Har en Dyson air up som är tre och ett halvt år gammal. Använd kanske 15 till 20 gånger under dessa år har helt plötsligt slutat att fungera. Den var inskickad för reparation för företaget som reparer... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Vår dammsugare slutar fungera från en dag till en annan. Kontaktar service, omständigt med länkar och det ska filmas. Råder var att beställa ett nytt batteri för 999:-. Levereras fort, men hjälper ej.... もっと見る
Har haft en Dyson V11 absolut extra i fem år och varit nöjd med den. Tänkte byta upp mig till nya V16 Detect Animal och köpte den. V16 har betydligt starkare motor och flera nya förbättrade funktioner... もっと見る
Inget ont om företaget som så, men... Har en 4 år gammal V10 dammsugare som funkat jättebra. Den städar kanon. men, trigger knappen (röda av/på) har nu gått av två gånger och har fått byta den genom... もっと見る
企業情報
| Registrera maskin |
| Få skräddarsydd support |
| Se stylingguider |
Om Dyson
Dyson grundades på idén att lösa problem som andra ignorerar; dammsugare som blockeras och förlorar sugkraft, handtorkar som är energikrävande och inte fungerar och hårteknologi som förlitar sig på extrema temperaturer och orsakar värmeskador.
Sedan Dyson grundades i Storbritannien 1993 har varumärket vuxit från en man och en idé till ett globalt teknologiföretag med ett ständigt växande kärnteam av ingenjörer och forskare.
Idag säljs Dysons maskiner i över 65 länder. Från sladdlösa dammsugare till luftrenare och hårfönar; en helt ny generation av teknologi ligger i händerna på Dyson-ägare runt om i världen.
Köp direkt från oss som har skapat den
Dyson prisgaranti
Fri frakt* och returer
60 dagars öppet köp*
Köp nu, betala senare
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Snabb hjälp av kunnig medarbetare
Snabb hjälp av kunnig medarbetare.
Fick en ny reservdel skickad direkt på garanti utan diskussion.

Dyson Sverige からの回答
Fick inte tag på kundtjänst i Sverige i…
Fick inte tag på kundtjänst i Sverige i flera dagar valde sen Engelska och därefter svarade någon i Tyskland. Upplevelsen efter det gick så bra!

Dyson Sverige からの回答
Dyson håller vad den lovar i…
Dyson håller vad den lovar i beskrivningarna. Dock upplever jag att den är tung, behöver vila handen när jag dammsuger hela lägenheter på ca 90 kvm. Väldigt nöjd med den annars och kan rekommendera.

Har fel på min maskin.
Har fel på min maskin och blev rekommenderad att köpa ett nytt batteri, efter byte var det samma fel så jag ringde till supporten igen men supporten var inte det öppet efter det som står på följesedeln så jag måste ringa igen på måndag för att få hjälp.

Dyson Sverige からの回答
Bra produkter, men katastrofal kundtjänst gör det till mitt sista köp
Jag hade höga förväntningar på Dyson, men min senaste erfarenhet med deras kundtjänst har tyvärr varit en besvikelse. Efter att ha fått en felaktig leverans, som var resultatet av ett misstag från deras lager, började en utdragen och frustrerande process för att få problemet löst.
Dyson skickade mig fel maskin (en Dyson Purifier Humidity+Cool Formaldehyde istället för det jag beställt). Trots att jag vid flera tillfällen erbjöd mig att köpa den felaktigt levererade produkten för samma pris som den produkt jag ursprungligen beställt, insisterade kundtjänst på att jag skulle returnera den. Detta skulle inte ha varit ett stort problem om det inte vore för att jag redan använt maskinen och slängt förpackningen, vilket jag också tydligt kommunicerade till dem. Kundtjänst föreslog då att jag skulle köpa en ny kartong som passade maskinen för att kunna skicka tillbaka den, trots att felet låg på deras sida.
Jag vill också tillägga att jag var mycket nöjd med produkten i sig. Den uppfyllde mina förväntningar och var värd sitt pris.
Men när man köper en luftrenare för över 7000 kr, tycker jag att man kan förvänta sig lite bättre service från kundtjänst. Deras ovilja att erbjuda en smidig lösning som var bekväm för mig som kund var mycket frustrerande, och trots mina upprepade försök att hitta en lösning, var de fast beslutna att jag skulle hantera returen på ett sätt som var både obekvämt och kostsamt för mig.
Kommunikationen med Dyson var dessutom långsam och krävde flera påminnelser från min sida för att få en reaktion. Istället för att hantera situationen snabbt och effektivt, upplevde jag att processen var onödigt komplicerad och tidskrävande.
Sammanfattningsvis förväntade jag mig mycket mer av ett företag som Dyson, både i form av service och kundvård. Att hantera misstag är en del av verksamheten, men det är hur ett företag löser dessa problem som verkligen avgör hur bra de är. Tyvärr levde Dyson inte upp till mina förväntningar i detta avseende, och det här kommer antagligen att vara mitt sista köp från Dyson.

