E-Wheels Norge AS - E-Wheels Bergen レビュー 127

4.1

Myrdalsvegen 22, 5131 Nyborg, Åsane, NO

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち4の評価

Jeg har hatt min MoMAS i vel 3 år og syklet nærmere 400mil! Sjelden tull - og god hjelp til service og i butikk. En halv stjerne i trekk for at det er «umulig» å nå selve butikken - bare kundeservice... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Meget imøtekommende og faglig dyktig. Fikk stor forståelse og hjelp til å bytte en sykkel jeg hadde kjøpt som ikke passet til mitt formål. Svært fornøyd med mitt "nye Valg"

企業が回答しました

企業情報

1. 自転車屋
  2. アウトドア スポーツ用品店

当該企業による記述

Norges største elsykkelbutikk! Til sammen 900 kvm med butikk, testsenter og verksted.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

当該企業による記述

150.000+ fornøyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjøretøy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene våre først og er alltid klare til å hjelpe deg! Vår kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for å svare på spørsmål, gi råd og løse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss når det passer deg, så sørger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

連絡先

• Myrdalsvegen 22, 5131, Nyborg, Åsane, ノルウェー

• 32757632
Promotion box for E-Wheels Norge AS - E-Wheels Bergen

E-Wheels Norge AS

En av Nordens største forhandlere av mikromobilitet!

4.1

通常1週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Me fekk hente varsel i Bergen

Me fekk hente varsel i Bergen, selv om me hadde bestilt hjemlevering. Når me kom å hentet den så fikk med beskjed om at det var feil pga klarna hadde slettet ordren så de trodde ikke på at me hadde fått hentemelding. Viste de to stk hentemeldinger. En frekk Mathias i kassen som var frekk i munnen og uhøflig.. handler ikke i Bergen Åsane igjen…

2026年5月9日

Hei

Takk for at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Dette høres selvfølgelig veldig frustrerende ut, og vi beklager både forvirringen rundt bestillingen og opplevelsen dere hadde i butikk.
Vi forstår godt at dette ikke var en god kundeopplevelse, spesielt når dere hadde mottatt hentemeldinger og forventet at alt skulle være i orden.

Vi tar også tilbakemeldingen om servicen i butikken på alvor, da dette ikke er slik vi ønsker at kundene våre skal bli møtt.

Takk for ærlig tilbakemelding – dette tar vi med oss videre internt for forbedring.

5つ星のうち5の評価

Meget imøtekommende og faglig dyktig

2026年5月2日

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med servicen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

5つ星のうち3の評価

Hyggelig betjening og det virket som at…

Hyggelig betjening og det virket som at de hadde kunnskap om produktet, det jeg ikke likte var at vi betalte kr 300,- mer enn prisen som er oppgitt i nettbutikken.

2026年5月6日

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din!

Så hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hjelpsom og kunnskapsrik.

Samtidig forstår vi godt at det er frustrerende dersom prisen i butikk ikke samsvarte med prisen i nettbutikken.
Vi setter pris på at du gjør oss oppmerksom på dette, og tar tilbakemeldingen videre internt for å se nærmere på rutinene våre.

Ønsker deg en fin dag videre.

5つ星のうち4の評価

Fikk raskt ny del uten kostnad da noe…

Fikk raskt ny del uten kostnad da noe ble ødelagt på min sykkel

2026年5月3日

Hei,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen!

Så godt å høre at du fikk rask hjelp og at vi kunne sende ny del kostnadsfritt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss, og håper sykkelen fungerer som den skal igjen.

Ønsker deg en fin dag videre.

🤩 Hyggelig og imøtekomande personale

🤩 Hyggelig og imøtekomande personale. Fekk kjempegod hjelp sjølv om det ikkje var tinga time på forhånd. Tusen takk for service i ypperste klasse🤩

2026年5月8日

Hei!

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å høre at du har hatt en positiv opplevelse med kommunikasjonen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

Elsykkelen ble kjøpt august 2025

Elsykkelen ble kjøpt august 2025. Det var betalt for montering også. Dattera brukte på vannlig måte kun 4 måneder. Da begynte å håpe ut kjeden. Det ble umulig å sykle. I dag levert sykkel til verkstedet på Fiskum og belastet kr 690 for en ny sykell som IKKE varer ett år enda. Denne har gått KUN 690 km og jeg oppfatter ikke hvorfor må det belastet service på kr 690 ? Sykkelen har feil og den oppstått feil er ikke våre. I henhold til Forbrukerkjøpsloven har vi RETT til reparasjon.
Jeg ber om tilbakemelding.

2026年5月4日

Hei!

Takk for at du tar deg tid til å dele dette med oss!
Jeg forstår godt at dette oppleves frustrerende.

Når en sykkel får problemer etter så kort brukstid og med så lav kjørelengde, er det naturlig at man får reaksjoner og vi forstår at det stilles spørsmål ved servicekostnaden på 690 kr i en slik situasjon

For å kunne gi deg en riktig vurdering av saken må vi se nærmere på hva verkstedet har registrert som årsak til feilen, og om dette skal behandles som garanti/reklamasjon eller som vanlig servicearbeid. Hvis feilen skyldes en produksjons- eller materialfeil, skal dette selvfølgelig ikke belastes deg.

Vi ber deg ta kontakt med oss direkte med ordrenummer og epost, så vi kan gjennomgå saken grundig og sørge for at dette blir riktig håndtert.

Takk igjen for tilbakemeldingen – gjerne ta kontakt med oss slik at vi kan få sett på dette nærmere!

5つ星のうち5の評価

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av elsykkel.

