De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fÃ¥et lavet alt fra gardiner, gulvtÊpper i sovevÊrelse, gulve i stuen, flydespartel i kÊlderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid hÞjt humÞr, og sm... ãã£ãšèŠã
E-gulves montÞr kan sit hÃ¥ndvÊrk. Har netop lagt vinyl pÃ¥ kÞkken og entre hos os, og trods behov for mange snÞrklede skÊringer, er der ikke sket en eneste "skÊvert". MontÞren arbejdede med omhu og pro... ãã£ãšèŠã
Jeg har kÞbt nogle nye gulvtÊpper hos Egulve. TÊpperne er lige som de skal vÊre, men leveringen af tÊpperne skete ikke pÃ¥ den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men mÃ¥den... ãã£ãšèŠã
VareprÞver var Þdelagte. Modtog flere vareprÞver som var lidt dyre og tilmed gÃ¥et i stykker flere steder. ÃV :-( Hvis jeg Þnsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Alt indenfor gulve og tÊpper
Japanvej 26, 4200, Slagelse, ãã³ããŒã¯
- 40208229
- info@egulve.dk
- egulve.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1é±é以å ã«åç
Egulve leverer altid service iâŠ
Egulve leverer altid service i topklasse, ikke sidste gang jeg handler der!!!
Mit gulv kom hjem var det ikke pakketâŠ
Mit gulv kom hjem var det ikke pakket ind i plastik over det hele så det regner og indpakning bliv våg

Egulve ããã®åç
Super hurtig levering
Super kundeservice
Hurtig levering og super god service til at rette MIN fejlbestilling.
Hurtigt og nemt
Bestilte 20 kvm tÊppefliser den 21.9. og fik dem bragt til dÞren den 26.9. Selvom jeg betalte kr 100 i fragt, sparede jeg kr 700 i forhold til andre steder.
Hurtig levering
Super god service og vejledning
SÞde og hjÊlpsomme ,kan kun anbefale EâŠ
SÞde og hjÊlpsomme ,kan kun anbefale E gulve.
Reddet af åbningstiderne!
Havde bestilt nogle planer hos en stÞrre konkurrent, som dog har komplet lukket hver weekend - og troede jeg lige havde nået at få en ordre lagt i tide. Men nej.
Så tak fordi I holder åbent i weekenderne ;)
Super service
Super service, hurtigt svar på spÞrgsmål og hurtig levering. Har intet dårligt at sige :-)
Hurtig service ð
God hjemmeside hurtigt levering
DÃ¥rlig service ifm levering
Jeg oplevede god service i butikken, men desvÊrre ikke da jeg efterfÞlgende bestilte gulv i webshoppen til levering. Jeg bestilte levering til kantsten. Af leveringsbetingelserne fremgår at der går 1-3 dage, og i mailen med ordrebekrÊftelse stod at jeg kunne spore min pakke. Det kunne jeg bare ikke, og jeg hÞrte intet om levering fÞr jeg fik en melding fra Postnord om, at min pakke lå klar til afhentning (!). Jeg kontaktede Egulve, som oplyste at min ordre var delt i to, og at selve gulvet ville blive leveret direkte fra leverandÞren syv dage senere.
Jeg har aldrig fået en melding om, at mit gulv var på vej selvom der står i ordremailen at leveringen kan spores. Egulve lovede af to omgange at kontakte leverandÞren for at få et tidsinterval for levering, men vendte ikke tilbage nogle af gangene. Det var kun fordi jeg kontaktede leverandÞren direkte at jeg fik bekrÊftet, at gulvet rent faktisk kom den pågÊldende dag. Havde jeg ikke selv kontaktet Egulve og leverandÞren, så havde jeg ikke anet hvornår mit gulv ankom og dermed kunne planlÊgge at vÊre hjemme til at tage imod det. DesvÊrre en rigtig Êrgerlig oplevelse med Egulve, som jeg ellers kun har hÞrt godt om.

Egulve ããã®åç
Fantastisk flot arbejde
Fantastisk service. Flot og gennemfÞrt arbejde. Oprydning var helt i top
Super kompetente medarbejdere
Super kompetente medarbejdere, som er i stand til at råde og vejlede. Vi fik massere af prÞver med hjem, så vi kunne se hvilket gulv der passede bedst til huset.
De fik hurtigt gulvet hjem, men var fleksible med afhentning, hvilket var en stor hjÊlp.
Vores bedste anbefaling hvis man vil have kompetent rådgivning.
Super service og rådgivning
Super service og rådgivning. Vi fik vareprÞver tilsendt, herefter bestilte vi gulvet, og det blev leveret til aftalt tid.
Vi er superglade for gulvet, som lever op til alle vores forventninger.
Det er ikke sidste gang, vi handler ved E-gulve.
Har kÞbt og fÃ¥et lagt gulvet af E gulveâŠ
Har kÞbt og fÃ¥et lagt gulvet af E gulve rigtig flot arbejde og mega hurtigt til aftalt tid og pris 5 stjerner herfra ðªðªðð
Egulve har det lÊkreste udvalg afâŠ
Egulve har det lÊkreste udvalg af gulve, samt en helt igennem fantastisk service ð
Jeg bestilte et sildebens gulv og modtog det kort tid efter. De er altid til at få fat i hvis man har brug for hjÊlp. Enten på telefonen eller på de sociale medier.
KÊmpe 5 tal for mig ð