Polecam firmÄ z uwagi na fakt iÅŒ usÅugi Åwiadczone sÄ w sposób bardzo profesjonalny. PeÅna dyspozycyjnoÅÄ korepetytatora. ElastycznoÅÄ co do ewentualnych zmian w harmonogramie. Ponadto warsztat meryt... ãã£ãšèŠã
Z caÅego serca polecam lekcje matematyki z paniÄ Jagoda! ZajÄcia odbywajÄ siÄ w niezwykle miÅej i przyjaznej atmosferze. Pani Jagoda to profesjonalistka z duÅŒym doÅwiadczeniem a praca z niÄ to czysta... ãã£ãšèŠã
Syn bardzo zadowolony z korepetycji z PaniÄ JagodÄ .DziÄki niej poprawiÅ oceny z matematyki.Pani Jagoda jasno i zrozumiaÅe tÅumaczy pojÄcia które sprawiajÄ synowi kÅopot.Co prawda nie zawsze chce wspóÅ... ãã£ãšèŠã
Jestem zadowolona z korepetycji,Åwietne metody nauczania,cierpliwoÅÄ oraz bardzo miÅa i przyjazna atmosfera tak samo jak i pani Jagoda.Nie ma nudy,lekcje sÄ ciekawe.RównieÅŒ przez korepetycje zaczÄÅam... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Eduloop.pl to platforma edukacyjna oferujÄ ca kompleksowe wsparcie w formie korepetycji dla uczniów na kaÅŒdym etapie ksztaÅcenia. Prowadzimy zajÄcia dla dzieci od 1. klasy szkoÅy podstawowej, pomagajÄ c w budowaniu fundamentów wiedzy, nadrabianiu zalegÅoÅci oraz przygotowaniu do egzaminu ósmoklasisty. Specjalizujemy siÄ w przygotowaniu do matury na poziomie podstawowym oraz rozszerzonym, kÅadÄ c szczególny nacisk na wymagania Centralnej Komisji Egzaminacyjnej. NaszÄ skutecznoÅÄ potwierdzajÄ wyniki naszych podopiecznych, którzy osiÄ gajÄ stuprocentowÄ zdawalnoÅÄ egzaminów maturalnych i wysokie wyniki na poziomach rozszerzonych. ZespóŠEduloop skÅada siÄ z weryfikowanych korepetytorów, którzy potrafiÄ w zrozumiaÅy sposób przekazaÄ wiedzÄ z przedmiotów ÅcisÅych, humanistycznych oraz jÄzyków obcych. Stawiamy na indywidualne podejÅcie do ucznia, elastyczne godziny zajÄÄ oraz naukÄ w formie online, co pozwala na efektywny rozwój bez wychodzenia z domu. W Eduloop.pl wierzymy, ÅŒe odpowiednie wsparcie merytoryczne pozwala wyeliminowaÄ stres zwiÄ zany z naukÄ i osiÄ gnÄ Ä zamierzone cele edukacyjne. Zapraszamy do zapoznania siÄ z naszÄ ofertÄ i doÅÄ czenia do grona zadowolonych uczniów.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Korepetycje bardzo pomogÅy mi w nauceâŠ
Korepetycje bardzo pomogÅy mi w nauce do matury, lekcje byÅy dobrze przygotowane, dostosowane do mojego poziomu i potrzeb. Matura zdana bez problemu. Polecam kaÅŒdemu kto chce zrozumieÄ matematykÄ

DziÄki tym korepetycjom zrozumiaÅam ÅŒeâŠ
DziÄki tym korepetycjom zrozumiaÅam ÅŒe matma nie jest aÅŒ tak trudna jak siÄ wydaje, wysoki wynik z matury pozwoliÅ mi na pójÅcie na wymarzone studia

Jestem osobÄ
Jestem osobÄ
, która potrzebuje wiÄcej czasu ÅŒeby zaÅapaÄ nawet najprostszy materiaÅ a dziÄki wyrozumiaÅoÅci i przede wszystkim cierpliwoÅci korepetytorki bez nacisku na poÅpiech mogÅam uczyÄ siÄ w swoim tempie co sprawiÅo komfort i wiÄkszÄ
efektywnoÅÄ mojej pracy
Serdecznie polecam !

