EagleGo レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

NÀr jag hade tre paket att vÀlja mellan sÃ¥ rekommenderade Peter det minsta paketet trots att jag va instÀlld pÃ¥ den mellanstora batteriet. Redan dÀr visste jag att han vill ge kunden det som passar... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans och installation av batteripack i en golfbilarna vi anvÀnder i verksamhet pÃ¥ skÀrgÃ¥rdsö. Efter att batteriet efter första sÀsongen gÃ¥tt sönder av vad det verkar fabrikationsfel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Har fÃ¥tt nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt. VÀger bara en brÃ¥kdel av vad blybatterierna gjorde, BÀttre ax,superstark och framförallt underhÃ¥llsfritt. Har bara kört nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Funkar perfekt. Laddar snabbt och tyst jÀmfört med gamla blybatterier. Kan köra tillgolfbanan (ca 15 minuter) och spela 36 hÃ¥l och sen hem igen pÃ¥ samma laddning. Dock bara 18 hÃ¥l hösten nÀr det Àr... もっず芋る

䌁業情報

1. 電池店
  2. 電池補造業者
  3. 電池卞業者
  4. カヌ バッテリヌ販売店
  5. ゎルフカヌト販売店

圓該䌁業による蚘述

Vi konverterar golfbilar med Litiumbatterier. Du slipper allt underhåll såsom kontroll av batterivatten och underhållsladdning under vintern. Dessutom håller de 5 gånger lÀngre med mellan 3-5 000 laddningar/laddcykler. NÀsta batteribyte om 30 år?

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Kunniga och serviceintriktade

Vi på Botkyrka Golfklubb Àr mycket nöjda med Eagle-Go. De har med sin kunskap, bra produkter och på ett anpassat sÀtt hjÀlpt oss att uppgradera våra golfbilar med Lithiumbatterier som ger oss ökad driftsÀkerhet, mindre underhåll, bÀttre ekonomi och nöjdare golfspelare. Vi kan lÀmna de bÀsta rekommendationer för att anlita Eagle-Go.
Fredrik Lennmalm, Klubbchef Botkyrka Golfklubb

2021幎6月2日
5぀星のうち5の評䟡

Hej jag har sedan februari bytt ut mina

Hej jag har sedan februari bytt ut mina blybatterier i min club car 36 v årsmodell 2000 till lidsium batteri genom eagle go den går kanon bra. Men efter 2 månader fick jag problem o ringde Petter på eagle go han kom ner till Nybro o hjÀlpte mig lokalisera problemet som inte hadde med batteribytet att göra utan pga ålderdom. Han hjÀlpte mig och så att fixa reservdelen. Fantastiskt bra service

2021幎5月25日

EagleGo からの回答

Tack Bo och hoppas du slipper fler konstiga problem med bilen framöver.
BÀsta golfhÀlsningar/Peter

Grym service

Grym service! Kom hem och installerade i mitt garage!
Spelade första rundan idag. Har ca 10 min körning till klubben och 10 min hem, plus 18 hål hade ca 70% kvar i batteriet! Bilen Àr mycket rappare i starten och den
Bara ”tuggar” sig uppför backarna!
Grymt nöjd!!!

2021幎4月16日

EagleGo からの回答

Hej Joakim, tack för grymt omdöme :)
mvh/Peter

Min Melex 252 har blivit snabbare och

Min Melex 252 har blivit snabbare och enklare att sköta. De gamla batterierna fryste lÀtt sönder och lÀckte syra, med Lithiumbatterier kÀnns det tryggt.

2021幎4月8日

EagleGo からの回答

Hej, tack snÀlla för bra recension.
Eftersom Melex-bilarna oftast har 8 st 6V-batterier så Àr vårt bronspaket vÀldigt prisvÀrt.
Hoppas du kommer tillbaka om 20 år för att byta batteri :)
mvh/Peter

5぀星のうち5の評䟡

Har fått nytt batteripack i min Clubcar

Har fått nytt batteripack i min Clubcar som jag inte trodde var möjligt.
VÀger bara en bråkdel av vad blybatterierna gjorde,
BÀttre ax,superstark och framförallt underhållsfritt.
Har bara kört några kilometer Àn,men batterimÀtaren
visar fullt.(Är ju inte det bÀsta vÀdret)
Blir roligt till sommaren./Lasse

2020幎12月13日

EagleGo からの回答

Hej och tack Lars, förvÀntar mig en rolig golfsÀsong, både med och utan golfbil.

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt nöjd med EagleGo!

VÀldigt nöjd med EagleGo och Li-Ion batteriet i min golfbil. Bilen kÀnns både rappare, starkare och sackar inte i uppförsbackar. Skönt också att slippa vattna blybatterier flera gånger per år. Och eftersom livslÀngden på Li-Ion batterier Àr så lång lÀr jag aldrg behöva byta batteri igen. De stÀllde också upp med personlig utryckning och bytte batteri utan snack nÀr mitt batteri drabbades av en barnsjukdom som nu Àr åtgÀrdad. Sammantaget mycket bra service och information från EagleGo!

2020幎12月4日

EagleGo からの回答

Tack Hans för fint omdöme.
Jag hoppas det hjÀlper många som vill pröva en modern batteriteknik jÀmfört med den 160 år gamla blytekniken.

5぀星のうち5の評䟡

Det började bli dags igen för batteribyte

Det började bli dags igen för batteribyte i vår 18 år gamla Club Car XRT.
Påpassligt dök en broschyr från EagleGo upp i vår brevlåda. BestÀmde mig för att undersöka lite nÀrmare. Resultat, vi bestÀmde oss för "Silverpaketet Birdie". Installerades 2020-10-13 av kompetenta trevliga installatörer. Bilen blev som ny eller t.o.m bÀttre. Man monterade Àven en automatisk laddare plus ett instrument som visar kvarvarande energi i %.
Ett byte till nya tidigare batterityp hade kostat oss detsamma, så valet var lÀtt.
Nu slipper vi framtida batteriservice. Rekommenderas.

2020幎11月12日

EagleGo からの回答

Hej och tack för de vÀrmande orden.
Det betyder allt.
Hoppas bilen bara går och går.

5぀星のうち5の評䟡

Wow, som ny fast snabbare

Wow, kÀnns som en helt ny golfbil, piggare i starten och starkare.
Lika dyrt :( som att köpa nya blybatterier gör köpet/bytet till ett enkelt val.Trevliga och kunniga killar som monterade allt. Kan bara rekommendera alla att byta till Lithium så snart man bara hinner.

2020幎10月23日

EagleGo からの回答

Tack, kul att höra och att du Àr nöjd, Àven om du sa det redan då vi sågs :)

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。