Jeg kjÞpte meg en Smok Stick V9 og Anarchist on Ice. De behandlet bestillingen min pÃ¥ mindre enn en dag og leverte den pÃ¥ 7 dager â veldig raskt. Alt kom i utmerket stand, bare esken var litt krÞll... ãã£ãšèŠã
Jeg bestiller som regel fra esug.dk, men har jo ogsÃ¥ bestilt fra den norske siden. Jeg har vÊrt fast kunde der i minst tre Ã¥r, av den enkle grunn at de er raske, og har en fantastisk kundeservice.... ãã£ãšèŠã
Veldig god kunde oppfÞlging. Har fÃ¥tt feil varer sent av og til (eller mangler litt lite nicotin vs flasker jeg har bestilt).. men dem lÞser dette uten problemer. Utrolig kjapp levering, gÃ¥r ca 5 dage... ãã£ãšèŠã
Var noe skeptisk fÞr bestilling, men viste seg raskt at e-trekk er til og stole pÃ¥. Rask levering til min adresse i Norge. Riktige produkter og pakken var hel ved levering i postkassen:) God sporingso... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Mottok varene raskt
Mottok varene raskt. Og bredt utvalg ð
Har brukt e-trekk lenge nå
Har brukt e-trekk lenge nå, og har aldri fått noen overraskelser.
Har fått alle forsendelser innenfor tidsrammen som blir gitt.
Alltid god service på epost og andre henvendelser.
Veldig fornÞyd med e-trekk sÃ¥ langt ð
Alltid veldig bra
Varer pris og service er godtâŠ
Varer pris og service er godt akseptabelt. Det å få henvendelse med anmodning om å vÊre produkt-anmelder er noe jeg misliker veldig!!

E Trekk ããã®åç
Vildig fort komer pakane mangen smakarâŠ
Vildig fort komer pakane mangen smakar av e juce. Biligast og raskast av alle eg har set.
Veldig bra nettbutikk
Veldig bra nettbutikk, rask frakt og fort behandling
d funket bra.rask levering..
Meget bra
Meget bra, pakken kom mye fortere enn jeg trodde og kvaliteten på det jeg bestilte var bra.
Veldig godt fornÞyd ,greie priser ogâŠ
Veldig godt fornÞyd ,greie priser og bra produkter .
Rask ekspedering av ordren
Rask ekspedering av ordren. Veldig fornÞyd med varen.
Rask levering og rimelige priser.
Rask levering og rimelige priser.
God service.
Jeg er godt fornÞyd
Rask og god Servis ðð»
Veldig fornÞyd ð
Varene ble sendt dagen etter bestilteâŠ
Varene ble sendt dagen etter bestilte og fikk det jeg bestilte til rimelige priser. Mer kan en vel ikke forlange:)
Kjapp leveringstid
Kjapp leveringstid, men var tom for 6mg Malboro juice...
KjempefornÞyd
KjempefornÞyd! Enkelt Ã¥ bestille, rask og grei levering. Bra utvalg. Anbefales!ðð
Rask levering og bra priser.