gÃ¥r ud efter en fuld opladning

Vi snakker med den fÞrste medarbejder i telefonen, som siger at der skal bestilles et nyt hovede hjem til vores stÞvsuger som de ikke har på lager, så hvis vi ikke hÞrer fra dem inde for 10 hverdag skal vi kontakte dem igen. Vi hÞrer ingenting, og kontakter dem igen. Snakker med en ny medarbejder, som siger vi skal sende den retur til dem, selv sÞrge for at pakke sådan en usmart genstand ind og sende den retur til dyson.. FÞrst efter de har modtaget den gamle, kan de sende en ny, og medarbejderen siger det tager umiddelbart 14 hverdage fÞr vi modtager en ny..

Vi fortÊller det er ualmindelig dÃ¥rlig service, og vi mÃ¥ kunne finde ud af en bedre lÞsning nu nÃ¥r vi har ventet SÅ lÊnge pÃ¥ ingenting.. Hvor medarbejderen vÊlger at smÊkke rÞret på  😡

Sååå i de 10 hverdage plus ydeligere 14 hverdage skal vi ikke kunne stÞvsuge vores hjem?😡

2025幎8月7日
自発的なレビュヌ

Alt for dyre i forhold til deres elendige brugsfunktion.

Dysons produkter er utrolig dyre i forhold til den vare du får. Vi har kÞbt Dyson airwrap til vores datter og den virkede dårligt efter kort tid.
Vi valgte også at kÞbe en af de smarte stÞvsugere og da man skal vaske filter konstant, da maskinen ellers indikere at den ikke kan bruges, så har vi måtte kÞbe en ekstra stÞvsuger - så vi har kÞbt 2 stk. produkter til en samlet pris på ca. 12.000kr og de virker elendigt.
Kan på ingen måde anbefale Dyson

2025幎8月6日

Io servizio post vendita Ú TERRIBILE

Io servizio post vendita Ú TERRIBILE, mi hanno forzato ad acquistare un nuovo alimentatore per il purificatore d'aria che non funziona più (li ho informati che non era l'alimentatore il problema, avendolo testato) ed ora dopo più di un mese dalla restituzione non ho ancora ricevuto il rimborso.
Senza contare che non vogliono riparare il purificatore nonostante sia in garanzia!!!
Azienda pessima.

2025幎8月5日

Kunne man give 0 stjerner havde jeg

Kunne man give 0 stjerner havde jeg gjort det! Det er den mest ringe service nogensinde!!!!!! Mit 1 år gamle stÞvsuger gik i stykker. Jeg har i 2 og 1/2 måned haft dialog med Dyson kundeservice DK. 3 gange har de sendt nye reservedele. Maskinen virker stadig IKKE. Nu skal jeg så have en ny stÞvsuger, fordi den STADIG IKKE VIRKER. Det nÊste problem er så, at de skal have den gamle stÞvsuger tilbage, som selvfÞlgelig skal pakkes i en papkasse der er stor nok. Jeg ligger ikke inde med en så stor papkasse - men JEG skal selv afholde udgiften til papkassen. Det kan simpelthen ikke vÊre rigtigt! Jeg skal nu afholde udgifter fordi deres produkter ikke virker. Jeg har aldrig i mit liv oplevet så ringe kundeservice!
NÃ¥r jeg har fundet en papkasse gÃ¥r der sÃ¥ yderligere 2-3 uger fÞr jeg har en ny stÞvsuger, da de fÞrst sender en ny, nÃ¥r den gamle er registreret pÃ¥ deres lager. Deres kundeservice fÃ¥r min absolut DÅRLIGSYE anbefaling.

2025幎7月28日

Over 10 års loyal kunde – nu i chok over behandlingen

I mere end 10 Ã¥r har jeg kÞbt Dysons nyeste stÞvsugere og luftrensere og altid haft gode oplevelser – isÊr med en utrolig serviceminded medarbejder i Malaga, som i mange Ã¥r sad pÃ¥ den danske kundeservice. Hun var hjÊlpsom, lyttende og imÞdekommende hver gang.

Men i juli 2025 kontaktede jeg Dyson igen – denne gang for at kÞbe to nye maskiner. Jeg starter med at spÞrge ind til prisgarantien, som de selv reklamerer med, men bliver mÞdt af en nÊrmest total afvisning. Medarbejderen (Mai) krÊver, at jeg selv fremskaffer dokumentation for prÊcis, hvad konkurrentens pakke indeholder, samt sender detaljer og beviser. Det hele bliver sÃ¥ bÞvlet og ufleksibelt, at jeg til sidst opgiver – og nÃ¥r slet ikke at bestille den anden maskine (en luftrenser) over telefon.

