E-Wheels Norge AS レビュヌ

9,475
TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Min el-sparkesykkel sluttet plutselig Ã¥ fungere etter 1. mnd og jeg kontaktet kundeservice. Jeg fikk raskt svar. Da det var lang ventetid pÃ¥ verkstedene, tilbydde de seg Ã¥ sende deler til meg kostnads... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち4の評䟡

Jeg vil gjerne gi en stor takk til Anniken i kundeservice. Jeg tok kontakt angÃ¥ende en kjettinglÃ¥s som ikke var FG-godkjent, og Anniken svarte raskt, var hyggelig og lÞsningsorientert. Hun lytt... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

KjÞpte en elspark som var oppgitt til Ã¥ gÃ¥ i 30 km/t. Da det ble feil pÃ¥ den i garantitiden nekter e-wheels pÃ¥ Ã¥ erstatte nytt hovedkort for 30 km/t, og gir meg kun kort for 20 km/t. Dem argumenterer... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk og lÞsningsorientert service fra E-Wheels Norge!Hadde sykkelen inne til en teknisk sjekk av demperen. Kundebehandler Erik strakk seg utrolig langt, hÞrte pÃ¥ mine innspill og ga en grundig f... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋
  2. アりトドア スポヌツ甚品店

圓該䌁業による蚘述

E-Wheels er en av Nordens stÞrste forhandlere av små elektriske kjÞretÞy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjÞretÞy og anses som en pioner i det grÞnne skiftet.

Norges mest solgte el-sparkesykler & elsykler

圓該䌁業による蚘述

150.000+ fornÞyde kunder siden 2014!
Vi streber for at å tilby et komplett utvalg av personlige elektriske kjÞretÞy fra kvalitetsprodusenter til lavest mulig pris.

Kundeservice

Alltid tilgjengelig for deg

Vi setter kundene vÃ¥re fÞrst og er alltid klare til Ã¥ hjelpe deg! VÃ¥r kundeservice er tilgjengelig via e-post, telefon og livechat 24/7 for Ã¥ svare pÃ¥ spÞrsmÃ¥l, gi rÃ¥d og lÞse eventuelle utfordringer. Uansett om du trenger hjelp med en bestilling, produktinformasjon eller noe annet, er vi her for deg – raskt og effektivt! Kontakt oss nÃ¥r det passer deg, sÃ¥ sÞrger vi for en smidig og hyggelig opplevelse. e-wheels.no/kundeservice

連絡先

Promotion box for E-Wheels Norge AS

E-Wheels Norge AS

En av Nordens stÞrste forhandlere av mikromobilitet!

ほが満足

過去12か月のレビュヌ数: 985ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Takk til kundeservice

Jeg vil gjerne gi en stor takk til Anniken i kundeservice.

Jeg tok kontakt angående en kjettinglås som ikke var FG-godkjent, og Anniken svarte raskt, var hyggelig og lÞsningsorientert. Hun lyttet til tilbakemeldingen min, var enig i at informasjonen på nettsiden kunne vÊrt tydeligere og ordnet en kostnadsfri retur uten problemer. Jeg fÞlte meg tatt på alvor og veldig godt ivaretatt gjennom hele dialogen.

Selv om jeg senere valgte å beholde både låsen og vesken, setter jeg stor pris på den gode servicen jeg fikk. Anniken er et godt eksempel på hvordan god kundeservice skal vÊre.

Tusen takk for en positiv opplevelse!

2026幎8月1日
5぀星のうち3の評䟡

Support hos E-Wheels er

Bestillingsopplevelsen hos E-Wheels er veldig god. Nettsiden er enkel å bruke, og leveringstiden har vÊrt rask. På det området har jeg ingenting å utsette.
Det som dessverre trekker totalopplevelsen ned, er kundeservicen. Jeg vil presisere at hjelpen de gir er god når de fÞrst svarer, og de virker kunnskapsrike og lÞsningsorienterte.
Problemet er responstiden. Som kunde opplever jeg det frustrerende at det kan gå opptil 48 timer mellom hvert svar på e-post. Når man har en pågående sak, gjÞr slike ventetider at prosessen fÞles unÞdvendig lang, og man sitter igjen med en fÞlelse av å bli litt tilsidesatt.
Alt i alt er E-Wheels en god butikk med rask levering, men de har et tydelig forbedringspotensial når det gjelder responstid på kundeservice.

