企業情報

3. 正看護師
  4. スキンケア クリニック
  5. ダイエット支援サービス

当該企業による記述

EBV BEAUTY CLINIC tilbyder Kosmetiske behandlinger i form af botox, Ikke-permanent fillers, laser til hår og kar, fedtfrysning, microneedling, ansigtsbehandling, Skinclinic hudpleje produkter, bodySculpt, EMSSeat til bodySculpt. I hjertet af Hillerød finder du en skøn kosmetisk klinik, som er let tilgængelig med en central lokation. Du kan let finde frem til klinikken - uanset om du er i bil eller med offentlig transport. Hos os møder du kompetente behandlere, som er uddannet kosmetisk sygeplejerske eller kosmetisk læge. Klinikken ligger i et dejligt område. Tæt på Frederiksborg Slot. Jeg er meget fokuseret på at behandlingerne skal gøre en forskel for dig og gør meget ud af at mine kunder skal føle sig trygge. Derfor er det vigtigt for mig, at mit firma anvender det bedste udstyr og tilbyder professionelle service og gør meget ud af, at i får den bedste rådgivning og vejledning hele vejen igennem behandlingsforløbet. Der lægges vægt på din sikkerhed og tilfredshed, som altid har højt prioritet. Der tilbydes altid gratis, lovpligtig og uforpligtende konsultation inden behandling, hvor der sættes ære i et naturligt resultat. Gå foråret i møde med en forkælelse - super dejlige behandlinger. Ses vi hos EBV BEAUTY CLINIC. Ring 31 62 50 96

4.5

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Jeg skulle prøve en behandling jeg aldrig har prøvet før.
Med Vejledning og hele forklaringen undervejs gjorde jeg kunne være helt rolig og ikke have nogen tvivl om det ikke var det rigtige valg at skulle prøve denne behandling
Så mit besøg hos Elisabeth var yderst både trygt og professionelt.
Jeg kan kun give EBV Clinic min anbefaling og om at komme til Hillerød og møde Elisabeth og få en vejledning til en behandling der passer til ens ønske

2025年12月17日

Kære Josephine.
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Det betyder virkelig meget at du har haft en god oplevelse og at du tager dig tid til at dele den. :-). Det betyder også meget at du føler dig, at du fik en en god vejledning.
Vi gør os umage hver eneste dag for at levere høj kvalitet og nærværende service, så din feedback gør os både glade og stolte.

Jeg har været hos Elisabeth

Jeg har været hos Elisabeth - EBV ad to omgange og denne gang har jeg fået en mild green peel behandling som skulle reducere en masse problemområder i mit ansigt. Fra processen start til slut følte jeg mig godt behandlet, jeg nød ansigt massagen med de lækre produkter, herefter en alge maske som er en del af processen. Dejlig afkølende og super lækkert! Min hud er blevet så fin og næste skridt er en lidt mere skrappere behandling om en uges tid, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til✨

2025年11月25日

Kære Julie.

Kompetent og tillidsvækkende

Virkelig kompetent og tillidsvækkende behandling!

2025年11月24日

Kære Terese.
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi glæder os til at se dig igen - og har du spørgsmål eller behov for yderligere vejledning, står vi klar.

Fantastisk oplevelse

Jeg kontaktede Elisabeth for at få gode råd og vejledning.
Og det fik jeg!
Elisabeth er meget engageret og behagelig i sin vejledning, så man føler sig rigtig godt tilpas.
Jeg kan varmt anbefale at kigge forbi klinikken i Hillerød, hvis du ønsker råd og vejledning omkring behandling af din hud.

2025年2月11日

Kære Lene
Vi ønsker, at alle vores kunder får en god oplevelse og en god vejledning. I den forbindelse glæder vi os til dit næste besøg, som kan hjælpe dig videre.
Vi glæder os til at se dig igen.
Bedste hilsner
EBV Beauty Clinic
Elisabeth

5 stjerner!