I stedet bestiller jeg luftrenseren online. 14 dage senere – og stadig inden for Dysons egen 40 dages prÞveperiode – opdager jeg, at prisen er blevet sat ned med over 1.000 kr. Jeg ringer for at hÞre, om man kan fÃ¥ prisjustering. Igen fÃ¥r jeg fat i Mai, og igen bliver jeg mÞdt af afvisning. I stedet for at hjÊlpe, holder hun et langt og kÞligt foredrag om Dysons markedsstrategi og nÊgter at imÞdekomme min forespÞrgsel.

Jeg nÊvner, at jeg overvejer at returnere maskinen inden for prÞveperioden – og spÞrger venligt, hvordan det i sÃ¥ fald foregÃ¥r. Uden at svare siger hun blot: “Der kommer nu en spÞrgeundersÞgelse – ha’ en god dag,” og lÊgger rÞret pÃ¥ midt i min sÊtning.

Det her er ikke bare dårlig service – det er dybt bekymrende.

Og som om det ikke var nok, er Dyson ogsÃ¥ ekstremt svÊre at komme i kontakt med generelt. Telefonsupporten har ofte uendelig ventetid – fÞrste gang sad jeg i kÞ i 45 minutter uden at komme igennem. De henviser til WhatsApp, men QR-koden fÞrer til et ikke-eksisterende link, og der findes ingen e-mailadresse man kan henvende sig til.

Jeg vil i Þvrigt gerne tilslutte mig de mange andre brugere her pÃ¥ Trustpilot, der beskriver samme oplevelse: At man bliver talt ned til, overhovedet ikke bliver lyttet til – og slet ikke hjulpet. Det virker nÊsten som en bevidst strategi. Det er ubegribeligt dÃ¥rligt og fuldstÊndig uvÊrdigt for et brand som Dyson anno 2025.

Jeg er rystet. Jeg tÞr knap nok beholde produktet – og endnu mindre returnere det – i frygt for, hvordan de vil hÃ¥ndtere sagen. Den her oplevelse har Þdelagt mit indtryk af et brand, jeg ellers har stolet pÃ¥ i over et Ã¥rti.

2025幎7月8日

Jeg har kÞbt en Dyson purifier hot &

Jeg har kÞbt en Dyson purifier hot & cool gen1 da jeg fik fortalt den kunne kÞle men ak det kan den jo ikke sÃ¥ prÞver jeg at ringe til deres danske kundeservice og efter en masse forskellige spÞrgsmÃ¥l ender det med en engels talende kvinde som jeg sÃ¥ spÞrger om der er nogen af deres produkter der virkelig kan kÞle men det ved hun ikke sÃ¥ hun beder mig ringe op igen og hÃ¥be pÃ¥ en dansk support, se det kan man da kalde at blive holdt for nar hvorfor starter de ikke med at sige der er ingen dansker til rÃ¥dighed lige nu, sÃ¥ jeg kan ikke fÃ¥ at vide om nogen af deres produkter kan kÞle ned. Pyha den var hÃ¥rd. 👎😖

2025幎7月21日
自発的なレビュヌ

Man får en dårlig fornemmelse af Dyson

Man får en dårlig fornemmelse af Dyson anno 2025.
Har en Dyson v15 stÞvsuger, hvor den rÞde plastik udlÞser på rÞret er gået i stykker.
Dyson vil så sÊlge mig et nyt rÞr til 450 kr, indtil jeg så finder ud af at jeg kan kÞbe den rÞde plastik udlÞser på nettet til 30-50 kr, og endda Temu til 15 kr.
Hvorfor har Dyson ikke sådan en part i lÞskÞb?

2025幎7月17日

Meget dårlig service

Har bestilt og betalt en stÞvsuger hos dyson.dk. Dyson har for lÊngst hÊvet pengene - MEN jeg har intet modtaget fra dem. Det er ganske enkelt umuligt at fÃ¥ dem i tale. Man kan hverken ringe eller maile. Man skal bruge appen what’s app, men her svarer en robot.
Hold jer langt vÊk er mit bedste råd.

2025幎7月7日
自発的なレビュヌ

Defekt produkt og ingen support

Jeg har spildt 1,5 time på en indisk supporter, der indrÞmmede at stÞvsugeren var defekt og skulle skiftes, men vil kun skifte med et produkt de ikke har på lager og belejligt nok har taget ud af produktion... og jeg skal selv holde Þje med lager status (meget svÊrt når de har fjernet den fra hjemmesiden!).

Absurd inkompetent og uprofessionelt firma.
Det er 2 reklamation på en v12 slim.
Maskinen holder max 1-1,5 år hvorefter den begynder at tage skidt ind i cyclonen og filteret stopper til og skal vaskes efter blot 40 min brug.

Supporteren afbrÞd chatten, Og sagde jeg var "offline" og ignorerede mine beskeder.

UseriÞst og pinligt.

KÞb aldrig hos Dyson, kÞb I en butik.
Direkte brud på forbruger lovgivning.
Det er det absolut vÊrste firma jeg nogen sinde har vÊret udsat for.

