eendracht1.nl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Fijne, schone, boot met mooi interieur, voldoende plaatsen binnen en buiten, zeer vriendelijk personeel incl. kapitein, goed eten en drinken normaal geprijsd. Ondanks dat de boot volgeboekt was, een z... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ich (Wir) möchte mich noch einmal bei der gesamten Besatzung bedanken. Es war eine sehr schöne Ausfahrt, sogar mit einem extra Stop um die schwimmenden Schweinswale noch etwas beobachten zu können. Au... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Heel fijn hoe iedereen naar een vaste plek werden geleid. De kapitein en overige medewerkers waren super vriendelijk en informatief. Je kon merken dat ze er plezier in hadden. Er werd de tijd genomen... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Het was een mooie trip zeehonden en bruinvissen gezien. 1 tip als mensen drinken of eten bestellen reken later af of eerst afrekenen en dan geven want ik had nu mijn handen vol en toen moest ik ook no... もっず芋る

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 151ä»¶

レビュヌを曞く

Seehund-Safari

Unsere Seehund-Safari war ein tolles Erlebnis! Wir haben viele Seehunde in ihrem natÌrlichen Lebensraum gesehen. Besonders gut fanden wir, dass das Schiff immer wieder drehte, sodass wirklich jeder an Bord die Gelegenheit hatte, die Tiere aus nÀchster NÀhe zu beobachten. Als zusÀtzliches Highlight konnten wir sogar noch Schweinswale entdecken.
Die Crew war super nett und die Verpflegung an Bord – mit Snacks und GetrÀnken zu fairen Preisen – war eine willkommene ErgÀnzung. Auch die Toiletten waren sauber und gepflegt.
Einziger kleiner Kritikpunkt und der Grund fÌr den halben Stern Abzug sind die unbequemen Plastikhocker, die die ansonsten tolle Fahrt etwas weniger komfortabel machten. Aber das ist wirklich nur eine Kleinigkeit. Wir können die Tour uneingeschrÀnkt weiterempfehlen!

5぀星のうち5の評䟡

Einfach Toll. Wir können die Safari nur weiterempfehlen!

Wir können sehr positiv von der Safaritour berichten. Ein sehr nettes Team. Kinderfreundlich. Wir konnten die Seehunde auf einer Sandbank bewundern und beobachten und hatten dafÌr genÌgend Zeit. Auch hatten wir das GlÌck Schweinswale zu sichten. Eine tolle Tour, die wir nur weiter empfehlen können. Es gab sogar etwas fÌr den kleinen Hunger und GetrÀnke zu humanen Preisen. 100% Weiterempfehlung.

5぀星のうち5の評䟡

Echt een super dag gehad.

Wat een fantastisch leuke safari! Heel vriendelijk en super goed verzorgd. Alles was netjes en schoon. We werden steeds geïnformeerd over waar te kijken en ook veel informatie gekregen over van alles. Van Zeelandbrug tot mossel vangst Zeehonden en bruinvissen zo goed kunnen zien. Echt een aanrader!

5぀星のうち5の評䟡

Een leuke zeehonden safari.

Een goede en vriendelijke ontvangst bij het inschepen.
Eenmaal aan boord werden we verder goed verzorgd en men kwam ons ook vertellen wat we konden zien.
Het is zeker nog eens voor herhaling vatbaar

2025幎7月29日

Zeehondjes spotten

Het was gezellig, leuk en informatief. De zitplaatsen zijn misschien wat primitief maar je wordt goed verzorgd, en de kapitein deed zijn uiterste best om iedereen goed zicht te geven op de zeehonden. Wat ook zeker lukte. Als cadeautje ook nog bruinvissen gespot!! En superleuk uitje voor een verrassend betaalbare prijs.

2025幎7月29日
5぀星のうち5の評䟡

Het was een erg leuke ervaring

Het was een erg leuke ervaring, ik heb dit soort tours ook gedaan op de waddeneilanden. Wel vond ik dat het erg dicht op elkaar zitten op de boot. Ik had overdekt en verwarmd geboekt tegen bij betaling. Dat was op de terug weg wel prettig geweest. Frisse wind.

2025幎7月27日
5぀星のうち3の評䟡

Leuk

Het was een leuke tocht om de zeehonden te spotten. Personeel was vriendelijk, prima boot. Jammer dat er geen uitleg of iets wordt gegeven. Wel infoborden op dek en bij vragen krijg je antwoord. Het zou leuk zijn als er verteld wordt waar je vaart en wat er zoal in de Oosterschelde leeft en gebeurd.

2025幎7月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス