E-Wheels Norge AS レビュー

9,537
TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

De svarte på mail innafor rimelig tid, var hjelpsomme og sendte deler også forholdsvis kjapt. Fikk desverre feil del 2 ganger og venter nå på riktig del (tror det ble rett denne gangen utifra kommunik... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Fikk en veldig fin første møte med selger i butikken, og god info til valg av riktig sykkel Men når jeg skulle hente sykkel endte det med at jeg måtte innom butikken 4 ganger siden de ikke hadde sj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Min el-sparkesykkel sluttet plutselig å fungere etter 1. mnd og jeg kontaktet kundeservice. Jeg fikk raskt svar. Da det var lang ventetid på verkstedene, tilbydde de seg å sende deler til meg kostnads... もっと見る

企業情報

1. 自転車屋
  2. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

E-Wheels er en av Nordens største forhandlere av små elektriske kjøretøy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjøretøy og anses som en pioner i det grønne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

当該企業による記述

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

連絡先

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

ほぼ満足

(9,537)

過去12か月のレビュー数: 1,045

レビューを書く

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Det setter vi utrolig stor pris på. Vi er veldig glade for å høre at du opplevde oss som både kunnskapsrike og behjelpelige. 😊

Med vennlig hilsen,
E-Wheels Kundeservice

5つ星のうち5の評価

Veldig fornøyd med løsningen så håper…

Veldig fornøyd med løsningen så håper jeg det fungerer når sparkesykkelen blir fikset

Kjære Ann Kristin,

Tusen takk for din tilbakemelding!

Vår målsetning er alltid å gi rask og effektiv hjelp, og det er inspirerende å få bekreftelse på at vi har lykkes i å løse problemene dine. Hvis du har ytterligere spørsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

Kjøp av 2 stk. Momas Balance+ og Wayfarer+

Gode sykler sålangt. Veldig gode by/allround sykler. Litt uinteressert under avhenting, for å hjelpe meg ut med syklene.

Takk så mye for tilbakemeldingen.

Vi er veldig glade for at alt er bra og at du er fornøyd. Om det skulle være noe mer så må du absolutt ta kontakt!

Displayet ble stripete

Displayet ble stripete. Kontaktet E-Wheels på epost. Fikk svar med en gang om å sjekke kontaktene. Det hjalp ikke. Får tilsendt nytt display.

Atendimento maravilhoso

Atendimento maravilhoso, houve rapidez nas trocas de e-mails, e finalmente consegui que me entendessem e resolvessem meu problema.

2026年8月15日

Ciao!

Grazie mille per il tuo riscontro.

Siamo molto felici che vada tutto bene e che tu sia soddisfatto/a. Se dovesse esserci qualsiasi altra cosa, non esitare assolutamente a contattarci!

Grazie ancora per aver scelto noi.

Bare velstand 🙌🏼

Så en kommentar et sted om at det tok lang tid å få svar og hjelp - men min erfaring var kjapp, god og positiv dialog!
Alt ordna seg på et blunk - takk for god service (Mads & Nora) 🤩

Hei!

Takk så mye for tilbakemeldingen!

Vi tar det videre til dem, og om det skulle være noe mer så må du absolutt ta kontakt. 🙂

Ha en fantastisk dag videre!

Veldig fornøyd!

Veldig fornøyd!
God kontakt med kundeservice og kundestøtte.

Takk igjen for at du valgte oss. 🙂

5つ星のうち5の評価

Bra hjelp fra support teamet

Bra hjelp fra support teamet. Veldig god kommunikasjon, ikke no problem:)

Takk så mye for tilbakemeldingen.

Vi er veldig glade for at du fikk hjelpen du trengte og at alt er bra! Om det skulle være noe mer så må du absolutt ta kontakt!

Takk igjen for at du valgte oss. 🙂

Drit bedrift!!!!

Har hatt feil med el sparkesykkel siden den var ny.
Når den var ca 1 år gammel har den ikke virket!
Vi har byttet det meste av komponenter som de sendte til oss etter mye styr med bilder osv.
Men den virker ikke. Samme feil hele tiden. Nå sendte vi den inn for rep,men nå var den over 2 år og de skulle ha over 4000 kr for å reparere den.
Useriøst. Vil råde alle til å styre unna denne bedriften

2026年8月3日

Hei,

Det er leit å lese at du har hatt en så dårlig opplevelse med produktet og oppfølgingen over tid.

Vi forstår at det er frustrerende når samme feil fortsetter selv etter at flere komponenter er forsøkt byttet. Når et produkt sendes inn til verksted, må tekniker gjøre en konkret vurdering av feilen og hva som eventuelt dekkes av reklamasjon.

Vi ønsker gjerne å se nærmere på saken din og historikken rundt tidligere feil og reparasjoner. Ta kontakt med kundeservice og vis gjerne til denne anmeldelsen, så kan vi undersøke saken på nytt.

Med vennlig hilsen
E-Wheels

5つ星のうち5の評価

Fikk rask og god hjelp av…

Fikk rask og god hjelp av kundebehandler som hadde kunnskap og som vi fikk tillit til.

2026年8月8日

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med servicen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

5つ星のうち5の評価

Bra løsning på min reklamasjon

2026年8月10日

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Ønsker deg en riktig fin dag!

5つ星のうち4の評価

TAT (TurnAround-Time) was good and…

TAT (TurnAround-Time) was good and within 24h. The approach was professional and had a clear scope to identify the problem. A full inspection was suggested which I have ditched as I was pretty sure where the challnege was, hence proactively purchased and ordered the affected part (screen-card), since the product is out of warranty now.

2026年8月10日

Hi there,

We're glad that you're satisfied and we appreciate you taking the time to write the review!

If there's anything else we can help with, please don't hesitate to let us know. 🙂

Hyggelig kundeservice

Hyggelig kundeservice. Leverte da de skulle

Meget slett kundeservice

Det må være en total mangel på kommunikasjon internt hos dere. Jeg har sendt dere forklaringer og flere bilder som viser problemet med montering, uten løsning. Dere sa (til slutt) at dere hadde kommunisert med verkstedet deres om dette, men kom ikke med noen løsning. Resultatet av dette var at jeg måtte bruke masse tid og ressurser (og kostnader) på å KJØRE 12 MIL T/R til verkstedet deres på Alnabru. Der traff jeg en i skranken som sa at dette kunne han fikse, det var et kjent problem, og han brukte ca. 10 SEKUNDER på å fikse dette. Servicen hans var upåklagelig, men deres håndtering har vært helt utilstrekkelig. I tillegg til dette problemet er det også problem med å få løsnet den skruen som skal feste forskjermen, men det får jeg nok fikse uten deres "hjelp." Sykkelen jeg kjøpte hos dere var en "prøve" for vi er 2 personer som skal ha el-sykkel. Med den historikk dere har er det nok tvilsomt at neste kjøp blir hos dere, ei heller en anbefaling til andre om å kjøpe hos dere. Etter min tilbakemelding har dessuten det vært en "rungende stillhet" fra kundeservice som o i seg selv er påfallende og viser at en ikke tar dette seriøst.

Ny El Sykkel

Synes det var grei levering. Hadde med en kollega som synes leveringstiden var noe lang.

Heisann,

Takk for tilbakemeldingen! Det setter vi stor pris på.

Vi prøver å passe på at så lenge ting er på lager, blir de levert i løpet av 1-4 virkedager!

Ønsker deg en god dag videre og takk igjen for at du valgte oss!

5つ星のうち1の評価

Jeg har kjøpt to el-sparkesykler hos…

Jeg har kjøpt to el-sparkesykler hos E-Wheels. Begge fikk problemer etter bare et par måneder i sesong. E-Wheels tar ikke ansvar ved reklamasjon, og slitedeler som ryker blir avvist. Jeg opplever svak kvalitet og uprofesjonell håndtering. Kan dessverre ikke anbefale E-Wheels.

2026年8月12日

E-Wheels Norge AS からの回答

Hei og takk så mye for tilbakemeldingen.

Det er selvfølgelig veldig lei å høre at du har problemer med ditt produkt. Dessverre så er det jo slik at slitasje ikke faller under reklamasjon, selv om dette er skuffende.

Om du har andre feil på sparkesyklene så vil vi absolutt ta en titt. Ønsker der en god dag videre!

5つ星のうち1の評価

dårlig service, vaneklig kommunikasjon.

el-sykkel som ikke virket etter 2 måneder. veldig krevende kommunikasjon. vanseklig å få konkrete svar eller å få de til å akseptere at garanti ikke påvirkes da de krevde at jeg skulle sende inn el-sykkelen uten batteri og måtte selv stå for innpakning. de kunne ikke si noe om behandlingstid eller levering. ei helelr tilby lånesykkel i ventetiden

2026年8月5日
5つ星のうち3の評価

Fikk en veldig fin første møte med…

Men når jeg skulle hente sykkel endte det med at jeg måtte innom butikken 4 ganger siden de ikke hadde sjekket at den var klar til bruk. batteri var ikke ladet, batteri var ikke ladet nok, batteri klarte de ikke å få plassert tilbake etter endt lading og dagen jeg endelig fikk hentet denne var ikke nok luft i dekkene
Synes en enkel sjekkliste for om sykkel er klar til bruk når den skal hentes burde man kunne klare å ha på plass

2026年8月6日

Heisann,

Takk så mye for din tilbakemelding.

Vi tar dette med videre og setter pris på at du sier ifra!

Ønsker deg en god dag og takk for at du valgte oss!

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。