Heenreis: te weinig plaatsen, waardoor 1 kind op schoot moest. Anders konden we niet met elkaar weg! Chauffeur was erg vriendelijk! Terugreis: ruim 1 uur over gedaan. 45 min wachten voor ophalen... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Laatste tijd is de app erg slecht. Laatste keer parkeren gestart maar dit was niet doorgekomen, hierdoor een boete ontvangen. Later extra goed opgelet met aanmelden. Echter werkte nu het afmelden n... ãã£ãšèŠã
Makkelijk, nooit meer ouwehoeren met pinpas, stuk lopen of tijd in de gaten houden. App openen, aanmelden en klaar? Afmelden, zo makkelijk? Ja!!!
De app werkt normaal, één keer meegemaakt dat hij niet kon worden uitgeschakeld direct, maar dat heb ik op de opdrachtgever kunnen verhalen. Maar ik had sinds oktober een dubbele account zonder dat... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EasyPark Group is wereldwijd een toonaangevend techbedrijf in parkeeroplossingen met als visie steden leefbaarder te maken. Met prijswinnende technologie maakt EasyPark Group parkeren sinds 2001 makkelijker. Het bedrijf helpt automobilisten tijd en geld te besparen doordat klanten met de app kunnen betalen voor parkeren op straat en in garages, elektrische voertuigen opladen en parkeerplaatsen vinden. Bedrijven, parkeerbeheerders, vastgoedeigenaren en steden worden door de unieke hypermoderne technologie geholpen met de administratie, planning en datagedreven management. In Nederland zijn de merken EasyPark, EasyPark formerly Parkmobile en Park-line actief vanuit de EasyPark Group. Wereldwijd zijn de apps beschikbaar in +3.200 steden.
é£çµ¡å
Herikerbergweg 102, 1101 CM, Amsterdam, ãªã©ã³ã
- +31850657180
- klantenservice@easypark.net
- easypark.com/nl
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Slechte service en onterecht doorlopende betaling
In november 2025 probeerde ik mijn abonnement bij EasyPark op te zeggen. Dit kon volgens hen niet, omdat er een openstaande betaling zou zijn. Volgens Riverty stond er echter niets open. Ik werd gevraagd een bewijs van betaling te mailen, wat ik twee keer heb gedaan. Tot op heden heb ik geen enkele reactie ontvangen.
Meerdere keren heb ik daarna gebeld, maar ik werd steeds 30 minuten in de wacht gezet. Op 1 april had ik eindelijk een normaal gesprek en bleek dat er helemaal niets openstond. De medewerkster kon niet uitleggen waarom ik nooit een reactie op mijn e-mails had ontvangen.
Door deze fouten heb ik vier maanden betaald voor een dienst die ik niet gebruikte. Ook voor april moet ik nog betalen. Er is geen enkele tegemoetkoming geboden, terwijl ik in december al had aangegeven mijn abonnement te willen stopzetten.
Conclusie: Zeer slechte service, waardeloos klantcontact en onduidelijke administratie. Niet aan te raden.
Always good experience with Easypark!
Makkelijke en betrouwbare app
Na de overgang is Easypark mega verbeterd. Daarvoor was het lichtelijk een ramp op allerlei vlakken maar het is nu heel slim opgezet, daardoor gebruikersvriendelijk en hapert vrijwel nooit
Stelletje kutnichten ga toch weg met je easy
Stelletje kutnichten ga toch weg met je easy dit en dat. Ik zie allemaal foto's op jullie website van juichende en blij kijkende mensen. Ik heb een openbaring voor jullie: dat komt niet door jullie. Waarschijnlijk hebben ze 2 gram xtc op anders is het niet te verklaren. Parkeergeld is gewoon struikroverij en jullie helpen daar aan mee door het de struikrovers makkelijk te maken. We hebben al betaald aan de wegen en parkeerplaatsen middels belastinggeld, maar de struikrovers willen nog meer geld en jullie maken dat nog makkelijker.
Account verwijderd maar ze blijven geldâŠ
Account verwijderd maar ze blijven geld afschrijven. Ik heb ze hierover gemaild, als reactie kreeg ik een geautomatiseerd mailtje met instructies voor het verwijderen van een account terwijl ik nu kan niet meer kan inloggen.
Je krijgt waar voor je geld
Je krijgt waar voor je geld. Je betaalt alleen voor de tijd die je parkeert en niets meerððŸ
Heel slecht.
Heel slecht.. een betaling moeten doen voor een auto die ik allang niet meer bezit. Nooit toestemming gegeven voor automatisch kenteken registratie en betalen. Nu betaal ik iemand anders zijn parkeer kosten plus een incasso aanmaning..
Geen zaken mee doen!
Bedrijf is zo goed als onbereikbaar. Zeer slechte service. Klantonvriendelijk. Geldwolven. Voel me opgelicht. Geen contract mee afsluiten!!
Fijne app werkt meestal goed.
Fijne app werkt meestal goed. Alleen laatst in Haarlem was de Parkbee duurder dan op straat daar zou ik graag uitleg over hebben. Servicekosten mogen wel naar beneden.
Parkeeractie loopt al 8 dagen door
Ik heb ondertussen meer dan een week terug slechts 2u in een parkeergarage gestaan. De parkeeractie loopt momenteel nog steeds met 7 dagen en 20 uur. Direct melding gemaakt per app/mail, geen reactie. Bijna een week later nogmaals gebeld. Geen reactie.. nu maar afwachten dat ze de bijna 8 dagen niet in rekening gaan brengen. Want ik kan de parkeeractie zelf met geen mogelijkheid stop zetten of ÃŒberhaupt betwisten.
kan mijn account niet opzeggen
kan mijn account niet opzeggen, geen reactie op klankemail, geen reactie niets. onprofessionele organisatie.
niet te stoppen parkeeraktie onbekend kenteken
Ik heb nu 6 dagen een lopende parkeeraktie van een kenteken wat ik nooit heb toegevoegd en wat ik niet kan stoppen.
Een waardeloze (klanten)service
Een waardeloze (klanten)service: Bij het per abuis aanklikken in de app van een verkeerd kenteken, is de transactie niet meer te stoppen. Vervolgens het goede kenteken aangeklikt. Resultaat een rekening voor twee auto's.
De klantenservice gebeld en situatie uitgelegd. Reactie: Het is uw eigen verantwoordelijkheid foute kentekens uit de app te verwijderen.
Jazeker is dat net zo mijn eigen verantwoordelijkheid als wanneer ik bij de bakker 2 broden koop voor 5 euro en per ongeluk ook nog een briefje van twintig op de toonbank laat liggen: Die zijn en blijven van mij, niet van de bakker. Dus als ik de volgende dag terugkom, krijg ik die 20 Euro ook gewoon weer terug.
Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaringâŠ
Ik heb nog nooit zo'n slechte ervaring gehad. Ik heb 2 jaar geleden alle autos verwijdert omdat ik naar australie verhuisde. Toch kreeg ik enkele maanden geleden een mailtje van Riverty dat ik een factuur open heb staan op een auto die al verwijdert zou moeten zijn. Ik nam contact op maar zij gaven al gauw aan dat ze enkel de midden persoon zijn en ik contact met easypark op moest nemen. Ik wou gauw kijken of de auto inderdaad nog om een of andere reden verbonden stond aan mijn account en deze dan snel te verwijderen zodat het niet nogmaals gebeurt. Helaas kon ik niet in mijn account omdat ik daar mijn oude nummer voor nodig had. Ik heb mijn probleem uitgelegd en al gelijk werd het verwijt naar mij toe gelegd. U moet voor de volgende keer optijd uw auto verwijderen. Blijkbaar werd dus niet gelezen dat ik dat al had gedaan. En geven aan dat ik contact moet zoeken met de parkeerbeheer. Helaas geen gehoor van die kant dus weer terug naar easypark met een bericht om met een oplossing te komen. Toch begint het verwijt weer. U heeft camera herkenning aangezet(nee dat heb ik nooit aangezet) u heeft de auto niet optijd verwijderd(ja dat heb ik wel 2 jaar geleden) het is uw verantwoordelijkheid om dit te doen. Lekker makkelijk zo he alles op je klant gooien en verwijten en niks zelf oplossen. Ik krijg nu geen gehoor meer en ik zit met een factuur die niet van mij is en steeds hoger en hoger word.. Als ik 0 sterren kan geven had ik dat gedaan man wat een slechte zaak is dit..
Oplichters op eerste rij
Oplichters op eerste rij. App genomen met 5 euro per maand abbo. Vervolgens niet kunnen gebruiken maar wel 5 euro incasseren. Aan telefoon gooien ze je zonder pardon 30min op wacht. Walgelijke klantenservice. Ik kan het niet opzeggen want heb een abbonement. Riverty hierbij aangesloten dus met riverty moeten bellen. Wat een idioten!!
Me siguen cobrando por un parking queâŠ
Me siguen cobrando por un parking que ya está pagado, no hay forma humana de contactar con ellos, llamas y cuelgan.
Les pongo una estrella porque no se pueden poner menos
I was charged â¬44.41 for 23 hours ofâŠ
I was charged â¬44.41 for 23 hours of parking while I actually parked for only 1.5 hours.
I forgot to stop the session, and while I understand this was my mistake, the system allowed the session to run excessively without any safeguard.
I contacted both EasyPark and the municipality, but neither provided a fair solution.
EasyPark requires proof that is practically impossible to obtain (time, date, and license plate together).
This feels very unfair and customer-unfriendly. I hope EasyPark reconsiders such cases and offers reasonable solutions in the future.
Slechtste klantenservice ooit!!!!!
Slechtste klantenservice ooit. In augustus is er abuis een parkeeractie doorgelopen via de app. Ik had contac opgenomen met de klantenservice via de chatmogelijkheid van de app om dit toe te lichten. Daar zeiden ze dat als ik bewijs kon aanleveren dat mijn auto met kenteken de volgende dag ergens anders stond, zij een verzoek konden indienen bij de gemeente om dat kwijt te schelden. Ik heb toen dit bewijs opgevraagd via mijn werk en dat ingediend zoals mij was verteld. Ik kreeg daar op 14-07-2025 een reactie op waarin zij aangaven dat het niet mogelijk was een dergelijk verzoek in te dienen. Oftewel: medewerkers zeggen allemaal iets anders.
Vervolgens moest ik hen ervan overtuigen dat het wel kon. Gelukkig had ik screenshots gemaakt van de app. Vervolgens heb ik gedurende 6 maanden elke twee weken moeten rappelleren, omdat ik maar geen reactie kreeg. Als ik ging bellen stond ik eerst 30 minuten in de wacht, vervolgens zeiden zij dat zij los werken van de mailservice. Of ik nóg langer geduld kon hebben.
Na 6 maanden elke twee weken rappelleren en nooit een reactie ontvangen of een reactie ontvangen waar ik niks mee kon, schoot ik schriftelijk uit mijn slof. Toen pas lieve mensen kreeg ik een inhoudelijke reactie waar ik wat mee kon. Op 29 januari 2026 heb ik pas mijn geld teruggekregen van de parkeeractie van 9 juli 2025. Ondertussen gewoon 0 contact. Ik moest als klant overal achteraan gaan. Nooit heeft iemand mij even gebeld om excuses te maken of per mail excuses aangeboden. Echt bespottelijk.
Vervolgens gaf de app een foutmelding aan dat ik mijn factuur niet zou hebben betaald van destijds (omdat ik natuurlijk geld terug had gekregen). Nadat ik ook daarvoor van het kastje naar de muur ben gestuurd, heeft het mij nogmaals 3 maanden gekost om dat op te laten lossen. nadat ik er zelf dus weer enorm achteraan moest gaan en ik geen reactie terug kreeg. Ik moest het wel oplossen, anders werd mijn account verwijderd.
Slechtste klantenservice ooit. Echt een vreselijk bedrijf.
Slechte klantenservice
In juni 2025 ben ik bij EasyPark overgestapt van een betaald abonnement naar een gratis Small abonnement. Helaas werden de abonnementskosten bij voortduring in rekening gebracht en was ik onvoldoende scherp om dat tijdig te zien. EasyPark zegt nu simpelweg dat ik het niet eerder had omgezet! Gewoon een leugen!!
Helaas was ik genoodzaakt driemaal een heel verhaal in hun chatbox te zetten voordat ik eindelijk (slecht) werd âgeholpenâ met mijn klacht!
Betalen voor onbekende nieuwe eigenaar auto
Sinds aankondiging van de prijsverhoging Easypark gedeactiveerd afgelopen jaar. Auto verkocht in januari, nieuwe eigenaar rijdt er vrolijk mee rond en ik krijg de rekening. Het probleem is bekend intern maar ik moet het betalen. Bij verwijderen van account, direct een nieuw bericht dat mijn account weer geactiveerd is. Hebben ze niks te doen ofzo?
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