Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... ãã£ãšèŠã
Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!
De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.
é£çµ¡å
Herikerbergweg 102, 1101 CM, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31850657180
- klantenservice@easypark.net
- easypark.com/nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Makkelijk en makkelijk en nog eensâŠ
Makkelijk en makkelijk en nog eens makkelijk.
Ik heb al een lange tijd easyparkQ watâŠ
Ik heb al een lange tijd easyparkQ wat voorheen Parkmobile was. Verliep altijd best prima maar nu de laatste maanden ook bij radar vanwegen slechte herinneringen. Verwarde betalingen dat als je betaling niet lukt het erg omslachtig is en je dus geen ideal link of iets krijgt of kan gebruiken. Dan hoor je ze ineens helemaal niet meer tot je ineens weer een herinnering krijgt met 60% toeslag als incasso kosten met ineens wel een iDeal link erbij. Alsof ze dit met opzet doen.. dus ik heb nu betaald en gelijk de app verwijderd. Het zijn oplichters op deze manier. Het is ook niet voor niets dat ze bij radar komen lijkt me.
Wat een waardeloze onvriendelijke clubâŠ
Wat een waardeloze onvriendelijke club is dit !!! Zo klantonvriendelijk!!!
Easy geld kwijt raken
Ik gebruikte EasyPark regelmatig, maar wat mij recent is overkomen slaat echt nergens op.
Ik heb 1 uur en 5 minuten geparkeerd bij het station in Amersfoort en krijg vervolgens â¬60 in rekening gebracht, omdat ik de 60 minuten met 5 minuten heb overschreden en het systeem dan automatisch naar een dagtarief springt.
Dit is totaal disproportioneel. Niemand kiest bewust voor â¬60 parkeren voor iets meer dan een uur. Dit gebeurt alleen omdat de app dit onvoldoende duidelijk maakt op het moment dat je de sessie start.
Ja, achteraf verschuilen ze zich achter âde regels van de parkeeroperatorâ, maar als gebruiker heb je te maken met de EasyPark app. Dan mag je verwachten dat zulke extreme tariefsprongen heel duidelijk en expliciet worden gecommuniceerd. Dat is hier niet gebeurd.
Wat nog teleurstellender is: er wordt geen enkele vorm van coulance geboden, ondanks dat dit overduidelijk geen bewuste keuze was.
Dit voelt als een valkuil in plaats van een gebruiksvriendelijke service.
Ik raad jullie dus ten zeerste af om te parkeren via Easypark! Want het enige wat hier easy aan is, is de manier hoe je easy je geld kwijtraakt.
Easypark daar kom je niet vanaf. Advies: screenshots maken.
Eind november werd ons medegedeeld dat parkmobile was overgenomen door Easypark en dat er voortaan maandelijks abonnements geld werd afgeboekt en extra tarieven. Gelijk het "eenzijdig" opgelegde abonnement opgezegd via de app. Met de vraag een bevestiging te sturen. Geen reactie. Weer opzeggen. Geen reactie. Wellicht doe ik iets fout, mijn kinderen helpen mee met opzeggen. Alles via screenshot vastleggen. Geen reactie vanuit Easypark. Machtiging stopgezet en nu komen aanmaningen binnen met hoge incassokosten. De abonnee die wilt opzeggen wordt nu v.v. van app naar website verwezen. Ik -en mijn screenshots- wacht de rechtsgang af.
Altijd snel en praktisch
Altijd snel en praktisch. Fijn ook.met de waarschuwingen
Opzeggen bizar ingewikkeld, automatische incasso loopt door
Belachelijk duur. Opzeggen van een business abonnement is onnodig ingewikkeld en lukt dus ook amper. Bovendien stoppen de automatische incassos's niet. De klantenservice is onbereikbaar. Vreselijk bedrijf. Overgestapt naar Q-Park... wat een verademing!
Makkelijk en snel
Fijne app makkelijk te bediennen
Opzeggen onmogelijk
Er s geen enkele mogelijkheid om je zakelijke account op te zeggen via de app/website. Na lang wachten iemand aan de telefoon gekregen, die verzekerde me dat mijn abo was opgezegd. Maar er wordt nog steeds maandelijks geld van mijn rekening afgeschreven.
Grootste dieven die er zijn
Grootste dieven die er zijn! Zoek een andere app, die wel de menselijke maat toepassen!
Easy park is een oplichters bedrijf
Easy park is een oplichters bedrijf.
Ga er niet vanuit dat je parkeerapp gaat staat.ook niet op een mega groot terrein. Ik had dus een boete omdat easypark koppelde aan een andere zone. Eigen schuld dikke bult volgens de gemeente. Dan wil ik mijn geld van Easypark retour. Dubbel betalen mag dan ook niet de bedoeling zijn. Ook daar, eigen schuld dikke bult. Dat betekent dat ik net zo goed kan blijven lopen voor de extra kosten die ik betaal aan zo een parkeerapp. Bedankt gemeente en easypark voor jullie overfijne medewerking.
Oplichters
Oplichters, kosten te hoog en 0 service. Voor parkeren 9 uur p â¬7 euro naar easypark. Gewoon diefstal
Het is fijn als je geen contantgeld bij je hebt
Fijn als je geen contantgeld bij je hebt.
Prima app
Prima app. Snel de parkeercode gevonden, je betaalt wat je parkeert niet meer. Geeft je een update als je lang parkeert.
Hele slecht klantenservice
Hele slecht klantenservice, gaat eerst via AI en als er iemand aan de lijn komt, weet ik nog niet of EMRE een echt persoon is. Alle antwoorden zien er copy paste uit en wordt er alleen maar gewezen op de voorwaarden. Helaas zijn de voorwaarden heel lang en heeft AI ze sneller gelezen dan ik, waar dus wel een paar aparte dingen in staan. Maar chat is al gesloten door medewerker.
I just wanted to check for how muchâŠ
I just wanted to check for how much cost parking for few hours, there was no option, only button âstartâ parking and they charging you for nothing. Scam!!! Avoid!
The client orientation is completely insane! Never!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