Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... もっと見る

企業が回答しました
Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeel👌
企業が回答しました
Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... もっと見る
企業が回答しました
In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp, alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevo... もっと見る
企業が回答しました
Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.
Draaiboomstraat, 2160, Wommelgem, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Easy Life dienstencheques からの回答
Ik ben super tevreden over jullie en dat heeft natuurlijk te maken met Patrice die komt poetsen.

Easy Life dienstencheques からの回答
Ik had tot 2 maal toe een mail gekregen over de verlofperiode van mijn poetshulp. Geen probleem, beter eens te veel dan eens te weinig. Achteraf bleek dat de data fout door gegeven waren. Telefonisch niet te bereiken vrijdagnamiddag. Dan maar een mail gestuurd. De woensdag nogmaals een mail gestuurd met de vraag waarom mijn poetshulp niet kwam.
Toen kreeg ik een mail dat hij in verlof was en of ik de mededeling niet gekregen had. Terug laten weten, op hun oorspronkelijke mail, dat de data niet ok waren. Hier niets meer, geen mailtje, geen excuses, niets...

Easy Life dienstencheques からの回答
Heel blij met de poetshulp.
Stipt op tijd en neemt zelf initiatief.

Easy Life dienstencheques からの回答
Zeer vriendelijk kennismakingsgesprek met Shahid en onmiddellijk geholpen.
Vervolgens hele fijne, enthousiaste en hardwerkende hulp gekregen van Nargis alsook administratieve ondersteuning van Katrien.
Ik ben ontzettend tevreden, dank je wel Easy Life!

Easy Life dienstencheques からの回答
Ben tevreden over hun prestaties.Het is wel moeilijk om met hun te communiceren. Vandaag had ik een vervangster die wat nederlands en engels kon. Was leuk

Easy Life dienstencheques からの回答
Tevreden van communicatie, beschikbaarheden van poetshulp.
De poetshulp zelf is vriendelijk, stipt, zelden afwezig. Werkpunt: iets meer in de diepte poetsen, efficiënter werken en zelf ook werk zien.

Easy Life dienstencheques からの回答
Snel antwoord gekregen bij aanvraag alsook correcte en duidelijke opvolging door Kelly.

Easy Life dienstencheques からの回答
Heel vlotte duidelijke en vriendelijke communicatie steeds weer.

Easy Life dienstencheques からの回答
Ze heeft alles gedaan wat gevraagd en goed uitgevoerd

Easy Life dienstencheques からの回答
De strijkdienst is zeer goed.
Mijn laatste ervaring met de poetshulp was zeer slecht. Daarom ben ik ook gestopt met deze dienst

Easy Life dienstencheques からの回答
De dame die kwam poetsen deed zus en zo haar werk, niet grondig maar het was verfrist. Nu, hadden we al een aantal maal gemerkt dat ze later begon en toegeeft weg was. Wij hebben onregelmatige uren dus komen w vaak te pas en onpas thuis. Ze kreeg de vrijheid om pauzes te nemen, had allerlei drankjes ter beschikking, fruit en snoeperij. Ook kreeg ze soms eens een chocolaatje mee een zakje wafels,… . We merkten ook dat er vaak minder netjes gepoetst was. De laatste maal dat we weer een onregelmatigheid opmerkten was dat ze een dik uur eerder vertrokken was. Ze was al later toegekomen en dan nog zoveel vroeger vertrekken. Neen dit kan niet. We nemen hulp niet uit luxe of omdat we centen over hebben maar omdat we een zorggezin hebben. Vertrouwen is alles en als dit er niet is, dan hoeft het niet. Eerlijkheid is alles. Zowel van de hulp als het bureel! We zijn heel toegankelijke mensen maar profiteren, neen. Wij moeten onze job ook naar behoren uitoefenen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。