Dyson Sverige レビュー

1,779
TrustScore 5段階評価の2

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har en Dyson air up som är tre och ett halvt år gammal. Använd kanske 15 till 20 gånger under dessa år har helt plötsligt slutat att fungera. Den var inskickad för reparation för företaget som reparer... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vår dammsugare slutar fungera från en dag till en annan. Kontaktar service, omständigt med länkar och det ska filmas. Råder var att beställa ett nytt batteri för 999:-. Levereras fort, men hjälper ej.... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Har haft en Dyson V11 absolut extra i fem år och varit nöjd med den. Tänkte byta upp mig till nya V16 Detect Animal och köpte den. V16 har betydligt starkare motor och flera nya förbättrade funktioner... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Inget ont om företaget som så, men... Har en 4 år gammal V10 dammsugare som funkat jättebra. Den städar kanon. men, trigger knappen (röda av/på) har nu gått av två gånger och har fått byta den genom... もっと見る

企業情報

Registrera maskin
Få skräddarsydd support
Se stylingguider

Om Dyson

Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.

Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.

Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.

Köp direkt från oss som har skapat den

Dyson prisgaranti

(1,779)

過去12か月のレビュー数: 55件

レビューを書く

5つ星のうち1の評価

Köpte en dyson gen5detect…

Köpte en dyson gen5detect absolute..ville köpa till ett tillbehör för att kunna dammsuga under låga utrymmen. Ringer till Dyson och får till svar på en dålig linje på engelska att det finns ej att köpa till min nyköpta dammsugare och dom vet ej när det kommer.. konstig affärside sälja
nya produkter för dyra pengar men inga tillbehör..

2024年9月25日

Dyson Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse, och vi förstår verkligen din frustration. Det är tråkigt att höra att du haft svårt att få tag på det tillbehör du behöver till din Dyson Gen5detect Absolute™ . Vissa tillbehör kan vara tillfälligt slut eller på väg att lanseras, och vi arbetar ständigt med att förbättra tillgängligheten.

Vi rekommenderar att du håller utkik på vår webbplats, eller kontaktar oss igen framöver för uppdateringar. Om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig!

Worst customer support ever

Worst customer support ever , they yell at customer , no apologies whatsoever for deliveries which are paid and not delivered . They trust their delivery partner UPS ( which by the way is another worst example of customer support ) and if UPS says delivered they mark delivery delivered and then expect customers to follow up with UPS . If I am paying you for your products and if product is not reached me they should own some responsibility but instead they just raise case and tell us we do not know when case will be resolved . Already regretting buying from Dyson .

2024年9月24日

Dyson Sverige からの回答

Hello, we hope your are doing great!

Thank you for sharing your feedback. We’re sorry to hear about your experience and understand your frustration. If you’re still having issues with your delivery, please contact us directly, and we’ll do our best to resolve the situation as quickly as possible.

We appreciate you taking the time to leave us a comment, have a great week ahed!

5つ星のうち1の評価

Min hårtork bara la av för två månader…

Min hårtork bara la av för två månader sedan och jag har fortfarande inte blivit ersatt. Dyson lämnar inte tillbaka pengarna heller, utan väntar tills de får in produkten i lager. Sämsta servicen jag mött.

2024年9月23日

Dyson Sverige からの回答

Hej hoppas allt är fint med dig.

Det är såklart tråkigt att höra att detta är din upplevelse, vi vill gärna hjälpa dig vidare.

Har du möjlighet att kontakta oss igen genom någon av våra kanaler, så satt vi får chans att kolla närmare på ditt ärende?

Du välkommen att kontakta oss på någon utav våra kanaler, Facebook, instagram eller X.

Du kan även nå oss på 0200125871. Öppettider för vår supportlinje: 09:00 - 13:00 måndag - fre

Skriv till oss på WhatsApp +460707800574. Måndag till fredag 08:00 till 20:00 och helger 08:00 till 18:00.

5つ星のうち4の評価

Ni svarar ganska snabbt och förklarar…

Ni svarar ganska snabbt och förklarar ganska bra. Och löser problemet ganska bra.

2024年9月18日

Dyson Sverige からの回答

Hej! Hoppas allt är fint med dig idag.

Vi blir så glada att höra att detta är din upplevelse med oss, om funderar över något ber vi dig vänligast att kontakta oss genom någon av våra kanaler!

För att spara lite tid i framtiden kan du hitta massor av användbar information i MyDyson™-appen. Allt från underhåll och felsökning till användnings- och stylingguider. Besök bara http://ms.spr.ly/62047mbevU.

5つ星のうち3の評価

För lång vänte tid i telephon jag fick…

För lång vänte tid i telephon jag fick ringar två gånger eftersom det ĥänder ingentill forsta gånger

2024年9月3日

Dyson Sverige からの回答

Hej, hoppas allt är bra med dig!

Vi ber dig vänligen att kontakta oss igen så att vi kan hjälpa dig vidare.

Du kan nå oss via våra sociala kanaler: Facebook, Instagram eller X. Vi finns också tillgängliga på telefonnummer 0200-125871, måndag till fredag mellan 09:00 och 13:00.

Vill du hellre skriva till oss på WhatsApp? Vi är tillgängliga där på +46 0707800574, måndag till fredag 08:00-20:00 och helger 08:00-18:00.

Tack och ha en fortsatt fin vecka!

5つ星のうち5の評価

Väldigt tillmötesgående kundsupport och…

Väldigt tillmötesgående kundsupport och snabb lösning av problemet.

2024年9月5日

Dyson Sverige からの回答

Hej, hoppas att allt är bra med dig!

Vi är så tacksamma för att du tar dig tid att lämna en kommentar om din upplevelse av vår tjänst! Vi är glada att höra att du är nöjd, om du har några ytterligare frågor i framtiden är du mer än välkommen att kontakta oss igen.

Ha en riktigt bra vecka!

5つ星のうち1の評価

Varit i kontakt med kundtjänst flera…

Varit i kontakt med kundtjänst flera gånger och blivit lovad återkoppling vilket inte skett.
Mejlat utan att få svar. Är inte nöjd varken med produkten eller kundtjänsten.

2024年9月2日

Dyson Sverige からの回答

Det är såklart väldigt tråkigt at höra att du inte har fått någon återkoppling i ditt ärende, vi vill be dig vänligast om att kontakta oss igen så att vi får chans att hjälpa dig vidare.

Tack, ha en fin vecka!

Rekommenderas inte

Kontaktade support eftersom min knappt tvååriga dammsugare krävde rengöring av filter och luftvägar efter varje användning. Den har använts ungefär en gång i veckan som komplement till en robotdammsugare, och har då främst tagit ytor roboten inte når.

Vid kontakt med support framkommer det att mitt filter är trasigt och behöver bytas. Jag ifrågasätter hur detta är möjligt med tanke på hur sällan maskinen brukats. Får till svar att filter ska hålla ungefär 1-2 år, så mitt har hållit så länge det ska. Jag ifrågasätter om någon som använder dammsugaren dagligen då bara kan använda den i några månader innan filterbyte. Då är tiden filtret varit i bruk inte längre relevant, utan det är volymen damm som passerar genom filtret.

Får noll förståelse och medkänsla av supporten. Istället säger de på otrevligt vis att mina uträkningar inte stämmer och att jag får köpa ett nytt filter.

Med facit i hand: köp inte en Dyson! De är dyra och håller inte vad de lovar.

2024年9月16日

Dyson Sverige からの回答

Tack för att du delar din upplevelse! Vi förstår att du är besviken och uppskattar att du tagit dig tid att ge oss feedback. Filterbyten kan variera beroende på användning och miljö, och vi strävar alltid efter att ge tydlig information om detta. Om du har ytterligare frågor eller funderingar kring din dammsugare är du varmt välkommen att kontakta oss igen! Ha en fin vecka!

5つ星のうち5の評価

Förenkla vardagen - rent och snyggt

Så, så nöjd! Med två katter så behöver man städa varje dag. Och jag kan inte ha en bättre hjälp än min allt-ii-allo Dyson V15s Detect Submarine. Har haft en Dyson V11. Men, den här är i en helt annan klass.

Dyson Sverige からの回答

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att din Dyson V15s Detect Submarine™ gör jobbet enklare, särskilt med två katter hemma. Det är alltid kul att höra när våra kunder märker skillnaden mellan modellerna och att V15 lever upp till förväntningarna. Om du någonsin har några frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig!

Värsta kundservice

Värsta kundservice, en dyr produkt som gick sönder två gånger och jag skulle få en tredje maskin som jag sa nej till , reservdelar som tar slut , långa hanteringstider mellan åtgärder , en hel månad tog det att få tillbaka pengarna, köper aldrig mer från Dyson då flera andra bekanta var också jätte missnöjda med sina köp

2024年7月17日

Dyson Sverige からの回答

Hej, vi är ledsna att höra om din upplevelse och att du inte var nöjd med vår service. Om du har några ytterligare frågor, tveka inte att kontakta oss igen.

Du kan skicka ett meddelande till oss via WhatsApp på
+46 707800574
*Öppettider måndag-fredag, 08:00-20:00 och helger, 08:00-18:00.

Du kan också ringa oss på 0200125871.
*Öppettider för vår supportlinje: 09:00 - 13:00 måndag till fredag

Vi önskar er en trevlig helg!

Perfekt…

Om det fins 20 stars det kommer jag att ge dyson

Dyson Sverige からの回答

Hej. Tack för din positiva feedback, vi uppskattar det verkligen och är glada att höra att du är nöjd med vår service/din Dyson-produkt.

Få ut mer av din Dyson med MyDyson™-appen. Personliga guider och exklusivt innehåll. Snabb tillgång till expertsupport, reservdelar och tillbehör. Dina användarmanualer och garantiinformation.

5つ星のうち5の評価

Ny del till damsugare som sluta fungera.

Problemet blev löst och vi fick erättnings delen till damsugaren.

2024年8月27日

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din feedback. Det gläder oss att höra att problemet löstes och att du är nöjd med vår service.

utmärkt jag väldigt nöjd med

utmärkt jag väldigt nöjd med

2024年9月10日

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din positiva feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med din Dyson-produkt.

5つ星のうち3の評価

Trodde den skulle vara tystare

Trodde den skulle vara tystare, och upplever den som väldigt tung.

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din feedback. Vi är ledsna över att höra att din Dyson-produkt inte lever upp till dina förväntningar. Vi påminner dig om att om du köper våra produkter direkt direkt genom Dyson har du en 100-dagars provperiod. Om du inte är nöjd med produkten kan du returnera den inom provperioden och få full återbetalning.

Bra och snabb service

Bra och snabb service. Tacksam för garantien.

2024年8月29日

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service.

Få ut mer av din Dyson med MyDyson™-appen. Personliga guider och exklusivt innehåll. Snabb åtkomst till expertsupport, delar och tillbehör. Användarhandböcker och garantiinformation.

5つ星のうち4の評価

Bra funktioner

Bra funktioner

2024年9月7日

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din feedback. Vi är glada att höra att du är nöjd med din Dyson-produkt.

Jättenöjd!

Effektiv på alla underlag, lättviktig, kommer åt överallt, lämnar inget damm.

2024年9月7日

2024年8月29日

Ha en trevlig dag!

Snabb problemlösning

Min Dyson stannade ibland. Dom skickade ett nytt batteri. Sen fungerade den.

2024年8月28日

Dyson Sverige からの回答

Hej, tack för din feedback. Vi är glada att höra att problemet med din Dyson löstes och att du var nöjd med vår service.

Dammsuger bra

Dammsuger bra, batteriet räcker länge och dånar inte så mycket.

2024年9月4日

Hej Patrik,

Tack för den fina feedbacken. Vi är glada att du är nöjd.

Kolla in tips här:

レビューの対象になっている企業の方へ