Oppfylte Þnsket mitt. Han var hÞflig, presis og dannet. FÞlte meg hÞrt. Skal vÊre dyktig skribent Ã¥ gi god service med 2 korte setninger. Her var det opplysende. Skrevet slik at jeg ikke treng... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Min el-sparkesykkel sluttet plutselig Ã¥ fungere etter 1. mnd og jeg kontaktet kundeservice. Jeg fikk raskt svar. Da det var lang ventetid pÃ¥ verkstedene, tilbydde de seg Ã¥ sende deler til meg kostnads... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi kjÞpte to Momas-elsykler i hÃ¥p om Ã¥ fÃ¥ pÃ¥litelige sykler til hverdagsbruk, men opplevelsen har vÊrt en stor skuffelse.Begge syklene er fulle av problemer og feil. Det fÞles som om de er Þdelagte of... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
E-Wheels er en av Nordens stÞrste forhandlere av små elektriske kjÞretÞy og ble grunnlagt i Norge i 2014 som E-Wheels Norge AS. E-Wheels har levert en stor andel av Nordens små elektriske kjÞretÞy og anses som en pioner i det grÞnne skiftet.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alltid tilgjengelig for deg
KÞlatoppen 1, 3322, Fiskum, ãã«ãŠã§ãŒ

顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 91ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Vi kjÞpte to Momas-elsykler i håp om å få pålitelige sykler til hverdagsbruk, men opplevelsen har vÊrt en stor skuffelse.Begge syklene er fulle av problemer og feil. Det fÞles som om de er Þdelagte oftere enn de faktisk fungerer. Vi har måttet reparere og fikse på dem igjen og igjen, noe som krever utrolig mye tid, energi og frustrasjon. Kvaliteten på komponentene og sammensetningen holder rett og slett ikke mål.Når man kjÞper fabrikknye sykler, forventer man et produkt som fungerer, ikke et evigvarende reparasjonsprosjekt. Kan dessverre overhodet ikke anbefales.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Fikk god veiledning pÃ¥ hvilken sykkel jeg burde velge. Servicen var bra, gutter som kunne leksa sið

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Excelente atendimento via e-mail que recebi da empresa de vocês, com certeza fez toda a diferença. Quem me atendeu foi muito eficiente e rápido nas respostas: nome dos atendentes: Aleksander And Jonas A

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Hei hentet min momos nautron for 1 uke siden pÃ¥ Billingstad, meget god service, sto ferdig nÃ¥r jeg kom for Ã¥ hente, syklet hjem til HÞnefoss, nydelig sykkel, Vanskelig for meg Ã¥ si noe om kvaliteten fÞr det har gÃ¥tt en stund ðð

E-Wheels Norge AS ããã®åç
El sykkelen var som forventet, leveringen var rask og kundeservice var lett å få kontakt med, flinke og behjelpelige når jeg trengte hjelp etter et tyveri.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Eg synest at det var god kundebehandling, han sa takk for svar heile tida og var ganske snill. Eg fikk det eg trengte. :) kundeservicen var Lukas.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
FornÞyd med kundebehandler Mathias da jeg klaget inn en forbytting av batteri på min sykkel.
Han fulgte opp saken på en god måte.
Sykkelen ble montert og levert på tida, som lovet. Det opplevde jeg som positivt. Jeg var imidlertid ikke fornÞyd med å bli sendt rundt i bygget for å finne sykkelen, fÞr jeg fikk den utlevert, der jeg fÞrst henvendte meg. Når jeg fikk sykkelen var den åpenbart ikke prÞvekjÞrt etter montering da en av pedalene datt av fordi den ikke var skrudd til. Jeg fikk heller ingen informasjon om sykkelen, f.eks. hvordan man skrur på batteriet, som var i dvale, fÞr jeg ble sendt av gårde. Litt å gå på i forhold til kundeopplevelsen i forhold til antall kroner brukt hos dere, tenker jeg.
Bestilte verkstedtime for 3 måneder siden, skulle levere i dag, ble bedt om å bestille på nytt et annet sted da de ikke hadde plass til sykkelen min.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Oppfylte Þnsket mitt. Han var hÞflig, presis og dannet. FÞlte meg hÞrt.
Skal vÊre dyktig skribent å gi god service med 2 korte setninger.
Her var det opplysende. Skrevet slik at jeg ikke trengte å stille oppfÞlgingsspÞrsmål. Fikk god fyldig tilbakemelding. Ikke masse tomme ord.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Raskt svar pÃ¥ skriftlig henvendelse, og ikke minst en tilfredsstillende kompensasjon for manglende delð€

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Rask ,evering og god service, produkt som var som beskrevet på nettsiden.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
En stor takk til Lukas i kundeservice for superrask og positiv håndtering av reklamasjon på min sykkelveske.
Ny sykkelveske var under sending inne to dÞgn etter innsending av reklamasjon :)

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Vi er fornÞgd med varen.Litt kluss med levering,men forhandler tok tak i det.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Raskt svar og god service ved kansellering av ordre!

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Topp kundeservice, fekk all hjelp eg hadde bruk for.

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Jeg har kÞbt mit lÞbehjul 1år siden og gennem hele det år har jeg haft så mange problemer med det firma. FÞst var det at jeg fik send et defekt produkt og bliv nÞd til at bokse med kundeservice for at få dem til at sende et nyt. Nu her 2 måneder siden har jeg sendt mit el-lÞbehjul til reparation, med garanti på det, og så forlanger de penge for reparation af el-lÞbehjulet. Men jeg hade ingen mulighed for at skrive tilbage til dem på sms. Så jeg ved virkelig ik hvad jeg skal gÞre nu

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Dem hadde ikke varen i butikk. Og tar alt for lang tid og sende

E-Wheels Norge AS ããã®åç
Jeg var skeptisk ved kontakt til kundeservice, men ble behagelig overrasket over den flotte service, og ikke minst raske servicen jeg fikk. Ble hjulpet med min oppgave på en flott måte av en meget hyggelig kundekonsulent.