2026幎7月20日

God kundeservice rask sending

2026幎7月24日

Hei!

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen 🀩 Vi setter stor pris pÃ¥ at du tok deg tid til Ã¥ dele opplevelsen din. Det er hyggelig Ã¥ hÞre at du er fornÞyd med bÃ¥de kundeservicen og den raske leveringen.

Velkommen tilbake til oss ved en senere anledning!

Great service from e-wheels

I had a problem which was fixed and the service I received was really excellent

Hi,

Thank you for your kind review! We're very happy to hear that your issue was resolved and that you had an excellent experience with our customer service team!

We truly appreciate you taking the time to share your feedback. Enjoy your ride, and please don't hesitate to reach out if you ever need assistance again😊

Kanskje den dårligste kundeopplevelsen

Kanskje den dÃ¥rligste kundeopplevelsen jeg noen gang har opplevd. Vi leverte inn en sparkesykkel for skifte av dekk og fikk tilbake en sparkesykkel som ikke fungerte. Etter et par mÃ¥neder med krangling har vi omsider fÃ¥tt medhold i at skaden skal dekkes av e-wheels, og fikk hentemelding i dag til sÞnnens store glede. Gleden var kortvarig, for da vi kom hjem og hadde ladet elsparkesykkelen nok til at den kunne testes hadde den feilmelding. Vi har blitt kastet fra kundebehandler til kundebehandler og for hver gang vi har sendt et spÞrsmÃ¥l har vi startet pÃ¥ nytt i prosessen. KOMMER ALDRI TIL Å KJØPE NOE FRA E-WHEELS IGJEN!

Hei,

Takk for tilbakemeldingen.

Slik skal jo det selvfÞlgelig ikke vÊre.

Vi Þnsker gjerne å rydde opp i dette, og tar kontakt med deg.

Ønsker deg en fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Hadde et lite problem med min

Hadde et lite problem med min elsparkesykkel men fikk hjelp til å fikse det med en gang å fikk fort svar å de er hyggelige:)

Tusen takk for din tilbakemelding!

Det er flott å hÞre at du fikk god hjelp, og vi er glade for å hÞre at alt er i orden nå!

Hvis du har ytterligere spÞrsmål eller trenger assistanse i fremtiden, er vi alltid her for å hjelpe.

5぀星のうち5の評䟡

Fikk rask og topp service når min ny

Fikk rask og topp service når min ny innkjÞpte el sparkesykkel streiket på ferie

2026幎7月17日

Hei,

Takk for din tilbakemelding!

Vi setter stor pris på at du tar deg tid til å dele din opplevelse med oss. Det er flott å hÞre at du har hatt en positiv opplevelse med servicen vår. Vi legger vekt på å opprettholde god dialog med våre kunder, og det er hyggelig å få bekreftelse på at våre innsats for å levere god service blir verdsatt.

Ønsker deg en riktig fin dag!

