EINDELIJK!! Kattenbakvulling die helpt de geur minimaliseren ipv er een eigen apart geurtje van te maken! Geen stof, geen pellets die in huis rondvliegen, gewoon simpel vulling erin en klaar. Geen g... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Voor het eerst de tofu kattenbakvulling gebruikt. Milieuvriendelijk. Mijn 2 katten gingen er vrij snel op. Inderdaad veel minder tot geen nare geurtjes. Geen stof. Wel wat meer uitloop. De korrels lij... ãã£ãšèŠã
Door easypets via Facebook chat snel en goed verder geholpen. Transporteur post.nl is echter een ander verhaal. Gevraagd om in afhaalpunt te leveren maar toch hier thuis geleverd terwijl in mijn... ãã£ãšèŠã
Ik ben altijd al tevreden geweest over Easypets maar nu ben ik extra blij met ze. Ik heb op 1 augustus een bestelling geplaatst. Helaas is mijn hondje 2 augustus overleden en een deel van mijn bestell... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EasyPets is dé online bestemming voor hoogwaardige, eigen merkproducten speciaal voor honden en katten. Wij combineren topkwaliteit met gebruiksgemak, zodat zowel jij als je huisdier alleen het allerbeste krijgen, zonder gedoe. EasyPets doet er alles aan om om het leven van je huisdier te verbeteren en jouw leven als baasje makkelijker te maken.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Keine Lieferung erhalten
Keine Lieferung erhalten. Geld nicht zurÃŒckerstattet.NIE WIEDER!
Snelle levering en goede service
Snelle levering en goede service. Had een klein probleempje met de online betaling maar binnen 2 uur beantwoord en opgelost!!
Daar kunnen andere webwinkels een voorbeeld aannemen.
Prachtig zeer snelle levering perfectâŠ
Prachtig zeer snelle levering perfect ððððð
Stipt geleverd
Stipt geleverd. Al jaren zeer tevreden over het kattezand.
Easypets 'zindelijkheidspads EN brokjes'
Ik gebruikte al jaren naar tevredenheid de zindelijkheidspads, de enige die niet doorlekken op de vloer!
Mijn pupje had dan ook zo door waar zij haar behoefte mocht dien in huis, in het verleden bij mijn vorige 4 hondjes gebruikte ik kranten, een huis vol en uiteindelijk deden ze het 9 vd 10 keer alsnog naast het krantjes ergens naast.
Maar met de zindelijkheidspads van Easypets, had ze het zo door na haar een aantal keer erop gezet te hebben als ik haar zag 'draaien'.
Zeker voor als men in een flat woont, want eer je beneden bent zijn ze de aandrang alweer vergeten, buiten doen ze niks om het alsnog in huis te doen (bij benedenwoning is dit gemakkelijk, sta je meteen buiten) Er schijnt een bepaalde geur aan te zitten - voor ons mensen niet waarneembaar - waardoor het hondje naar de zindelijkheidspad wordt getrokken. 1 pad vd balkondeur was genoeg, geen stress om overal de pup te volgen, ze liep er rechtreeks heen, ideaal!
En nog steeds, zij is inmiddels 3 jaar ligt er altijd voor een noodplasje - als ik bv niet thuis ben en pad voor de balkondeur. Ze weet het te vinden mocht het nodig zijn.
DAARBIJ eet zij inmiddels ook de hondenbrokjes van Easypets, zij at hiervoor Royal Canin Shih-Tzu brokjes. Goed navraag gedaan - want vond Royal Canin behoorlijk duur geworden - en de Small Breed Complete- Mini Adult schijnen een goede vervanging hiervoor te zijn. Mijn Saartje moest wel even wennen maar eenmaal gewend eet zij er dagelijks met plezier van! De brokjes zijn ook klein van formaat, prima voor haar kleine bekje. De dierenarts merkte op dat haar tandjes zo mooi zijn, geen aanslag, wat mede te wijten is aan wat een hondje eet. Dus voor mijn Saartje nu geen Royal Canin meer maar wel de Easy Pets brokjes. Zij vind ze zalig, tandjes zien er prachtig uit en daarbij scheelt het enorm in de prijs vergeleken (andere) A-merken! Waarom meer uitgeven voor kwaliteitsvoer als het ook op deze wijze kan, ben blij met Easypets!
Top luiers
Na geen reply op mn appje na 2 weken ff gebelt en lieve eigenaar of eigenaren gesproken proefpakketje luiers ontvangen Lekker kunnen passen voor ik de grote aanschaf deed hele fijne luiers lekkere sluiting ipv 2 lipjes een hele patch wat makkelijker aan doen is bij wat moeilijkere honden nu wachten op mn bezorging wat in handen ligt van post nl hopelijk is t snel in huis bedankt voor t goed contact via de telefoon en de nagekomen afspraak
Ik bestel de plasmatjes voor deâŠ
Ik bestel de plasmatjes voor de zoveelste keer, want jullie hebben de allerbeste. En goedkoop! En de volgende dag al bezorgd! Ga zo dooooooorrrrrrr!
Welke maat voor de juiste luier?
Onlangs doos met 100 luiers besteld, ik vond ze eigenlijk aan de kleine kant en wilde maatje groter bestellen maar twijfelde of ze dan niet te groot zouden zijn. Gebeld met easypets en ik kreeg 3 luiers opgestuurd van alle maten 1 zodat ik kon kijken welke luiers nou het beste paste bij mijn hondje. En op 1 van de luiers stond review? Hahha zo grappig en tuurlijk komt er een goeie review. Topservice en zal zeker bij easypets blijven bestellen!!
via Facebook chat snel enâŠ
Door easypets via Facebook chat snel en goed verder geholpen.
Transporteur post.nl is echter een ander verhaal.
Gevraagd om in afhaalpunt te leveren maar toch hier thuis geleverd terwijl in mijn mailbox herhaaldelijk wordt bericht dat mijn pak in afhaalpunt ligt, en de transporteurs spreken geen Nederlands, Frans of Engels.
Levering wordt ook 2x uitgesteld wegens "te druk".
Goede Winkel-Slechte transporteur.
Altijd snelle bezorging en prima matjesâŠ
Altijd snelle bezorging en prima matjes om de nacht op te vangen. Zelfs de gewone zonder extra reukloos, zijn naar onze mening zonder nare geurtjes.
Ben een terugkerende klant ben zeerâŠ
Ben een terugkerende klant ben zeer tevreden over de tijdige bezorging en het product.
Bestel deze al jaren en deâŠ
Bestel deze al jaren en de poezenkindjes zijn erg tevreden dus deze poezenmama dan natuurlijk ook ð
Prima product en service
Prima product, zindelijkheidsmatjes, doet wat het moet doen.
Daarnaast heel fijne en persoonlijke klantenservice.
Lovely Lamb kattenbrokjes
Mijn katten zijn gek op de kattenbrokjes âLovely Lambâ .. levering is altijd snel en de prijs is scherp.
alles zeer ok
Superfijne puppypads
Superfijne puppypads
Wij hebben ze al meerdere malen besteld.
Snelle levering, en wij konden geen goedkopere prijs vinden.
Tres bon service
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