Dyson Sverige からの回答
Fantastisk produkt men dåligt med…
Fantastisk produkt men dåligt med handhavande instruktioner

Vilken maskin!!!
Vilken maskin!!!! Lätt, kommer åt nästan överallt, tyst o snygg! Förpackning så snygg och smidig !
Mvh Marie Mellgren Strömberg 🤩

Dyson Sverige からの回答
Riktigt smidig och snabb leverans
Riktigt smidig och snabb leverans, snabb och responsiv support. Mycket nöjd.

Oprofessionell service
Först och främst, Fruktansvärt lång kötid för att få tag på dem.
Ringde in för att jag har en ca 4 år gammal V11 absolute dammsugare vars avtryckarknapp slutat fungera.
Första samtalet jag hade med kundtjänst så sa personen att min modell på dammsugare inte tillverkades längre och att det inte fanns någon reparatör som kunde ens ta en titt på den.
Han ville att jag då skulle köpa en ny dammsugare istället för att de skulle ta in min på lagning och tyckte då att det var en rimlig deal att ge mig 25% rabatt på en ny dammsugare.
Jag valde att avvakta för att tänka igenom då de fortfarande handlar om rätt mycket pengar trotts 25% rabatt.
Andra samtalet så frågar jag ännu en gång om de inte kan ta in den på reparation då jag tycker det känns olustig att behöva betala för en helt ny dammsugare för att dem inte ville ta in min maskin eller att den inte tillverkas mer. Då säger kundtjänst ”vi har inga nya knappar/reservdelar för avtryckare”. Och då blir det helt plötsligt en annan ursäkt till varför jag inte kan få en reparation av min maskin.
Då vill alltså dyson att jag ska köpa en ny dammsugare mellan 7.000kr-10.000kr för att DOM inte har reservdelar. Dessutom verkar de veta vad det handlar om då personen ifråga direkt kunde säga vilken del som de inte hade på lager.
Jag avböjde ”erbjudandet” och fick laga min maskin själv som nu funkar felfritt. Jag tycker det här verkligen är under all kritik och så fruktansvärt dåligt skött av dyson. Jag är så himla besviken över hur de försökte få mig att köpa en ny maskin när det var en enkel fix som till och med jag kunde göra.
Men eftersom de erbjuder reparationer för just deras egna maskiner så förväntar jag mig mer professionell hjälp och service än att de ska försöka lura i mig att jag måste köpa en ny maskin.

Riktigt nöjd
Snabb leverans, smidig betalning och en väldigt bra fön, över förväntan! Nöjd, nöjd, nöjd!

Effete flera gånger 5 gånger
Effete flera gånger 5 gånger, som jag ringt men inte fått vad jag beställt. Så äntligen men mycket professionell och dukat flicka som såg till att jag fick min bestämning.

Dyson Sverige からの回答
Mycket trevlig och hjälpsam support
Mycket trevlig och hjälpsam support! Dock lång väntetid innan en kommer fram.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。