Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... ãã£ãšèŠã
Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!
De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.
é£çµ¡å
Herikerbergweg 102, 1101 CM, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31850657180
- klantenservice@easypark.net
- easypark.com/nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Meerdere malen contact mee gehad omdatâŠ
Meerdere malen contact mee gehad omdat we een factuur krijgen die niet voor ons is!
Maar dat blijkt toch heel moeilijk omdat aan te passen voor hun.
Ze zeggen we gaan het regelen.
En daarna ja wel gewoon weer een factuur.
SLECHT BEDRIJF
Easy park koude douche slechte oplossing geen telefonisch contact
Bij het beëindigen van mijn parkeersessie liep de app vast. Omdat de applicatie niet meer reageerde, heb ik mijn telefoon volledig uitgezet en opnieuw opgestart. Na het opnieuw opstarten bleek de app echter nog actief te zijn. Ik verkeerde daardoor logischerwijs in de veronderstelling dat mijn parkeersessie correct was afgesloten.
Ik heb dit direct bij Easy park gemeld. Daarbij werd aangegeven dat de situatie onderzocht zou worden en dat ik hierover bericht zou ontvangen. Tot mijn teleurstelling krijg ik nu als reactie dat er âgeen storing bekendâ zou zijn geweest en dat de kosten daarom volledig voor mijn rekening blijven. Dat u geen storing registreert, betekent echter niet dat deze zich bij mij niet heeft voorgedaan.
Wat daarnaast bijzonder frustrerend is, is de manier waarop ik als klant word behandeld. Bij telefonisch contact word ik continu doorgestuurd naar andere afdelingen en krijg ik niemand te spreken die daadwerkelijk verantwoordelijkheid neemt of inhoudelijk iets kan uitleggen. Dat wekt sterk de indruk dat er vooral naar excuses wordt gezocht in plaats van naar een redelijke oplossing.
Ik vind het onacceptabel dat ik moet opdraaien voor extra parkeerkosten die zijn ontstaan door een vastgelopen app en het uitblijven van adequate ondersteuning vanuit uw organisatie. Daarom krijgt Easy park de koude douche
Zeer slecht..niet te bereiken naâŠ
Zeer slecht..niet te bereiken na opzeggen blijven ze facturen sturen
Laatste tijd is de app erg slecht
Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden niet waardoor de parkeermeter 24 uur is doorgelopen.
Kortom 100,- kwijt aan 2 parkeer acties via de app. Meteen verwijderd en mijn account opgezegd !
Impossible de réduire la durée deâŠ
Impossible de réduire la durée de stationnement : erreur serveur, du coup jâai payé pour rien. ðð»
Je paye un stationnement jusque 14H30, impossible de réduire le délai, et quand jâarrête le stationnement à 13H30 on me rembourse pas lâheure perdue, du vol.
Je demande remboursement de lâheure payée pour rien puisque je nâai pas pu réduire le temps de stationnement et que votre app ne déduit pas automatiquement le temps non stationné.
Makkelijk in gebruik!!
Best oké jammer dat je niet op je icoonâŠ
Best oké jammer dat je niet op je icoon kan zien dat je een parkeer actie heb gedaan ð
De app heeft uit zichzelf eenâŠ
De app heeft uit zichzelf een parkeeractie gestart op een plek en datum waar ik niet was. Daar kwam ik bij toeval achter omdat ik een sms kreeg of mijn parkeeractie nog steeds actief was...
Ondanks dat ik met een ov bewijs kan aantonen dat ik niet op die plek was op dit moment (is ook hele andere plaats dan waar ik woon) doet easypark niks en moet ik de factuur gewoon betalen omdat de app het heeft gestart. En de app kan geef fouten maken.... ? de klantenservice geeft op geen enkele manier thuis om hier nader onderzoek naar te doen en mij te compenseren.
Slechtste parkeerapp die er bestaat
Blijven maar kosten afschrijven ook als je je parkeeractie hebt gestopt. App loopt vast, kan soms geen actie beëindigen omdat de app niet werkt. Als je dan mailt zeggen ze dat dat automatisch goed komt. En daarmee bedoelen ze dan dat ze 24 uur in rekening brengen! Wat een ongelooflijke oplichters. Incasseren automatisch en beweren daarna dat je niet betaald. â¬40 incassokosten erbij.
Omdat het werkt en makkelijk is
Omdat het werkt en makkelijk is
Ik probeer op te zeggen sinds begin ditâŠ
Ik probeer op te zeggen sinds begin dit jaar. Netjes gedaan via de app maar ze blijven facturen van â¬2,50 sturen voor de maandelijkse kosten via hun betaal firma Riverty. Meerdere mails/contact forms en zelfs gebeld geen of een zeer slechte reactie van een ai bot. Ik heb de automatische afschrijving geblokkeerd en ze ingelicht hierover, maar je raadt het alâŠzeer slecht en dubieus bedrijf!!!!
Simpel en overzichtelijk.
Klantgericht
EasyPark's app incorrectly charged meâŠ
EasyPark's app incorrectly charged me over â¬70 for parking hours that were legally free. When I corrected the session, they trapped my money as "app credit" instead of refunding it to my bank.
I have tried multiple times to resolve this through the help section, but I am stuck in an endless loop of automated AI replies. There is absolutely no way to reach a human agent, and the bot refuses to acknowledge that this was their technical billing mistake, not a voluntary top-up. I want my money back in my bank account, not held hostage in your app. Fix your support and refund your errors!
Ballentent
Heb 17 oktober 2025 mijn abonnement gestopt per 31 december 2025. Easypark blijft facturen sturen en reageert totaal niet op e-mails en het invullen van contactformulier op hun website. Dit is met afstand het slechtste bedrijf dat ik ooit heb meegemaakt. Wat een drama!
Alles is altijd prima
Alles is altijd prima, zone wordt altijd automatisch ingevuld.
Ik ben zeer tevreden.
Wat een bende
Wat een bende. Account word verwijderd zogenaamd op jouw verzoek. Maar dat is niet het geval. Schijnbaar werd er niet genoeg gebruik van gemaakt. Dus bellen met de klantenservice. Na veel moeite een medewerker aan de lijn. Kon niets betekenen..ja dit is niet netjes van easypark bla bla maar u zult toch echt weer een nieuw account moeten aanmaken. Dus ook weer betalen voor het invoeren van de kentekens. Nou gelukkig zijn er genoeg alternatieven voor dit slechte bedrijf!!!
Opzeggen word onmogelijk gemaakt
Opzeggen word onmogelijk gemaakt. Zelfs via de Chabot, verwijzen ze naar de website, maar kunnen ze de link niet doorsturen. Ik wil prive opzeggen, maar daarvoor moet eerst het zakelijke account account worden opgezegd. Terwijl deze al jaren niet in gebruik is. Zakelijk moet je schriftelijk opzeggen en daarvoor voor je het bos in gestuurd. OPLICHTERS.
Waardeloze aanbieder
Waardeloze aanbieder. App werkt vaak niet waardoor je actie wel 24 uur doorloopt terwijl er niet eens betaalt parkeren is na een bepaalde tijd. Niemand helpt je hier. Ga niet mer easypark in zee. Oplichters
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