Elisabeth er så sød, mega dygtig og helt vildt nede på jorden!
Kæmpe anbefaling fra mig 😍

2024年9月3日

Kære Anna,
Tusinde tak for at dele din oplevelse, dine ord betyder meget for os, og det er noget af den bedste ros vi kunne ønske os – tak!
Vi ser frem til at se dig igen, og ønsker dig en dejlig uge 😊

Sød og professionel behandling

Sød og professionel behandling: man føler virkelig, man er i gode hænder. Og sikke en forskel laserbehandlingerne gør!

2024年7月17日

Kære Helga
Dejligt at høre at du føler laserbehandlingen gør en forskel. I klinikken vægter vi de trygge rammer og den personlige behandling rigtig højt, så vi er utroligt glade for din anmeldelse, tusinde tak.
Vi ser frem til at se dig igen og ønsker dig en dejlig weekend 😊

Professionalisme

Elisabeth er så sød og man får professionel behandling, følte mig i gode hænder hele behandlingen igennem. Sikker på det er ikke sidste gang jeg søger hjælp/rådgivning der.

2024年5月13日

Kære Mirela,
Vi vægter de trygge rammer og den personlige behandling rigtig højt, så vi er utroligt glade for din anmeldelse, tusinde tak.
Vi ser frem til at se dig igen og ønsker dig en dejlig weekend 😊

5つ星のうち5の評価

Leverer en professionel service.

En fantastisk oplevelse fra start til finish!
Elisabeth leverer en professionel service.
Hendes ekspertise og engagerede vejledning skaber en unik og personlig behandlingsoplevelse.
Jeg ser virkelig frem til næste besøg.
Klinikken ligger i charmerende omgivelser i en hyggelig baggård på Torvet.

2024年1月16日

Kære Adeleine.
Tusinde tak for de rosende ord.
Dejligt at du har haft en god oplevelse og du har været tryg.
Vi ser frem til at se dig igen, og ønsker dig en dejlig uge.
De bedste hilsner EBV Beauty Clinic

Helt fantastisk behandling

Helt fantastisk behandling, råd og vejledning hele vejen igennem. Stor anbefaling herfra 😍

2023年11月9日

Kære Mathilde.
Vi er glade for at du føler at du har fået en rigtig god behandling hele vejen igennem. Glæder os til at se dig igen. :-)
EBV Beauty Clinic

Super oplevelse

Super oplevelse. Der bliver taget godt imod en fra første besøg. Jeg er helt ny i gamet, men blev vejledt til perfektion af sygeplejersken. Kommer helt sikkert igen. Kan klart anbefales.

2023年5月19日

Kære IBO
Tusinde tak for din tilbagemelding. 😊 Dejligt at høre at du synes du er blevet taget godt imod og har haft en god oplevelse.
Vi ser frem til at se dig igen, og ønsker dig en dejlig weekend😊
De bedste hilsner
Elisabeth ( EBV Beauty Clinic)

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet en skinbooster…

Jeg har fået lavet en skinbooster behandling hos Elisabeth .
Proffesionel behandling og dejlige omgivelser . Nu 2 uger efter behandlingen er min hud tydeligt friskere at se på :-)

2023年4月28日

Kære Tanja.
Tusinde tak for din tilbagemelding. 😊 Dejligt at høre at du synes din hud ser friskere ud og at du har fået en god oplevelse og du har været tryg. Vi ser frem til at se dig igen, og ønsker dig en dejlig weekend😊
De bedste hilsner
Elisabeth ( EBV Beauty Clinic)

5つ星のうち5の評価

Mit første besøg hos EBV Beauty Clinic…

Mit første besøg hos EBV Beauty Clinic var yderst positivt. Man modtager en professionel og udsøgt personlig behandling, og vigtig, deres behandlinger virker. Derudover er der altid gode råd og vejledning at hente ift. hudpleje og hudprodukter. Jeg kan stærkt anbefale at kigge forbi, hvis du ønsker råd, vejledning eller behandling af din hud.

2023年3月24日

Kære Amanda.
Tusinde tak for de rosende ord.
Dejligt at du har haft en god oplevelse og du har været tryg.
Vi ser frem til at se dig igen, og ønsker dig en dejlig weekend😊

Trustpilot エクスペリエンス