Eduloop ããã®åç
Korepetycje na poprawke z matury matematyka
DziÄki korepetycjÄ zostaÅem uÅwiadomiony, ÅŒe matura nie jest tak trudna jak siÄ zdaje i wystarczy dobrze posÅugiwaÄ siÄ wzorami i dobrze czytaÄ polecenia. Korepetytor byÅ bardzo przyjazny, wyrozumiaÅy i cierpliwy. PotrafiÅ dokÅadnie wytÅumaczyÄ treÅci zadaÅ i naprawdÄ byÅo widaÄ ÅŒe zaleÅŒaÅo mu na przekazaniu wiedzy niÅŒ "nabiciu" godzin korepetycji. Polecam jak najbardziej dla osób które siÄ bojÄ bÄ dź nie zdaÅy matury z matematyki :)
Åwietne korepetycje z matematyki
Bardzo dobre podejÅcie do ucznia, wszystko jasno wytÅumaczone. W krótkim czasie zrobiÅem duÅŒe postÄpy. Polecam!
Korepetycje w wakacje
Ja jako mama siodmoklasistki nie do koÅca byÅam przekonana do zajÄÄ z matematyki online. Chyba to byÅo pokÅosie zdalnego nauczania w czasie covidu. SpróbowaÅyÅmy raz na próbÄ z Panem Oskarem i szczerze...to jestem zadowolona i ja i moja córka. Moje dziecko nie krÄpuje siÄ zadawaÄ pytaÅ i przyznaÄ siÄ do tego, ÅŒe czegoÅ nie rozumie. Wtedy Pan Oskar tÅumaczy jej to cierpliwie w inny, mniej dla niej zawiÅy sposób. Polecam z czystym sercem.
Atmosfera na zajÄciach oraz podejÅcie.
Atmosfera na zajÄciach oraz podejÅcie do ucznia jest bezbÅÄdne. Metody rozwiÄ zywania najprostsze i dosyÄ Åatwo wytÅumaczone. Polecam naprawdÄ kaÅŒdemu.
Korepetycje bardzo mi pomogÅy
Korepetycje bardzo mi pomogÅy zrozumieÄ wiele tematów z matematyki czuje siÄ bardziej pewna i przygotowana do poprawkowej matury . Na korepetycjach bardzo dobrze jest omawiany temat i zagadnienia dziÄki czemu wiem co mam zrobiÄ i w jaki sposób aby zadanie byÅo wykonane poprawnie . Polecam wszystkim osobom które potrzebujÄ pomocy z materiaÅem . Bardzo siÄ cieszÄ ÅŒe mam moÅŒliwoÅÄ korzystania z tych lekcji . Mam nadzieje ÅŒe moja recenzja pomogÅa dokonaÄ wyboru osobom które zastanawiajÄ siÄ nad wykupieniem korepetycji tej firmy . Jeszcze raz serdecznie polecam . :))
Bardzo dobre korepetycje
Bardzo dobre korepetycje. MateriaÅ jest omawiany w jasny i przystÄpny sposób, tempo dostosowane do potrzeb ucznia.

Eduloop ããã®åç
Bardzo polecam korepetycje z matematyki z Oskarem, wszystko jest tÅumaczone w prosty i zrozumiaÅy sposób. Nawet trudniejsze tematy stajÄ siÄ jasne, a nauka idzie duÅŒo latwiej! ððœ

Eduloop ããã®åç
firma robi wszystko dobrze moÅŒna siÄâŠ
firma robi wszystko dobrze moÅŒna siÄ bardzo duÅŒo nauczyÄ wspaniali ludzie speÅniajÄ cy siÄ w tym co robia

Eduloop ããã®åç
Super kontakt i fajne materiaÅy
Super kontakt i fajne materiaÅy. PoprosiÅam o prace domowe wiec dostaje . Wszystko Åwietnie !

Korepetycje z matematyki
ZajÄcia prowadzone na podstawie zadaÅ i zagadnieÅ których uczeÅ nie rozumie. Jest to dobry sposób nauki pomocne w szczególnoÅci w przygotowaniach do matury. Korepetytor upewnia siÄ czy wyjaÅniÅ wystarczajÄ co jasno i nie ma problemu by wyjaÅniÄ drugi raz. Bardzo polecam :))

Åwietne przygotowanie do matury
Matura w tym roku z pomocÄ Oskara i Juli napisana na 94% czego nigdy sie nie spodziewaÅam . Sa najlepsi !!

Åwietne przygotowanie do matury
Åwietne przygotowanie do matury, polecam

Eduloop ããã®åç
serdecznie polecam - z perspektywy korepetytorki
serdecznie polecam, peÅen profesjonalizm. Umowa na jasnych warunkach, przyjazna i wspierajÄ ca ekipa :)

Polecam!
Bardzo fajne zajÄcia! Wszystkiego uczÄ siÄ o wiele szybciej niÅŒ w szkole, no i nie ma nudy. Polecam kaÅŒdemu, kto chce naprawdÄ coÅ zrozumieÄ, a nie tylko zakÅuÄ i zapomnieÄ. A co najwaÅŒniejsze w koÅcu wyciÄ gnÄÅam ten przedmiot na prostÄ .