Vores hanhund Buddy, der er halv cocker/springerspaniel FT, har vÊret kunde hos jer i ca. ni Ã¥r. Han er blevet opereret, med betÊndelse i bugspytkirtlen, som er alvorlig! Dér reddede dyrlÊgen (L... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi er rigtig glade for Egelund Dyreklinik! Vores kat Phoebe er adopteret fra deres internat. Vi har brugt dyrlÊgen flere gange og det har vÊret en god oplevelse hver gang. DyrlÊgen (i vores tilf... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har haft mine 2 smÃ¥ chihuahuas ude ved Lise og co i snart 11 Ã¥r og vi er altid blevet passet godt pÃ¥ har altid kunne fÃ¥ fat i nogen og bliver altid godt behandlet. Lise kender mine hunde rigtig godt o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har kÞbt 2 katte fra klinikken. Super sÞdt personale, som forstod hvad vi sÞgte. FÃ¥r ogsÃ¥ klippet deres klÞr og tjekket tÊnder, kÞber deres foder i butikken, virkelig omsorgsfuld, vejledende og pro... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Vi er der for dig og dit dyr. Egelund Dyreklinik er et topmoderne dyrehospital med gode faciliteter og udstyr samt ekspertise. Klinikken ligger på Gårsdalsvej 30 i Ravnstrup ved Viborg, og vi behandler alle smådyr men isÊr katte og hunde. Vi har også en stor viden om kaniner. Kontakt os altid gerne ved spÞrgsmål. Vi strÊber efter at give dig den bedste oplevelse - altid. Telefon 5123 5270 info@egelunddyreklinik.dk Egelund er en dyreklinik med fokus på faglighed og tryghed for dyr og ejer, og vi har en adskilt hunde- og katteafdeling samt internat på samme matrikel. Hunde og katte er også adskilte under indlÊggelse, og der bor en dyrlÊge på stedet. Vi går meget op i rådgivning og forebyggelse, og vi udfÞrer de fleste operationer og behandlinger men samarbejder også med specilister, når der er behov.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Exceptionel service
Egelund Dyreklinik tilbyder exceptionel service og et utroligt professionelt personale. Fra det Þjeblik man trÊder ind, bliver man mÞdt af venlige og imÞdekommende dyrlÊger og sygeplejersker, der tager sig tid til at lytte og besvare spÞrgsmål grundigt. Deres dedikation og omsorg skaber stor tillid, og deres ekspertise er tydelig i alle aspekter af behandlingen. Jeg kan varmt anbefale Egelund Dyreklinik for enestående pleje af dit kÊledyr.

Egelund Dyreklinik ããã®åç
Kan slet ikke anbefale egelund dyrklinkâŠ
Kan slet ikke anbefale egelund dyrklink de hold den natten over da den hade fået det ret skidt dagen efter siger de at han overlevede men skal leve på skånekoste osv og 1 time efter afliver de hunden uden og spÞrger os om lov eller vente de 10 min på at vi kom og sagde farvel eller noget!!!! Hold jer vÊk fra denne dyrlÊge!!!! Og alt man siger bliver ignoreret

Egelund Dyreklinik ããã®åç
Kompetente og sÞde ansatte i en flot ny klinik.
Vi kom til dem med vores Êldre kanin, som er begyndt at gå lidt underligt og tabe sig. Vi frygtede det vÊrste og var klart nervÞse. Vi blev taget imod med forståelse og respekt - og vi fik lagt en plan for, hvordan hun kan komme sig igen. Hun havde vist spist noget i grÊsset, hun ikke kan tåle.

Vi har adopteret vores 2 katte her
Vi har adopteret vores 2 katte her. Hver gang jeg har vÊret derude med kattene har jeg fÞlt at blev prakket noget pÃ¥. De gÃ¥r meget op i at jeg kÞber deres Ã¥ndssvagt dyre kattemad for det er det bedste for kattene. Men nÃ¥r jeg sÃ¥ spurgte om der ikke var billigere alternativer blev jeg bare mÞdt med et bestemt nej. Mine katte lever ikke af hverken kitekat eller whiskas men jeg nÊgter at give 400-500 for 3 kg kattemad ð og nÃ¥r jeg har overhÞrt dem guide andre der vil adoptere katte sÃ¥ gÞr de det pÃ¥ en mÃ¥de sÃ¥ jeg ville blive skrÊmt. SÃ¥ skal man anskaffe sig det og det og det osv. og det er al sammen det dyreste alternativ ð derfor har jeg valgt at skifte.

Vi har haft Egelund dyreklinik i 6 Ã¥râŠ
Vi har haft Egelund dyreklinik i 6 år og haft mange hvalpe både vores egne og en del vi har vÊret fodervÊrter for .. alle har hygget sig på Egelund.. Vi har haft en hunhund med sprÊngt livmoder som Lise reddet livet på og en hanhund med svÊr tarminfeksion som hun også fik igennem .. Vi har haft mange oplevelser med Egelund og Lise og kan kun varmt anbefale hende og stedet .. man skal lede lÊnge for at finde så hjertevarmt et sted for både dyr og mennesker ..

Rigtig god oplevelse
Rigtig god oplevelse, fÞlte os trygge ved at have vores kat til behandling på klinikken. Oplever stedet pÊnt og rent, venlig og kompetent personale, god information og vejledning igennem hele forlÞbet.
Kan varmt anbefale Egelund dyreklinik

Fantastisk sted
Utrolig kompetent, omsorgsfuld og grundig behandling af min hund, som har pådraget sig en slem omgang svamp i Þrerne. Både dyrlÊge Lise Svejgaard og dyrlÊge Ane har behandlet min hund med den stÞrste professionalisme. Min hund, Karlo, elsker at komme hos Egelund Dyreklinik, og personalet er altid meget imÞdekommende. De tager sig den tid, det tager, at behandle ham, så vi venter gerne nogle minutter i ventevÊrelset, hvor jeg kan nyde en kop friskbrygget kaffe. De varmeste anbefalinger herfra.

