Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Heel fijn hoe iedereen naar een vaste plek werden geleid. De kapitein en overige medewerkers waren super vriendelijk en informatief. Je kon merken dat ze er plezier in hadden. Er werd de tijd genomen... ãã£ãšèŠã
Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... ãã£ãšèŠã
Superleuke ervaring om mee te maken. Vriendelijke kapitein. Goede sfeer op de boot en veel zeehonden uitgebreid kunnen bekijken en als klapper ook nog bruinvissen mogen spotten. Echt een aanrader om e... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Erg genoten van de tocht
Heel erg genoten op de boot. Gezellige kapitein en personeel en echt veel zeehonden gezien en op d eterugweg als bonus zelfs nog bruinvissen.
Zeker voor herhaling vatbaar!
Gisteren met onze kinderen geweest
Gisteren met onze kinderen geweest. Wat een geweldige ervaring , de kapitein deed er alles aan om heel dichtbij te komen, wat hem was gelukt! Op 10 meter afstand! Wat een leuke mensen en enthousiasme hebben ze daar aan boord. Zeker een aanraderð
Mooie ervaring.
We werden leuk ontvangen de tocht was heel interessant kregen goede uitleg en we hebben veel gezien.
Een heel mooie ervaring.
Geweldige ervaring
Word netjes naar je plek gebracht, waar je de gehele tocht blijft zitten.
Wanneer iedereen voorzien is van een plek vertrekt de boot optijd.
Er word daarna een ronde gedaan betreft een drankje(voor eigen rekening)
Na 1,5 uur bereik je een zandbank met ontzettend veel zeehonden geweldig om te zien.
Op de terugweg nam de vaart af en werden we gewezen op een schitterend uitzicht 4 bruinvissen die we konden spotten.
Er is veel kennis aan boord
Heb 3 geweldige uren gehad
Het was een super dag
Het was een super dag! Met 4 pubers vroeg op was een uitdaging maar eenmaal op de boot vonden ze het allemaal echt heel leuk. Heel vriendelijk en behulpzaam personeel op een prachtig onderhouden boot. Wij hadden heerlijk weer en we hebben een uur lang van de zeehonden kunnen genieten van heel dichtbij. Ook zagen we nog vissen en mooie grote kwallen zwemmen. Heel leuk ook, we zagen zelfs bruinvissen!!! Mijn biefstukje was verrassend mals ook. Ik kom al 20 jaar in Zeeland en vond het erg leuk toch weer iets nieuws en zo moois te ontdekken. Ik ga zeker nog een keer!
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel, zeer goede kapitein en super vriendelijk , als bonus hebben we ook nog bruinvissen gezien!
Je kon vragen stellen. Voor ons is dit reisje een mooie herinnering geworden. Als we 1 opmerking zouden moeten maken; de zitplaatsen waren van mindere kwaliteit maar ach al met al was het super!
Er werd keihard gewerkt en iedereenâŠ
Er werd keihard gewerkt en iedereen bleef gefocust.
Er hing een gezellige sfeer .
Echt wel waar voor je geld ð
Veel zeehonden gezien
Leuke tocht
Leuke tocht, voldoende tijd bij de zeehonden. Op de terugweg bruinvissen gespot als extra.
Hele leuke boottocht !veel zeehondenâŠ
Hele leuke boottocht !veel zeehonden gezien .En zowel op de heen als terug reis .bruinvissen zien zwemmen wat super speciaal is ze namen ook echt de tijd om het een en ander uit te leggen. Aardige schipper /vrouw en personeel .Echt een aanrader .
Service und Organisation warenâŠperfekt
Service und Organisation waren einwandfrei und komplett reibungslos! Zudem war die Bewirtung wÀhrend der Tour perfekt. Die Seehunde konnten wir uns ausreichen und in Ruhe anschauen. AuÃerdem ist unterwegs auf die Schweinswale eingegangen worden und noch eine kurze Pause gemacht worden. Alles in allem perfekt.
Toller Ausflug
Sehr nettes, freundliches und hilfreiches Personal. Persönlicher Empfang, reibungsloser Service. Alles was beworben wurde ist auch eingehalten worden. Sehr schön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zeehonden Safari de Eendracht.
Toen we eenmaal bij de zeehonden waren bleef de kapitein lang liggen. We hadden alle tijd om de zeehonden van dichtbij te bewonderen ,geweldig! Op de terugweg als kers op de taart nog bruinvissen gezien. Dit kwam
doordat de hond van de kapitein ze als eerste gespot had, die blaft namelijk als hij bruinvissen ziet. Ook hier nam de kapitein alle tijd zodat we de bruinvissen goed konden bewonderen. Deze zeehonden Safari is zeker een aanrader. Het is niet altijd zo dat er bruinvissen gespot worden we hebben echt geluk gehad.
Gezellig
Het was een mooie ervaring en een top crew die volledig voor de cliënten alles deden
Topdag.
Topdag.
Het was een zalig mooie dag, heel vriendelijke uitbaters en helpers.
Het was een prachtige trip en voor herhaling vatbaar ð€ð€.
Hoe geweldig was het om zo dicht bij de zeehonden te komen. En als surplus hebben we bruinvissen gezien.
Fijne ervaring, veel zeehondjes gezien
Allereerst natuurlijk geweldig weer! Veel zeehondjes gezien en kwallen, daarmee bedoelen we niet de andere lui aan boord. Enthousiaste mensen van de crew. Goed geluncht.
De kapitein durft dichtbij de zandbank te komen waar hij een tijdje stil heeft gelegen. Ik kan de negatieve reviews die ik heb gelezen wellicht begrijpen maar waarschijnlijk ligt dit echt aan de persoon zelf. Als je zelf een beetje flexibel bent en gewoon komt voor een boottocht waarbij je zeehonden wilt zien, waarbij je vertrouwen durft te hebben in de schipper ben je hier gewoon aan het juiste adres. Mijn moeder kreeg dit van mij cadeau omdat zij enorm graag fotografeert en ze heeft prachtige plaatjes kunnen schieten dus al met al, geslaagd!
Op de boot konden wij geen eten bestellen vanwege de drukte
Wij hadden vantevoren geen eten besteld tijdens het boeken van de tickets omdat er ook een optie zou zijn om dit aan boord te doen. Toen we uiteindelijk eten wilde bestellen aan boord voor ons gezin met 4 jonge kinderen werd er aangegeven dat dit niet kon omdat het te druk was.
Omdat we ervan uitgegaan waren dat we op de boot konden bestellen hadden wij geen lunch mee genomen voor de kinderen.
Erg jammer. Je zou denken dat het geen probleem moet zijn om een paar extra tosti's te maken. Dus bestel het eten online of neem zelf eten mee, want op de boot eten bestellen kon helaas niet, ondanks dat dit wel aangegeven stond op de website.
Heerlijk op het water veel zeehonden
Heerlijk op het water, daarnaast super zoveel zeehonden te zien
Seehundsafarie
Immer wieder ein schönes Erlebnis, sehr freundliche Mitarbeiter, sehr zu empfehlen
Super dag gehad
Was een geweldige dag gehad alles is netjes aan boord er is van alles te koop wij vinden het een aanrader ga zo door groetjes Theo Heijnen
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã