EagleGo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

NÀr jag hade tre paket att vÀlja mellan sÃ¥ rekommenderade Peter det minsta paketet trots att jag va instÀlld pÃ¥ den mellanstora batteriet. Redan dÀr visste jag att han vill ge kunden det som passar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och installation av batteripack i en golfbilarna vi anvÀnder i verksamhet pÃ¥ skÀrgÃ¥rdsö. Efter att batteriet efter första sÀsongen gÃ¥tt sönder av vad det verkar fabrikationsfel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har fÃ¥tt nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. VÀger bara en brÃ¥kdel av vad blybatterierna gjorde, BÀttre ax,superstark och framförallt underhÃ¥llsfritt. Har bara kört nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jÀmfört med gamla blybatterier. Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hÃ¥l och sen hem igen pÃ¥ samma laddning. Dock bara 18 hÃ¥l hösten nÀr det Àr... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池補造業者
  3. 電池卞業者
  4. カヌ バッテリヌ販売店
  5. ゎルフカヌト販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi konverterar golfbilar med Litiumbatterier. Du slipper allt underhåll såsom kontroll av batterivatten och underhållsladdning under vintern. Dessutom håller de 5 gånger lÀngre med mellan 3-5 000 laddningar/laddcykler. NÀsta batteribyte om 30 år?

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Snabb och bra installation

Så var det då dags att ersÀtta batterilösning i vår EZGO RXV (48V) från 2012. De 4 blybatterierna sjöng på sista versen. Jag såg det inte som ett alternativ att fortsÀtta med den gamla tekniken utan sökte en modernare lösning. Tog kontakt med EagleGo och fick snabb och förtroendeingivande assistans av Peter.
Det var smidigt att få assistans med installation hemma i det egna garaget. På bara några timmar ersattes blybatterierna med ett Litiumbatteri och ny laddare.
Jag ser positivt på hela processen så hÀr långt. Allt funkar enligt förvÀntan. Jag hoppas och tror att lösningen kommer att funka bra under många år.

2023幎10月13日

Hej och tack sjÀlv.
Jag Àr sÀker på att vi kommer göra allt vi kan för att du skall vara nöjd i många år framöver.

5぀星のうち5の評䟡

HjÀlpsam vill att det fungerar

Reservdelar och beskrivningar enl ök samt muntliga kontakter som var otroligt bra att fÃ¥ bolla problemen med en som har mer kunskap av golfbilar Àn jag.Återkoppling till mig om allt fungerar som det ska mycket nöjd.

2023幎9月27日

EagleGo からの回答

Tack för bra samarbete, tÃ¥lamod och jÀvla anamma kommer man lÃ¥ngt med 💪

5぀星のうち5の評䟡

EagleGo levererade en otroligt bra

EagleGo levererade en otroligt bra service och gick verkligen “above and beyond” för mig då de kom och installerade med kortvarsel.

2023幎6月15日

EagleGo からの回答

Tack, och du gjorde ju en insats av att se att USB-laddaren var polvÀnd innan vi fick den att fungera.

5぀星のうち5の評䟡

Vilken bra service och suport nÀr jag

Vilken bra service och suport nÀr jag installerade ett litium batteri.
Hel nöjd kan rekommendera eaglego alla dar i veckan. Tack Peter för hjÀlpen.
//Pelle Larsson..

2023幎6月8日
自発的なレビュヌ

EagleGo からの回答

Bra samarbete, enkelt nÀr kunderna Àr så behjÀlpliga med handrÀckningen.
Det Àr som sagt inte svårt nÀr man vet hur man skall göra, men det Àr mer och fler saker Àn man först tror.
Hej och tack.

5぀星のうち5の評䟡

Peter from EagleGo gave our golf club

Peter from EagleGo gave our golf club fantastic service from start to finish. 100% happy with the product and we will continue to update all our golf carts with lithium batteries from EagleGo in the future. Highly recommend to anyone that wants to update their golf car to the latest in lithium technology.

2023幎5月25日

EagleGo からの回答

Hej, tack för förtroendet och jag kommer gÀrna fler gånger till NorrfÀllsvikens golfklubb, Àven om det ligger lÀngst ut på fina Höga kusten.

Servicenivån kanon

BestÀllde nytt lithium batteri till vÃ¥r Club Car genom Peter Tillman i RÀlla pÃ¥ Öland som Peter pÃ¥ EagleGo levererade snabbt.
Fantastisk service med leverans och montage. Det blev som en ny bil

2023幎5月8日

EagleGo からの回答

Toppen, tack, vad kul att höra.
Ja, Ekerum börjar bli vårt andra hem :)

Är supernöjd med batteribytet

Är supernöjd med batteribytet i min golfbil, bilen blev lÀttare och mycket piggare. Proffsigt jobb med installation pÃ¥ plats hemma, Peter kan sina saker :-)

2023幎5月2日

Hej, tack!
NÀr allt inte ser ut som vanligt får man plocka fram erfarenhet från verktygslådan.

5぀星のうち5の評䟡

Riktigt bra och proffsig service

Riktigt bra och proffsig service, rekommenderar starkt!

2023幎5月1日

Toppen, tack !
Att sÀlja bra produkter Àr inte så svårt men att hålla sina löften nÀr kunden råkat illa ut Àr vÀrldsklass.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。