Jeg er veldig fornøyd med kjøpet av elsykkel. Prosessen var enkel, og sykkelen fungerer veldig bra.Jeg vil også trekke frem kundeservicen, som var både hjelpsom og effektiv. Jeg fikk gode råd før kjøpet, og alle spørsmålene mine ble besvart på en tydelig og hyggelig måte. Det gjorde det mye lettere å ta et valg.
Alt i alt en svært positiv opplevelse, og jeg kan absolutt anbefale både elsykkelen og butikken videre.

2026年4月21日
5つ星のうち5の評価

Fantastisk god kunde service når vi…

Fantastisk god kunde service når vi kjøpte ny sparkesykkel 🌞🌞

2026年4月22日

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å høre at du fikk fantastisk hjelp med feilsøkingen på din nye el-sparkesykkel, og at det nye batteriet/delen/osv kom i posten bare noen dager etter. Vi er glade for å høre at alt er i orden nå!

Takk igjen for at du valgte oss, og vi ser frem til å betjene deg igjen.

5つ星のうち1の評価

Jeg kom for å lappe hjulet til mitt…

Jeg kom for å lappe hjulet til mitt barnebarn sparkesykkel. De kunne dere ikke, det var over en måned ventetid. Det er kundeservice som står til null stjerner. Unnskyldingen var at det er midt i sesongen. Men lappe ett hjul, er noe dere må ta på siden av vanlig service og reparasjoner. Så derfor gir jeg lavt karakter.

2026年4月20日

E-Wheels Norge AS - E-Wheels Bergen からの回答

Takk for tilbakemeldingen din – vi forstår godt at det er frustrerende når man bare ønsker en rask reparasjon som å lappe et hjul, spesielt når det gjelder et barnebarn sin sparkesykkel.

Samtidig er det dessverre slik at verkstedkapasiteten vår må fordeles etter forhåndsbookede service- og reparasjonstimer. I høysesong har vi svært mange bestillinger som allerede er avtalt i god tid, og disse må prioriteres for at vi skal klare å holde en forsvarlig og forutsigbar drift for alle kunder.

Hvis vi skulle tatt inn alle “drop-in” oppgaver fortløpende, ville det fort gått utover de som faktisk har bestilt time og planlagt service i forkant – og det ville dessverre skapt enda lengre ventetid og større kø for alle.

Et punktert hjul er i utgangspunktet en rask jobb, men i praksis må det likevel inn i samme køsystem som andre verkstedoppgaver for å sikre rettferdig behandling og god flyt i verkstedet.

Vi skjønner likevel at dette oppleves uheldig i situasjonen du sto i, og vi tar med oss tilbakemeldingen din videre.

Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr

Kjøpte 2 stk El sykler 20 apr. Syklene var på lager, begge røde. Wheels trengte minst 2 timer for å sette disse i salgsstand. Kunne hentes dag etter, men Skulle få txtmelding når vi kunne hente. Pr 25 apr har ikke hørt noe. Forsøkt ringe i dag lørdag, men kommer kun inn på telefonsvarer. Lørdag kl 14. hDårligt ! 🥵

2026年4月20日

Hei,

Takk for at du tar deg tid til å legge inn en anmeldelse til oss. Vi er lei oss for å høre at du sitter igjen med en dårlig opplevelse.

Dessverre har vi ikke telefonlinjene åpne på lørdager som da er grunnen til at du ikke fikk kontakt med oss per telefon da du ringte inn.

Ser imidlertid at dette er løst da du har fått utlevert sykkelen din 28.04 med påmontert sideveske. Vi håper du er fornøyd med sykkelen! 😊

Skulle det dog oppstå problemer underveis er det bare å ta kontakt så bistår vi deg gjerne videre.

Vi tar med oss tilbakemeldingen din og jobber alltid med å kunne forbedre oss så det setter vi pris på.

Med ønsker om en fortsatt fin dag!

Hyggelig betjening

Hyggelig betjening, noe travelt i butikken så litt venting før vi fikk assistanse. Flink selger, gode anbefalinger og argumenter på hva som var riktig for oss.

2026年4月15日

God service

God service, god kunnskap, rask levering.

2026年4月10日

Hei,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss en så hyggelig vurdering!

Det er godt å høre at du fikk god service, og at leveringen gikk raskt.

5つ星のうち5の評価

Ringte inn med feil på min sykkel og…

Ringte inn med feil på min sykkel og fikk hjelp og forklaring om hvordan å fikse feilen selv! Det var bare en bagatell men rak respons fra service teamet 👍😊

2025年10月28日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade du er fornøyd,

Ha en fin dag 🙂

i Bergen

En helt vanlig butikk med begrenset utvalg og betalt parkering. Vi er fornøyde med den elektriske sparkesykkelen, og alt fungerer som det skal. I fremtiden vil vi bestille via butikkens nettside, men vi kommer ikke til å besøke den fysiske butikken.

2025年7月3日

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!

Vi er glade du er fornøyd, og tar til oss tilbakemeldingene om butikken og dens utseende!

Ha en fin dag 🙂

5つ星のうち4の評価

Ville helst bli oppringt...

Ang reklamasjon skreiv jeg til kundeservice at jeg ville helst bli oppringt da det går fortere enn å skrive hver sin mail frem og tilbake men det ordna seg fort når jeg fikk ringt Vegard i Bergen, fikk tilsendt hovedkort på goodwill, skiftet det selv, og sykkelen var iorden, trolig mye raskere enn å sende elsparkesykkelen inn.

2026年4月13日

Hei Halvor!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å høre at du er fornøyd med vår service.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen deres, velkommen tilbake!

God service avd Åsane

Gode sykler, og veldig god service og kunnskap hos avd Bergen, Åsane .

2026年4月8日

Hei Siv!

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding! 😊

Så hyggelig å høre at dere er fornøyd med vår service.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。