De communicatie via sms/telefoon + de bereikbaarheid van het kantoor is veel verbeterd het afgelopen jaar. Verbeterpunten en tips voor opleiding: ik erger me bij het stofzuigen dat er vaak tegen deur... ãã£ãšèŠã

ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Poetsdienst Easylife is erg betrouwbaar en onze poetshulp doet haar werk perfect, is heel vriendelijk, werkt hard, is stipt en professioneel. PROFICIAT!!
Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, ⊠wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Opvolging communicatie beter, poetskwaliteit kan beter
Verbeterpunten en tips voor opleiding: ik erger me bij het stofzuigen dat er vaak tegen deuren en kasten geknotst wordt. Respect en voorzichtigheid voor materialen. Er blijven vlekken achter wanneer vodden niet tijdig gespoeld worden tijdens het afzemen. Na het stofzuigen de zuigborstel proper maken, dat gebeurt zelden.
Poetsdienst Easylife is erg betrouwbaarâŠ
Fijne communicatie en goede poetshulpen.
Fijne communicatie en goede poetshulpen.
åçã« AI æ¯æŽãå©çšããå ŽåããããŸã詳现ã衚瀺
Altijd bereidwillig tot overleg bijâŠ
Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een
Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeelð

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Zeer bekwame goede en vriendeliijkeâŠ
Zeer bekwame goede en vriendeliijke huishoudhulpen, alsook zeer behulpzame kantoormedewerkers die steeds bereid zijn om voor een gepaste oplossing te zoeken, waarvoor allen heel erg bedankt !

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Echt gemakkelijk om in te schrijven
Echt gemakkelijk om in te schrijven. We kregen zeer snel hulp. En Christa is stipt, werkt nauwgezet en maakt elk hoekje en gaatje schoon. Meer dan tevreden !!!

Easy-Life Sint-Truiden
Heel goed contact met het bureau van Easy-Life, zeer vriendelijk en meteen naar oplossingen zoeken. De poetshulp die ik heb is super. Ben heel erg tevreden!

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Bij Easy Life wordt het beden van deâŠOpvolging en vriendelijkheid.
Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen stellen in het kantoor.

Een zinkend schip
6+ Maand geleden was het redelijk stabiel en correct maar de laatse maanden is het zeer vaak dat de huishoudhulp niet komt opdagen, zonder verwittiging. Veel van het huishoud personeel kan geen NL en heeft ook geen opleiding gehad.

Une vraie perle !
Notre aide ménagÚre, Habibatou Diallo est une véritable perle, extrêmement prévenante à tel point que nous la considérons comme une proche parente. Elle travaille chez nous comme chez elle. Nous tenons à la féliciter.

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Ik vind persoonlijk niet kunnen datâŠ
Ik vind persoonlijk niet kunnen dat mijn poetshulp moet werken tot 12.30u en om 13u al moet beginnen op een andere locatie in een gemeente die 17km verder is.
Het zou minder stresserend zijn voor jullie werknemers als ze in de voormiddag en namiddag in dezelfde gemeente zouden kunnen tewerkgesteld worden, want uiteindelijk hebben ze ook wel recht op een pauze.
Misschien bij de aanwerving daar toch rekening mee te houden.

Enorm tevreden over Easy Life
Enorm tevreden over Easy Life.
Zeer goede poetshulpen en kantoormedewerkers!

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Ik ben zeer tevreden over mijnâŠ
Ik ben zeer tevreden over mijn poetsvrouw. De communicatie met het bureau verloopt vlot. Houden zo. Met de administratie kosten ben ik niet zo opgezet. Poetsbureaus krijgen al meer dan genoeg subsidies.

Heel tevreden met Easy Life
In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp,
alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevol
bezit van mijn huisraad!
Eveneens vlotte hulp en antwoord bij bepaalde vragen
om een vlugge oplossing te vinden voor eventuele problemen.

Snel
Snel, eficient. Door omstandigheden hadden wij dringend een poetshulp nodig, een week na onze aanvraag kregen wij al iemand toegewezen.

Klantenservice
Organisatorisch zoveel last minute wijzigingen dat het me telkens (ondertussen 4 van de 4 keer) extra werk bezorgd heeft. Terwijl ik net beroep doe op een poetshulp om taken te ontlasten. Alle begrip voor de redenen daarachter maar geen begrip voor het feit dat er eerst afspraken worden gemaakt en dan de afspraak last-minute telkens gecanceld werden. Keer op keer.

Easy Life dienstencheques ããã®åç
Ik ben teleurgesteld over hetâŠ
Ik ben teleurgesteld over het telefoongesprek van vandaag. In plaats van begrip voor mijn klacht kreeg ik het gevoel dat ik mij moest verantwoorden omdat ik een klacht had ingediend.
Als cliënt verwacht ik dat een klacht serieus wordt genomen en dat er wordt geluisterd naar de ervaring van de cliënt. Een klacht is bedoeld om de dienstverlening te verbeteren, niet om de cliënt een ongemakkelijk gevoel te geven.
Ik hoop dat u mijn feedback serieus neemt en de communicatie en dienstverlening in de toekomst zult verbeteren.
Met vriendelijke groeten

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