レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fÃ¥et lavet alt fra gardiner, gulvtÊpper i sovevÊrelse, gulve i stuen, flydespartel i kÊlderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid hÞjt humÞr, og sm... もっず芋る

E-gulves montÞr kan sit hÃ¥ndvÊrk. Har netop lagt vinyl pÃ¥ kÞkken og entre hos os, og trods behov for mange snÞrklede skÊringer, er der ikke sket en eneste "skÊvert". MontÞren arbejdede med omhu og pro... もっず芋る

Jeg har kÞbt nogle nye gulvtÊpper hos Egulve. TÊpperne er lige som de skal vÊre, men leveringen af tÊpperne skete ikke pÃ¥ den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men mÃ¥den... もっず芋る

VareprÞver var Þdelagte. Modtog flere vareprÞver som var lidt dyre og tilmed gÃ¥et i stykker flere steder. ØV :-( Hvis jeg Þnsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 床材店

圓該䌁業による蚘述

Alt indenfor gulve og tÊpper

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

123件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

Reklamation er så godt som umulig at

Reklamation er så godt som umulig at komme igennem med. Man undlader at svare på mail og telefonopkald. Til alt held har vi trustpilot da jeg gjorde opmÊrksom på, at jeg ville anmelde oplevelsen her, så skete der lidt. Reklamationen blev udbedret ( nogenlunde) men jeg har stadig et råd til andre HOLD jer vÊk, det er ikke ok oplevelse. Det tog 2 måneder at få dem ud og kigge på en samling i et vinyl gulv der ikke var ok,(billeddokumentation sendt på tlf.) det tog 30 min at udbedre det. De startede med at jeg skulle betale omkostningerne men nej tak Reklamationer betaler man da ikke for.

2025幎10月8日
Egulve ロゎ

Egulve からの回答

Hej John.
Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at hÞre, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med reklamationen.

Vi vil dog gerne prÊcisere, at montagen oprindeligt blev udfÞrt i henhold til den aftale og de Þnsker, vi sammen gennemgik inden arbejdet blev påbegyndt. Da du efterfÞlgende gjorde opmÊrksom på en samling i vinylgulvet, aftalte vi i god tid et tidspunkt for besigtigelse og udbedring, som også blev gennemfÞrt efter aftale og uden nogen form for Þkonomi for dig som kunde.

Vi beklager, hvis forlÞbet har givet anledning til frustration – det er naturligvis aldrig vores intention. Vi tager din feedback til efterretning, sÃ¥ vi fortsat kan forbedre vores kommunikation og service.

Jeg har 2 gange kÞbt gulv hos

Jeg har 2 gange kÞbt gulv hos Egulve,fÞrste gang for ca. 5 år sidenog så her i feb, jeg har fået den bedste service, de svarer hurtig på mail og for fÞrste gang var der en skade på en pakke gulv, alt blev lÞs perfekt og fik hurtig en ny pakke, de bedst anbefalinger herfra.

2025幎2月28日

Godt håndvÊrk

E-gulves montÞr kan sit håndvÊrk. Har netop lagt vinyl på kÞkken og entre hos os, og trods behov for mange snÞrklede skÊringer, er der ikke sket en eneste "skÊvert". MontÞren arbejdede med omhu og professionalisme, men gav sig også tid til lidt snak. Både den gemytlige og den faglige. Alt i alt en rigtig god oplevelse - i Þvrigt også i forbindelse med det forudgående besÞg i butikken, hvor aftalerne blev indgået.

2024幎5月28日

Langsomt..

Efter knap 2 dÞgn måtte jeg annulere min ordre. De havde ikke haft tid til at pakke 6 kasser med laminatgulve, og noget underlag, som skulle afhentes. Meget useriÞst, når de lover at man kan afhente max. 24 timer efter bestilling. De er svÊre at komme igennem til på tlf, og deres chat er yderst sparsom med svar.

2024幎5月1日

Refunderer ikke portoen

Jeg kÞbte to Alfixprodukter hos Egulve. Det viste jeg at begge dele var over flere måneder over sidste salgsdato.
Egulve erkendte fejlen og refunderede varerne. DesvÊrre refunderede de ikke forsendelsesudgifterne som belÞb sig til 358 kr.
Jeg har flere gange skrevet til firmaet direktÞr, Mette Deichman ,desangående, men hun svarer ikke på mine mails.
Synes Egulve virkelig at det kan vÊre rimeligt at jeg skal betale portoen for deres fejlleverance ?

2023幎12月4日

Varmeste anbefaling

Kan på det varmeste anbefale egulve. Super service i butikken af Mette og flot og professionelt arbejde udfÞrt af Jonni.
Det er flottere end vi har turdet drÞmme om.
Har vÊret dejligt trygt og vi har fået råd og vejledning i hvad der ville blive det pÊneste og give det bedste resultat med det underlag vi havde under vores gulv.

2023幎9月11日

VareprÞver

Synes det er dumt at alle 5 vareprÞver bliver sendt forskellige steder fra. Jeg har stadig kun modtaget 2 af vareprÞverne ud af 5.

2023幎5月9日
Egulve ロゎ

Egulve からの回答

Hej Helle
Jeg beklager din frustration med vareprÞver leveret forskellige steder fra. Jeg har valgt at sende dem på denne måde, da leveringstiden til dig ville blive kortere, da de ville komme direkte fra vores leverandÞre.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。