レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi lejede et sommerhus i søndervig Den bedste service, og ringer man får man svar, med det samme 🙏🏻 Jeg glemte nogle smykker i sommerhuset, rengøringen fik besked om at de skulle kigge efter dem,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi har leget sommerhus gennem Ehuse 3 gange nu, og det har været en fornøjelse hver gang. De er meget venlige, ordholdende og yder en meget fin service. Man ankommer altid til et rent sommerhus,... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Die beiden Brüder von Ehuse sind sehr nett und helfen bei allen Fragen rund um den Aufenthalt in Dänemark gern weiter. Außerdem waren sie sofort zur Stelle, um zB zu erklären wie das Thermostat im Fer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Lækkert sommerhus som gjorde det meget hjemligt, da sommerhuset var fyldt af hyggelige nips ting. Fine rum og husets fordeling var godt samt den store lange pool var en kæmpe hit. Legeplads sa... もっと見る

企業情報

1. バケーション ホーム レンタル代理店

当該企業による記述

Ehuse er helt nyt ferieudlejningskoncept. ”Vi synes, det er blevet alt for dyrt at udleje sit sommerhus og holde serviceomkostningerne nede, så nu udfordrer vi de store kendte udlejningsfirmaer,” lyder det fra medejer, Bjørn Gadgaard. ”Særligt når det kommer til service- og vedligeholdelsesdelen kan vi noget som de andre ikke kan,” fortsætter han. Bjørn er, sammen med lillebroren Marc, ejer af udlejningsfirmaet Ehuse, der gør det nemmere, billigere og mere overskueligt for sommerhusejerne at udleje deres sommerhuse. Samtidig er den personlige kontakt noget vi vægter højt, både i forhold til husejer, samt de gæster vi modtager i vores huse. Vi vil være nærværende og tilgængelige, hvorfor vi er mulige at komme i forbindelse med i alle døgnets timer. Og som lejer af et sommerhus er vi lige ved hånden hvis der er noget i din bolig, der ikke fungerer!

4.8

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 17

レビューを書く

Fem stjerner

Lækkert poolhus med fede faciliteter.
Service niveauet var helt i top.
Klart en stærk anbefaling her fra.
Frits Thorsgaard Vest

2024年7月8日

Fantastisk service

Fantastisk service - og et fantastisk hus!
En helt fantastisk oplevelse i et hus der leverede mere end lovet, og Ehuse der var nemme at få fat i, og stod der inden for 10 minutter ved småproblemer(ting som vi ikke kunne finde ud af.) kan VARMT anbefales!

2024年7月19日
5つ星のうち5の評価

Vi har været på den dejligste…

Vi har været på den dejligste sommerferie i en lejlighed i Søndervig. Lejligheden var stor og rummelig og havde en skøn terrasse. Der var parkering ved lejligheden, hvilket var et kæmpe plus! Lejligheden var stor, lys og pæn. Der var ikke langt til stranden og den er midt inde i byen, helt perfekt ferie med vores lille et årige. Ejerne af Ehuse var altid til rådighed og meget venlige når man mødte dem. Rigtig god service! Vi vil bestemt benytte os af Ehuse en anden gang.

2024年7月12日

Luksus og service

Hold nu kegle et hus.. Kæmpe stort og nærmest nybygget sommerhus med ALT hvad man kan drømme om af udstyr. Pool, Jacuzzi, 12 Pers. Hjemmebiograf, en kælder fyldt med spil og leg, og en bar…. Noget for en hver smag uanset alder. Alt spillede Max. Servicen er i top, ringer man fordi man ikke selv kan finde ud at få skærmen i biografen til at afspille, så står Marc der efter 10 min. Et ekstra køleskab blev leveret så vi kunne holde drikkevare kolde, helt uden vi havde nævnt noget…
Top lækkert sted med den skønneste udsigt over golfbanen. Og så er det et kæmpe plus at huset er lavenergi og billigt i strøm på trods af opvarmet pool og jacuzzi som blev ikke sparet på

2024年6月14日

Verdensklasse sommerhus

Verdensklasse sommerhus.
Hvis du mangler et hus der kan det hele og hvor der er tænkt på alt så tag på Klevevej 26 i Søndervig.
Det er ni 2 gang i huset og vi kommer sikkert igen.
Alt ved e-huse har spillet til max!

2024年6月1日

Nemt og overskueligt.

Nemt og overskueligt.

Ingen skjulte agenda, ejerne er selv hands-on, således ikke noget unødvendig ventetid.

Sommerhuset vi havde lejet, levede op til forventningerne.
Da der ikke var mere fadøl, lørdag eftermiddag, kom Bjørn straks med en ny fustage, så Champions League finalen kunne ses med fadøl i hånden.

Kæmpe anbefaling herfra!

2024年6月1日

Fantastisk hus

Fantastisk hus, med alt hvad man kan ønske sig, både inde og ude. Der er noget for alle aldre. Virkelig mange spil i den fantastiske kælder, med hjemmebiograf og den lille bar, det hele er gennemtænkt. En ferie man ikke vil hjem fra. Suzette

2024年5月17日

Top kvalitet fra ehuse

Vi har netop afsluttet, en skøn ferie i et sommerhus, fra ehuse… det har været en dejlig oplevelse, huset har levet mere end fuldt op til de beskrivelser det havde..
Der var et fjersyn der drillede, men udlejer kom promte og fiksede dette..
Bliver ikke sidste gang vi benytter Ehuse, der har fuld gennemsigtighed i deres, udlejning, men kender prisen inden og efter man er færdig..

2024年5月17日

Trustpilot エクスペリエンス