Fortjener ingen stjerner
Hvis man kunne give "en bar numse at trutte i" i stedet for en stjerne, havde jeg givet Egelund Dyreklinik og Lise Svejgaard det!
Jeg var bestilt til at give tilbud på indretning af ny dyreklinik.
Lise Svejgaard lÞb imidlertid fra regningen og nÊgtede at betale det aftalte belÞb. Hun glemte også tidspunktet for vores mÞde, ligesom hun heller aldrig fremsendte det aftaler tegningsmateriale.
Der ud over oplevede jeg hjemmet og klinikken som sÊrdelses snavset, rodet og fyldt med hundelort.
Jeg er selv hundeejer og kan absolut ikke anbefale Egelund Dyreklinik.

Kan klart anbefales
Har haft den bedste oplevelse ved klinikken. Min frikanin stoppede med at spise. Og med det samme kunne vi komme med kaninen, og den blev der i 2 dÞgn, indtil de var sikre på den var rask, nok til at vi kunne overtage ham igen.
Det er en dyrelÊge, som havde styr på tingene, og som forklarede mulighederne og risikoen.
Jeg syntes det er vigtigt, at når man skal have sin dyr til dyrelÊge, at der er tillid fra kundes side. Og det var der helt igennem hele forlÞbet, og jeg vidste at hvis han ikke kom i bedring. Så kunne vi IKKE have fundet en bedre dyrelÊge.
De kan klart anbefales!

Egelund Dyreklinik ããã®åç
Altid god og professionel behandling
Altid god og professionel behandling! De vil dyrene det bedste!

Altid god behandling
Altid god behandling! De er altid klar til at rådgive - om man er der fysisk eller ringer ind. Vi har selv kÞbt vores kat hos dem, og kommer der hver gang vi skal bruge en dyrelÊge, selvom det ligger 1 times kÞrsel vÊk - så er man altid sikker på god behandling og at de vil dyrene det bedste

Altid overskud og fantastiskâŠ
Altid overskud og fantastisk behandling. De er tydeligvis dyrlÊger fordi de elsker dyrene og ikke kun for pengenes skyld.

Jeg kan kun anbefale Egelund Dyreklinik
Jeg kan kun anbefale Egelund Dyreklinik. De var så sÞde og professionelle, da jeg henvendte mig med min kat grundet sygdom. Jeg kunne mÊrke, at personalet ville min kat og jeg det bedste. Medarbejderne var gode til at tage sig tid til at svare på alle mine spÞrgsmål, også de dumme. De viste Lester en omsorg, som jeg sÊtter så meget pris på. Tusind tak for hjÊlpen med Lester. Hvis man overvejer at henvende sig til Egelund Dyreklinik, kan man roligt gÞre det.

Utroligt uhÞfligt
Vi var ude og kigge på en kat som vi kunne adoptere, men vi blev fÞrst mÞdt med at skulle stå og vente i 20 minutter hvorefter der kom en helt ufatteligt bedrevidende dame. FÞrst sagde vi at vi gerne ville have en hun killing, og vi fik så fÞrst vist en han, men hun fortalte os at vi nok hellere ville have en han. Vi spurgte ind til forskellige ting og vi fik intet svar på nogen af vores spÞrgsmål.

God dyreklinik
har brugt Egelund Dyreklinik til både kat og hund i et års tid - jeg oplever gang på gang god service, god vejledning og god personlig betjening.
Mine dyr er glade for at komme der, og går glade derfra.
Desuden oplever jeg stor professionalitet både i behandlingen af dyrene, generel kundeservice og når noget eventuelt skal omkring forsikringen.
Jeg er fantastisk godt tilfreds, og det samme er mine dyr.

Egelund Dyreklinik ããã®åç
To marsvin og dårlig service.
Jeg havde to Marsvin som jeg kom ind med forskudt af hinanden.
Den ene kom jeg ind med med en brÊkket kÊbe, hvor dyrelÊgen kunne se at der ikke ville vÊre noget at gÞre men alligevel fik jeg marsvinet med hjem igen for at se om den kunne klare sig natten over. Jeg fik en regning for konsultationen.
Dagen efter var det blevet endnu vÊrre og hun sagde at det kunne man godt se og så blev den aflivet hvorefter jeg blev opkrÊvet en regning igen for konsultationen og for aflivning af marsvinet.
Det andet marsvin fik krÊft og skulle aflives. Da jeg kom ind med den stak hun den fÞrst en gang, hvorefter der ikke skete noget. DyrelÊgen sagde at blodkarrene nok ikke arbejde så hurtigt da dyret var temmelig svÊkket grundet krÊften.
Hun stak ham derefter et andet sted, hvor der heller ikke skete noget og til sidst stak dyrelÊgen den lige i hjertet, hvorefter hun sagde: "det skulle vi nok have gjort fra starten at".
Herefter fik jeg en regning på 3 indsprÞjtninger og en konsultation.
Jeg synes det er utrolig uprofessionelt og jeg vil ikke benytte mig af denne dyrelÊge igen i fremtiden.

StjÊler katte fra bÞrn
StjÊler katte fra bÞrn. Luk stedet med det samme og bur kÊllingen inde. TYV!!!!!!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã