レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Polecam firmę z uwagi na fakt iÅŒ usługi świadczone są w sposób bardzo profesjonalny. Pełna dyspozycyjność korepetytatora. Elastyczność co do ewentualnych zmian w harmonogramie. Ponadto warsztat meryt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Z całego serca polecam lekcje matematyki z panią Jagoda! Zajęcia odbywają się w niezwykle miłej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z duÅŒym doświadczeniem a praca z nią to czysta... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Syn bardzo zadowolony z korepetycji z Panią Jagodą.Dzięki niej poprawił oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiałe tłumaczy pojęcia które sprawiają synowi kłopot.Co prawda nie zawsze chce współ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jestem zadowolona z korepetycji,świetne metody nauczania,cierpliwość oraz bardzo miła i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje są ciekawe.RównieÅŒ przez korepetycje zaczęłam... もっず芋る

䌁業情報

1. 教育センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferująca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na kaÅŒdym etapie kształcenia. Prowadzimy zajęcia dla dzieci od 1. klasy szkoły podstawowej, pomagając w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zaległości oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy się w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kładąc szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. Naszą skuteczność potwierdzają wyniki naszych podopiecznych, którzy osiągają stuprocentową zdawalność egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. Zespół Eduloop składa się z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafią w zrozumiały sposób przekazać wiedzę z przedmiotów ścisłych, humanistycznych oraz języków obcych. Stawiamy na indywidualne podejście do ucznia, elastyczne godziny zajęć oraz naukę w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, ÅŒe odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminować stres związany z nauką i osiągnąć zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą i dołączenia do grona zadowolonych uczniów.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 49ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Korepetycje bardzo pomogły mi w nauce

Korepetycje bardzo pomogły mi w nauce do matury, lekcje były dobrze przygotowane, dostosowane do mojego poziomu i potrzeb. Matura zdana bez problemu. Polecam kaÅŒdemu kto chce zrozumieć matematykę

2025幎9月10日

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! 💛
Cieszymy się, ÅŒe jesteś zadowolona z naszej usługi. To dla nas ogromna motywacja, by dalej wykonywać naszą pracę z pasją i dbałością o kaÅŒdy szczegół. Zapraszamy ponownie! 😊

Oddają tak w skrócie

2025幎9月10日

Dziękujemy serdecznie za opinię! 💛

Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam ÅŒe

Dzięki tym korepetycjom zrozumiałam ÅŒe matma nie jest aÅŒ tak trudna jak się wydaje, wysoki wynik z matury pozwolił mi na pójście na wymarzone studia

2025幎5月4日

Jestem osobą

Jestem osobą, która potrzebuje więcej czasu ÅŒeby załapać nawet najprostszy materiał a dzięki wyrozumiałości i przede wszystkim cierpliwości korepetytorki bez nacisku na pośpiech mogłam uczyć się w swoim tempie co sprawiło komfort i większą efektywność mojej pracy
Serdecznie polecam !

2025幎8月18日

5぀星のうち5の評䟡

Korepetycje na poprawke z matury matematyka

Dzięki korepetycją zostałem uświadomiony, ÅŒe matura nie jest tak trudna jak się zdaje i wystarczy dobrze posługiwać się wzorami i dobrze czytać polecenia. Korepetytor był bardzo przyjazny, wyrozumiały i cierpliwy. Potrafił dokładnie wytłumaczyć treści zadań i naprawdę było widać ÅŒe zaleÅŒało mu na przekazaniu wiedzy niÅŒ "nabiciu" godzin korepetycji. Polecam jak najbardziej dla osób które się boją bądź nie zdały matury z matematyki :)

2025幎8月15日

Korepetycje w wakacje

Ja jako mama siodmoklasistki nie do końca byłam przekonana do zajęć z matematyki online. Chyba to było pokłosie zdalnego nauczania w czasie covidu. Spróbowałyśmy raz na próbę z Panem Oskarem i szczerze...to jestem zadowolona i ja i moja córka. Moje dziecko nie krępuje się zadawać pytań i przyznać się do tego, ÅŒe czegoś nie rozumie. Wtedy Pan Oskar tłumaczy jej to cierpliwie w inny, mniej dla niej zawiły sposób. Polecam z czystym sercem.

