Bij Easy Life wordt het beden van de gevraagde hulp aangeboden. Indien iets fout loopt, luistert men met begrip en kan je je wens eerlijk bespreken. Vriendelijk onthaal bij onaangekondigd vragen st... もっと見る

企業が回答しました
Altijd bereidwillig tot overleg bij problemen. Proberen steeds een Oplossing te zoeken. Geeft een fijn gevoel. Zijn ook heel correct naar hun personeel👌
企業が回答しました
Wij boffen. Onze hulp is super efficiënt en het huis ziet er achteraf altijd proper uit. We vinden haar heel aardig en wij zijn absoluut tevreden. Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwb... もっと見る
企業が回答しました
In eerste instantie ben ik heel tevreden over de kundigheid van de mij toegewezen huishoudhulp, alles altijd 100% gedaan, en eveneens heel omzichtig om geen schade toe te brengen aan mijn waardevo... もっと見る
企業が回答しました
Onze ervaren huishoudhulp neemt de schoonmaak van uw huis op zich. Dweilen, stofzuigen, stof afnemen, ramen lappen, … wij zorgen ervoor dat u terug in een kraaknette woning thuiskomt. Wenst u graag dat uw was gestreken is? Leg uw was klaar, en onze huishoudhulp zorgt ervoor dat uw was netjes gestreken en opgevouwen is als u thuiskomt.
Draaiboomstraat, 2160, Wommelgem, ベルギー
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ik ben redelijk tevreden over de poetdsdienst. Alleen de tijd is soms of meestal niet goed. De stopdienst hetzelfde.
Mvg,
Maggie

Easy Life dienstencheques からの回答
Ik heb een zeer goede poetsvrouw: werkt zeer goed, is gemotiveerd, is altijd aanwezig,....
Het bureau zelf verwittigt op tijd als er een feestdag is of een dag waarop de poetsvrouw niet aanwezig kan zijn.

Easy Life dienstencheques からの回答
Normaal gezien goede contacten met het bureau. De huishoudhulpen zijn meestal relatief ok, vriendelijk en correct. Ondertussen al een paar hulpen gehad, de ene al beter dan de andere, zoals dat gaat...

Easy Life dienstencheques からの回答
Snelle service, ook de poetshulp is zeer vriendelijk, vertrouwelijk en werkt klantgericht!

Easy Life dienstencheques からの回答
Ik was oorspronkelijk tevreden, zeker van mijn vaste poetshulp tot het moment dat zij met verlof ging.
De vervanging was op alle gebied een ramp, kwam 1u te laat, kon niet strijken,wist niet dat de steel van de stofzuiger uitgetrokken kon worden enz. De 2de was iets beter maar de kantoorhouder wist zelf niet meer dat hij deze ingepland had en wat ik tijdens het telefoongesprek opgevangen heb tussen de poetshulp en de kantoorhouder was naar mij toe verre van beleefd. Was het niet dat ik tevreden ben van mijn vaste hulp dan stopte de samenwerking onmiddellijk!
De gemaakte vriendelijkheid aan de telefoon is een manier om de incompetente manier van werken te camoufleren !!
Een tegenvaller voor Easy Life Sint-Truiden dat een review steeds kan aangepast worden.

Easy Life dienstencheques からの回答
Easy life heeft een goed handje om aardige, betrouwbare en competente mensen te vinden en het zodanig te combineren dat het voor hulp en klant schikt. Dus een echte aanbeveling.

Easy Life dienstencheques からの回答
Snelle invulling van een andere poetshulp indien uw vaste poetshulp uitvalt wegens ziekte of een andere
oorzaak.

Easy Life dienstencheques からの回答
De communicatie is niet altijd even goed. De ene keer krijg ik bericht van mijn poetshulp en een email en telefoon van het bureau als er iets veranderd en de andere keer krijg ik helemaal niks van het bureau.

Easy Life dienstencheques からの回答
Goede communicatie en tevreden van het geleverde werk

Easy Life dienstencheques からの回答
Eind 2024 had ik wegens ziekte een poetshulp nodig. Aanvraag ingediend en een week later had ik al die hulp. Na al die maanden zijn we er nog altijd zeer tevreden over.

Easy Life dienstencheques からの回答
Altijd fijn om thuis te komen als mijn huishoudhulp is geweest. Vlotte communicatie met het kantoor.

Easy Life dienstencheques からの回答
Nooit contact kunnen opnemen met het bedrijf.. Geen persoonlijke contacten. Alles, ook deze enquête, verloopt via mail. De poetsman iszeer eigenwijs en buiten deze persoon heb je met niemand contact.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。