5぀星のうち5の評䟡

Uforutsette ting kan skje med

Uforutsette ting kan skje med masseproduserte ting, det som er viktig er hjelpen du fÃ¥r nÃ¥r det skjer. KjÞpte ny el.sykkel som ikke virket etter en liten sykkeltur, hvor jeg dro tilbake til butikken pÃ¥ Alnabru, her ble jeg tatt imot ordentlig og de tok umiddelbart sykkel inn for sjekk hvor motor og styreenhet som er en enhet ble skiftet umiddelbart og jeg fikk sykkel med hjem. MÃ¥tte kjÞre 30 mil for dette men det er en del av risikoen nÃ¥r jeg kjÞpte sÃ¥ langt vekk fra hjemmet. Hadde jeg kjÞpt lokalt hadde jeg spart turen men da er det ikke sikkert reparasjon hadde gÃ¥tt sÃ¥ fort. Minus kan vÊre responstid pÃ¥ mail, men hÞysesong og mye salg kan vÊre Ã¥rsak og jeg skjÞnte ventetiden er lang for generell service men det jobbet de med. NÃ¥ skal jeg sykle og sjekke at alt fungerer 🙂 Positivt overrasket ut fra forventningene denne gangen.

2026幎7月29日

Kjempe god kundeservice

Min el-sparkesykkel sluttet plutselig å fungere etter 1. mnd og jeg kontaktet kundeservice. Jeg fikk raskt svar. Da det var lang ventetid på verkstedene, tilbydde de seg å sende deler til meg kostnadsfritt, sånn at jeg kunne fikse det selv. De ba meg ta kontakt igjen, hvis jeg trengte hjelp med utskiftning av delene. Det lÞste seg på en god måte. El-sparkesykkelen er fikset og i bruk igjen. Kundeservicen var upåklagelig og jeg er kjempe fornÞyd. Tusen takk for god kundeservice både på mail og telefon.

2026幎7月20日

5぀星のうち5の評䟡

Rask hjelp på telefon og sendte del

Rask hjelp på telefon og sendte del (på garanti) i posten👍🏻

2026幎7月27日

E-Wheels Norge AS からの回答

Takk for den flotte tilbakemeldingen! ⭐

Så hyggelig å hÞre at du fikk rask hjelp på telefon, og at vi kunne sende ut delen på garanti. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vi hÃ¥per produktet fungerer som det skal, og Þnsker deg en fin dag videre! 😊

Fantastisk service og imÞtekommende

Fantastisk service og imÞtekommende ansatt i butikken

2026幎7月23日

Helt elendig kundeservice

Helt elendig kundeservice. Store problemer til tross for at jeg kunne bevise at de hadde sendt feil vare.

2026幎6月22日

Hei navn!

Takk for at du tok deg tid til å dele din handleopplevelse med oss.

Vi strever alltid etter å gi alle kundene våre en 5-stjernes handleopplevelse, og det er derfor leit å hÞre om din opplevelse.

Vi har gått gjennom saken din på nytt, og ser fortsatt at du mottok den varen som ble bestilt. Det er veldig uheldig at den ikke passet, men vi kan selvfÞlgelig ikke garantere at våre reservedeler passer Navee merket.

Si ifra om det er noe vi kan hjelpe med i fremtiden. Ønsker deg en fin dag videre!

Anbefaler ikke dette firma

Anbefaler ikke dette firma.
DÃ¥rlig kundeservice, svarer bare generelt uansett problem og AI assistert.
Finn noen andre og handle fra.

2026幎7月1日

Heisann,

Takk for tilbakemeldingen.

Vi bruker av og til forhÃ¥ndsskrevne svar til Ã¥ samle eller gi ut info, men det er alltid en aktiv kundebehandler pÃ¥ den andre enden. Vi tar gjerne en titt til om du opplever at problemet ditt ikke ble lÞst! 🙂

Fantastisk og lÞsningsorientert service

Fantastisk og lÞsningsorientert service fra E-Wheels Norge!Hadde sykkelen inne til en teknisk sjekk av demperen. Kundebehandler Erik strakk seg utrolig langt, hÞrte på mine innspill og ga en grundig forklaring på hvordan systemet fungerer. Han fulgte opp saken på en fantastisk måte og ordnet det slik at de dekket alle kostnadene på reklamasjonen, slik at servicetimen ble helt gratis. Sykkelen ble raskt ferdigstilt og sendt i retur med en gang. Topp oppfÞlging og en utrolig profesjonell kundeservice som gjÞr at jeg trygt anbefaler dem videre!

2026幎7月27日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス