レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

De varmeste anbefalinger til Egulve. Vi har fÃ¥et lavet alt fra gardiner, gulvtÊpper i sovevÊrelse, gulve i stuen, flydespartel i kÊlderrum, i forbindelse med renovering. Der er altid hÞjt humÞr, og sm... もっず芋る

E-gulves montÞr kan sit hÃ¥ndvÊrk. Har netop lagt vinyl pÃ¥ kÞkken og entre hos os, og trods behov for mange snÞrklede skÊringer, er der ikke sket en eneste "skÊvert". MontÞren arbejdede med omhu og pro... もっず芋る

Jeg har kÞbt nogle nye gulvtÊpper hos Egulve. TÊpperne er lige som de skal vÊre, men leveringen af tÊpperne skete ikke pÃ¥ den aftalte dato, hvilket skabte nogle ret store problemer for mig . Men mÃ¥den... もっず芋る

VareprÞver var Þdelagte. Modtog flere vareprÞver som var lidt dyre og tilmed gÃ¥et i stykker flere steder. ØV :-( Hvis jeg Þnsker at returnere koster dig mig yderligere penge. Hvorfor pakkes tingen... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 床材店

圓該䌁業による蚘述

Alt indenfor gulve og tÊpper

4.4

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

123件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1週間以内に回答

KÞbte og betalte for vinylgulv +

KÞbte og betalte for vinylgulv + pålÊgning, den 14. marts. En sÞd fyr kom ugen efter og monterede.
Da vi kom for at syne, var der fejl i 3 brÊdder, det kunne kun ses når solen stod ind, men det kan vi godt leve med. Han manglede nogle lister, som han ville komme og montere ca. 2 uger senere, det er så ikke sket endnu, på trods af at vi har ringet flere gange og rykket, sidste gang for 2 uger siden, der fik vi besked på, at de ville komme ugen efter, det er så heller ikke sket.
For en uge siden sendte jeg så en mail om problemet, den har de så ikke svaret på, selv om der står på hjemmesiden at de svarer senest dagen efter modtagelse af mail.
Vi har betalt for en kasse vinylplader for meget, hvis nu montÞren manglede, den fik han ikke brug for, det sagde vi til ham, at det var lige meget, når nu han kom med listerne, vi skrev i mailen, at vi vil have pengene tilbage, for den pakke, hvis vi ikke får vores lister.
ØV ØV:

2022幎5月12日

VareprÞver var Þdelagte.

VareprÞver var Þdelagte.
Hvis jeg Þnsker at returnere koster dig mig yderligere penge.
Hvorfor pakkes tingene kun ind i plastik.

2022幎4月25日
Egulve ロゎ

Egulve からの回答

Hej Kim.
Jeg er ked af din dårlige oplevelse med Þdelagte vareprÞver. Jeg sÞrger selvfÞlgelig for du får nogle nye - som er bedre pakket ind.

Service der rykker

Kan kun give min varmeste anbefaling baseret på mit seneste kÞb. Bestilte en bestemt farve linolium som desvÊrre kom frem i en forkert farve, svar på henvendelsen kl. 22.50, og ny farve på vej nÊste morgen.... Tak for god service, handler gerne her igen.

2022幎4月22日

Kompetent rådgivning

Hej.
Fandt Egulve på nettet da vi skulle vÊlge nyt gulv til kÞkken/stue projekt.
BesÞgte forretningen i Slagelse, og blev hjulpet af Mette.
Blev spurgt ind til vores behov for nyt gulv, type, slid ect.
Fik vist en masse forskellige gulve, og forklaret plusser og minus ved de forskellige typer. Valgte et Herregårdsplank fra Wallmann. Stor ros til Egulve/Mette. Super service og er sikre på vi har valgt det rigtige gulv til os. Har lave endelig bestilling i dag og det er endt med at at hele vores hus får nyt gulv.

2022幎3月6日
自発的なレビュヌ

Efter en kort tur i butikken i går

Efter en kort tur i butikken i går, hvor jeg mÞder en flink og imÞdekommende medarbejder og hvor vi taler om at jeg kan kÞbe 8-12 stk tÊppefliser som de har tilbage som rest, (der var flere) kommer jeg ind i dag for at kÞbe disse. Denne gang er det en Êldre herre, som viser mig de tÊppefliser de har. Jeg fortÊller jeg gerne vil kÞbe nogle af dem de har i rest, men får af vide at jeg kun kan kÞbe alle de fliser som der er i rest af denne type, hvilket ikke var det jeg fik og vide i går. Han er ikke til og hugge eller stikke i og holdt op en dårlig oplevelse, arrogant opfÞrelse og slet ikke serviceminded, jeg kan absolut ikke anbefale nogen at kÞbe herfra.

2021幎12月22日
Egulve ロゎ

Egulve からの回答

Vi er naturligvis kede af, at modtage en dårlig anmeldelse, når vi lever af at vejlede og hjÊlpe vore mange kunder. DesvÊrre må jeg her indrÞmme, at det er korrekt som beskrevet - at vi den ene dag tilbÞd og bryde en fÊrdig rest, til den mÊngde som var Þnsket. Dette blev ikke i mÞdekommet, ved besÞg i butikken en dag senere, da der var en anden medarbejder i butikken, som var mindre fleksibel og desvÊrre ikke, ville dele restmÊngden op, selv om det var lovet af en kollega. Sådan skal det naturligvis ikke vÊre, så vi / jeg undskylder den dårlig oplevelse. Hvis behovet er der stadig, skal vi (og alle her) meget gerne hjÊlpe, med Þnsket mÊngde og en god pris.
Vi er alle i Egulve meget optaget af, at hjÊlpe og vejlede vores kunder og hele tiden, optimere dette og blive endnu bedre. Så vi takker også for en dårlig (men korrekt) anmeldelse, som bestemt vil blive analyseret og kigget igennem

Epoxy gulv i garage

Har fået lavet epoxy gulv i garage. Super hurtig service. Vi har ikke vÊret inde på gulv endnu, da det skal tÞrre. Men på afstand ser det super flot ud og han virkede dygtig.

2021幎11月4日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。