2025幎7月7日

Elendig kundeservice

Chattede med deres "kundeservice", fordi min v10 pulserede ved fuld kraft, var klar over at jeg nok skulle have en ny motor, mit problem var, at jeg på det tidspunkt, ikke kunne huske modellen.. efter 1œ time med chatten opgav jeg, de havde ikke oplyst mig modellen, på trods af at jeg flere gange havde givet dem serienummeret... Nu har jeg kÞbt en Samsung til det halve af en dysons pris & den er faktisk bedre end min v10!!

2025幎7月3日
自発的なレビュヌ

Umuligt at bestille udskiftningsfiltre – dyb skuffelse!

Jeg kÞbte en Dyson Pure Cool Link med tillid til, at et anerkendt mÊrke som Dyson ville sikre support og reservedele. Men i flere Ã¥r har det vÊret umuligt at bestille udskiftningsfiltre – hverken pÃ¥ Dyson Danmarks officielle hjemmeside eller i de store elektronikbutikker i KÞbenhavn.
Det er ikke bare upraktisk – det gÞr enheden nÊsten ubrugelig. Fra et mÊrke med sÃ¥ stort ry forventer man en helt anden form for kundeservice. Meget skuffet. Jeg kan ikke anbefale Dyson, hvis du planlÊgger at bruge deres produkter pÃ¥ lÊngere sigt.

I bought the Dyson Pure Cool Link expecting that a reputable brand like Dyson would ensure proper support and availability of spare parts. However, for several years now, it has been impossible to order replacement filters – neither on Dyson Denmark’s official website nor in major electronics stores in Copenhagen.
This isn’t just inconvenient – it makes the device virtually useless. From a brand with such a strong reputation, you expect much better customer service. Very disappointed. I cannot recommend Dyson if you’re looking for products with long-term usability.

2025幎7月3日
自発的なレビュヌ

Ikke muligt at sende email!!

Ikke muligt at sende email!!. Kundeservice/privat uden mulighed for at sende email! Det er ikke ok. Der står at man kan skrive via "Whatsapp". Det kan ikke vÊre rigtig at jeg skal til at sÊtte mig ind i at kommunikere via noget helt ukendt for mig. At man ikke kan sende emails tyder på problemer med med mange klager - hvilket trustpilot også vidner om.

2025幎7月1日

Ingen kundeservice

VÊrste kundeservice nogensinde, faktisk har de ingen overhovedet. De lover 2-4 hverdage fra bestilling til modtagelse, jeg ventede i 1,5 mdr og har skrevet til dem 4 gange uden at modtage svar. Har én gang lykkes med at komme igennem over telefon, uden at få nogen form for hjÊlp overhovedet. KÞbte netop hos Dyson direkte for at få bedste service. Det er virkelig skod!

2025幎6月28日

2 års livstid og ingen kundeservice

StÞvsugerens batteri dÞde efter 2 Ã¥r og 2 uger. Jeg kontaktede derfor Dyson og sendte dem en e-mail. De svarede, at jeg skulle kÞbe en ny reservedel – men det er batteriet, der er problemet.

Jeg skrev til dem igen og modtog nÞjagtig samme svar, denne gang fra en "Kristine", som tydeligvis er en robot. Det virker Êrligt talt, som om stÞvsugeren er designet til at gå i stykker lige efter garantien udlÞber. Og de sender en standard lÞsning uden at sÊtte sig ind på, hvad der er reelt er problemet.

Der er ingen reel kundeservice. Hold jer langt vÊk fra dette firma.

2025幎6月26日

ForfÊrdelig service!

Jeg bestilte en Dyson Airwrap for snart 3 mÃ¥neder siden. Det var en forudbestilling, men med en forventet forsendelse d. 12 April. Det er 2,5 mÃ¥ned siden
 Jeg har haft fat i deres kundeservice 6 gange, og sidst blev jeg lovet, at de ville vende tilbage med en status pÃ¥ min ordre indenfor 72 timer. Det er over 2 uger siden og jeg har INTET hÞrt

Jeg er forstÃ¥r godt, hvad en forudbestilling indebÊrer, men nÃ¥r man skriver en forventet forsendelse d. 12 april, havde jeg ihverfald ikke regnet med, at jeg skulle vente 3+ mÃ¥neder. SÃ¥ kan man da som minimum skrive en mail og forventningsafstemme med sine kunder! Desuden har der vÊret 10 nye “forventede” afsendelsesdatoer pÃ¥ deres hjemmeside siden, nÃ¥r man forudbestiller varen. Det giver jo et billede af, at der er afsendt flere partier allerede, men hvorfor er min ordre sÃ¥ ikke afsendt? Hvorfor Ã¥bner man op for flere forudbestillinger nÃ¥r man ikke engang kan fÞlge med pÃ¥ de ordrer, som blev lagt for 3 mÃ¥neder siden? MEGET Êrgerligt at jeg skal ringe og vente i kÞ pÃ¥ telefonen sÃ¥ mange gange og endnu ikke har modtaget noget brugbar information.

2025幎6月26日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。