2025幎8月2日

Korepetycje bardzo mi pomogły

Korepetycje bardzo mi pomogły zrozumieć wiele tematów z matematyki czuje się bardziej pewna i przygotowana do poprawkowej matury . Na korepetycjach bardzo dobrze jest omawiany temat i zagadnienia dzięki czemu wiem co mam zrobić i w jaki sposób aby zadanie było wykonane poprawnie . Polecam wszystkim osobom które potrzebują pomocy z materiałem . Bardzo się cieszę ÅŒe mam moÅŒliwość korzystania z tych lekcji . Mam nadzieje ÅŒe moja recenzja pomogła dokonać wyboru osobom które zastanawiają się nad wykupieniem korepetycji tej firmy . Jeszcze raz serdecznie polecam . :))

2025幎7月29日
5぀星のうち4の評䟡

Bardzo dobre korepetycje

Bardzo dobre korepetycje. Materiał jest omawiany w jasny i przystępny sposób, tempo dostosowane do potrzeb ucznia.

2025幎7月28日

Eduloop からの回答

Dziękujemy za opinię. Co moÅŒemy zrobić aby twoje zadowolenie wynosiło 5/5? To dla nas bardzo waÅŒne aby świadczyć usługi najwyÅŒszej jakości !

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo polecam korepetycje z matematyki z Oskarem, wszystko jest tłumaczone w prosty i zrozumiały sposób. Nawet trudniejsze tematy stają się jasne, a nauka idzie duÅŒo latwiej! 👌🏜

2025幎7月23日

Eduloop からの回答

Dziękujemy serdecznie za szczerą opinię. To dla nas waÅŒne by świadczyć najlepsze moÅŒliwe usługi!

5぀星のうち5の評䟡

firma robi wszystko dobrze moÅŒna się

firma robi wszystko dobrze moÅŒna się bardzo duÅŒo nauczyć wspaniali ludzie spełniający się w tym co robia

2025幎7月20日

5぀星のうち5の評䟡

Super kontakt i fajne materiały

Super kontakt i fajne materiały. Poprosiłam o prace domowe wiec dostaje . Wszystko świetnie !

2025幎7月20日

Korepetycje z matematyki

Zajęcia prowadzone na podstawie zadań i zagadnień których uczeń nie rozumie. Jest to dobry sposób nauki pomocne w szczególności w przygotowaniach do matury. Korepetytor upewnia się czy wyjaśnił wystarczająco jasno i nie ma problemu by wyjaśnić drugi raz. Bardzo polecam :))

2024幎12月15日

Świetne przygotowanie do matury

Matura w tym roku z pomocą Oskara i Juli napisana na 94% czego nigdy sie nie spodziewałam . Sa najlepsi !!

2025幎7月9日

Świetny kontakt, miła atmosfera

2025幎6月24日

Korepetycje bardzo pomogly

2025幎6月27日

5぀星のうち5の評䟡

serdecznie polecam - z perspektywy korepetytorki

serdecznie polecam, pełen profesjonalizm. Umowa na jasnych warunkach, przyjazna i wspierająca ekipa :)

2025幎3月13日

Polecam!

Bardzo fajne zajęcia! Wszystkiego uczę się o wiele szybciej niÅŒ w szkole, no i nie ma nudy. Polecam kaÅŒdemu, kto chce naprawdę coś zrozumieć, a nie tylko zakłuć i zapomnieć. A co najwaÅŒniejsze w końcu wyciągnęłam ten przedmiot na prostą.

2025幎4月14日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス