EasyPark Nederland レビュヌ 6,602

TrustScore 5段階評䟡の2.5

2.3

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!

5぀星のうち2の評䟡

De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... もっず芋る

䌁業情報

1. 駐車堎

圓該䌁業による蚘述

EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Je zakelijke abonnement opzeggen is

Je zakelijke abonnement opzeggen is gewoon niet mogelijk. Je wordt verwezen naar je inlogpagina, die vervolgens niet werkt. Als je per mail de opzegging stuurt naar het mailadres van de klantenservice wordt je weer verwezen naar de inlogpagina. Geen telefonisch of mail contact mogelijk en de afschrijvingen gaan door. Boevenfirma dit!

2026幎3月17日

Lekker makkelijk verdienen voor Easypark

Ook al had ik een eindtijd ingesteld voor mijn parkeeractie van te voren heeft hij die niet gepakt. Kreeg opeens de volgende avond(!!) Een melding: parkeeractie beindigd. Belachelijk want nu moet ik dat hoge bedrag betalen door een duidelijk technisch mankement van de kant van Easypark.
Chatbot zegt lekker makkelijk: helaas kan je geen restitutie aanvragen. Lekker verdienen zo voor Easypark.

2026幎4月9日
5぀星のうち5の評䟡

Maakt exact waar wat het belooft

Maakt exact waar wat het belooft. Altijd goede plaatsbepaling met aangaven van daar geldende tarief. En alleen betalen als het ook moet omdat het parkeertarief dat meebrengt. Ook herinneringen als de parkeeractie loopt om te voorkomen dat het afmelden mogelijk vergeten wordt.

2026幎4月8日

Komen afspraken niet na

Komen afspraken niet na. Ondanks schriftelijke toezeggingen foutief in rekening gebrachte bedragen te crediteren geen restitutie. En dan, na meermaals contact hierover, wordt zonder aanleiding mijn account opgeheven.
Zijn ook nog slecht bereikbaar.

2026幎4月7日
5぀星のうち1の評䟡

Ik heb sinds jaar geleden geen enkele

Ik heb sinds jaar geleden geen enkele parkeer activiteiten meer via easypark! opzeggen blijkt onmogelijk te zijn , Easypark blijft maar maandelijks 1,20 euro va. mijn bank afschrijven! aantal poging gedaan om te opzeggen! lukt niet, klantenservice onbereikbaar Verschrikkelijke bedrijf!! Tja juridische ingrijp voor s mij de volgende stap !

2026幎4月7日

Geweldig

5぀星のうち1の評䟡

Slechte service en onmogelijk om account op te zeggen

Zeer slechte ervaring met EasyPark.

Blijkbaar heb ik jaren geleden eens een account gehad en nu wordt er sinds afgelopen januari ineens weer €1,20 per maand afgeschreven. Op zich is dat bedrag niet het grootste probleem, maar het feit dat dit zonder duidelijke aanleiding gebeurt is al vervelend genoeg.

Wat echt frustrerend is, is dat het vervolgens praktisch onmogelijk blijkt om je account op te zeggen. De chatbot geeft instructies die simpelweg niet werken. Als je de stappen volgt, kom je nergens en wordt je probleem niet opgelost.

Daarnaast is de klantenservice totaal onbereikbaar. Het telefoonmenu leidt alleen maar naar standaardopties die niet aansluiten op de situatie, waarna de verbinding wordt verbroken. Via de chat krijg ik ook geen bruikbaar antwoord of echte hulp.

Kortom: een app die geld afschrijft zonder duidelijke reden én waar je vervolgens niet vanaf komt.

Ik zou dit bedrijf absoluut niet aanbevelen.

5぀星のうち1の評䟡

Abonnement ongewild omgezet en stopzetten ingewikkeld en omslachtig.

Abonnement ongewild omgezet naar zakelijk, opzeglink naar formulier geeft error, via app opzeggen gaat niet, klantenservice reageert niet op mail en is telefonisch onbereikbaar. Je komt in een digitale loop terecht. Bovendien sturen ze een mail dat hun ai-assistent geen screenshots kan lezen en verschuilen zich achter een ai-systeem.

5぀星のうち1の評䟡

Opzeggen lukt niet, facturen blijven komen en geen mogelijkheid to contact

Gebruik al een lange periode EasyPark zakelijk niet en zie opeens dat er abonnementskosten worden afgeschreven. Raar dat die opeens worden afgeschreven, maar wel betaald om er snel vanaf te zijn en abonnement opgezegd. Volgende maand weer een factuur. Bericht gestuurd naar EasyPark zonder reactie. Op account ingelogd en gekeken of er iets mis is gegaan met opzeggen. Nog een keer extra bevestigd. Factuur kwam weer binnen met extra kosten en paar weken later weer een factuur erbij voor de volgende maand. Krijg geen contact met EasyPark, opzeggen wordt blijkbaar niet goed verwerkt op de website en facturen blijven komen. Echt belachelijk, mega slechte service.

2026幎4月2日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス