レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Er kommet her hvert Ã¥r nÃ¥r vi kommer til Bornholm, ikke sÃ¥ meget for maden for den er ok. Men for oplevelsen, den gode stemning og deres rom. Men i gÃ¥r var bare en kedelig oplevelse, lidt ligesom sids... もっず芋る

Kommer i dag til Ekkodalhuset, hvor charmerende. Bliver taget i mod af den sÞdeste og kvikkeste og good looking vÊrtinde. Vi fik de skÞnneste tarteletter i King size stÞrrelse samt dejlig MÞller Þl... もっず芋る

VÊrten Brian og resten af personalet var geniale skÞnne og top -top service. VarmrÞget lakse salat var fantastisk og den berÞmte tartelet var ganske lÊkker og var lige ved at snuppe rekorden pÃ¥ mer... もっず芋る

En helt unik oplevelse hos Christian og co. Hvorfor? Fordi det er noget af det mest personlige betjening man finder pÃ¥ Bornholm - nÊrvÊrende, sÞde, sjove og hyggelige. NÃ¥ ja - og sÃ¥ er maden altsÃ¥ vir... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. レストラン

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

En oase midt i Danmarks smukkeste natur. Fredfyldt og klinisk renset for koncepter. Stedet, hvor tiden hverken kommer eller går, og hvor maden tilvirkes fra bunden! "Uden dikkedarer", som vor farmor altid sagde - og det betÞd ikke gourmet - men "gourmÊ...

• Ekkodalsvejen 5, 3720, Aakirkeby, デンマヌク

119件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 50に回答しおいたす

通垞24時間以内に回答

GÃ¥ i Kvickly

Hvis du kommer fordi du gerne vil have deres tarteletter ligesom jeg, sÃ¥ lad vÊr. FuldstÊndig smagslÞs og du bliver svÊrt skuffet. Min kÊreste fik en “clubsandwich” og mÃ¥ erkende at man hellere vil rende i Kvickly og kÞbe en sandwich til billigere penge som ovenikÞbet ogsÃ¥ er af bedre kvalitet. Sandwichen var smurt lÞs med thousand islands dressing og karrydressing, salaten var iceberg og kyllingen smagte af noget de ikke selv har stegt. Som helhed var det desvÊrre Ikke en nÊvnevÊrdig oplevelse. Servicen var fin, hÞflig - ihvertfald da vi var der ;)

2022幎8月4日
自発的なレビュヌ

StÞt aldrig dette sted !!!

Vi havde besluttet os for at prÞve deres tartelet efter vi havde vÊret i Ekkodalen og gå en god lang tur, stedet ser rigtig hyggeligt ud, så vi vÊlger at rette henvendelse til dem og spÞrger for plads til 4 personer. Vi bliver mÞdt af en tjener som virkelig var sur og hendes svar på vores spÞrgsmål var så nedladende at vi besluttede os at forlade stedet igen, der var folk som stod og kiggede som rystede på hovedet af hende attitude. Så vi ville bestille bord til en anden dag, da det lÞd som om de havde en dårlig dag, og vi ville
give dem en chance for at bevise at det bare hvor en dÃ¥rlig episode den dag. Vi ringer dagen efter og spÞrger om vi kan reservere et bord til pÃ¥ sÞndag, hvortil tjeneren i telefonen svare det kan jeg nÊsten ikke forstille at i kan, alt er nok optaget. Jeg beder ham sÃ¥ tjekke deres bog for vi kan fÃ¥ svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥let om hvorvidt vi kan komme og spise, hertil svare han sÃ¥ “ jo ved du hvad, der er plads” i kan bare komme, og jeg bestiller sÃ¥ det bord, da jeg er ved at spÞrger ham om vi mÃ¥ have hunde med bliver der bare smidt pÃ¥.

Har simpelthen aldrig oplevet noget lignende, det mig en gåde hvordan denne restaurant overhovedet får kunder, jeg har tÊnkt mig at fortÊlle alle om den arrogante måde de er på og folk ikke skal stÞtte det.

2022幎7月30日

Super dårlig service!

Super dårlig service!!
Vi kommer 4 personer og 2 hunde, vi havde besÞgt den smukke ekkodal.
Vi ville have noget lÊkkert mad og så deres tarteletter på et skilt.
Vi kommer kl 11, og spÞrg hvornår de åbner for servering, hvortil en såkaldt servitrice står ude foran, hun kan så ikke svare os på noget, og vender nÊsten Þjne og siger hun finder nogle der kan hjÊlpe, de siger der ikke er nogle ledige borde.
SÃ¥ kommer vi hjem og vil ringe og bestille til nogle dage efter, hvortil vi bliver mÞdt i telefonen med “vi kan allerede nu sige der ikke er plads” hvortil vi spÞrg om de vil tjekke? NÃ¥r det var der sÃ¥ alligevel.. men med den opfÞrelse vi har oplevet, vil vi heller anmelde, og vi kommer ALDRIG igen.

2022幎7月30日
自発的なレビュヌ

Rigtig DÅRLIG oplevelse, kommer her aldrig igen.

Vi var afsted 4 voksne og et barn på 2 år.
Vi går ind og får et bord, men bliver ikke tilbudt en hÞjstol til lillemanden.
Da vi kommer ind har lillemanden en kiks i hånden/munden som han er igang med at spise.
Der kommer en venlig servitrice og tager vires bestilling, 1 stor tartelet (vi deler 2 kvinder) 1 sandwich og 1 burger, samt 4 drikkevarer og bliver spurgt at lille manden skal have noget, men vi siger at han bare spiser lidt af vores, samt hans kiks, og dette siger servitricen er Ok.
Så kommer maden, og tarteletten er super, sandwichen er også super men burgeren er bestemt ikke noget at råbe hurra for.
Vi sidder og spiser og lillemanden tager en lille pose med nogle små Êblestykker frem og kommer til at hÊlde dem ud på bordet foran ham, disse sidder han og gumler lidt på.
Nu kommer der så en anden servitrice hen og siger surt at det må han ikke og at man jo ikke må tage noget med ind selv, og at vi jo bare kunne bestille en bÞrneplatte til ham, da den jo var super lÊkker.
Vi skynder os at pakke hans få Êblestykker sammen, og går derfra med en virkelig dårlig oplevelse, på en ellers super fantastisk dag.
Der kommer heller ikke en servitrice og spÞrger om alt smager som det skal, eller om vi mangler noget. Vi når knap nok at spise fÊrdigt inde de tager vores tallerkner og glas.
Restauranten var kun 1/4 fyldt op og de var i hvert fald 6/7 mand på job.
Drengen er småt spisende, han måtte sidde på an alm voksen stol hvor han knap kunne nå bordet, og så er servitricerne ikke enige om hvad en 2 årig må og ikke må.

Jeg kunne forstå hvis han havde vÊret 4 år så det så er okay at sige at man skal bestille en bÞrneplatte til ham, men da ikke en 2 årig.

Så vi sÊtter aldrig vores fÞdder der igen.

2022幎6月28日
自発的なレビュヌ

Mad og betjening på samlebånd

Mad og betjening på samlebånd. Man når dårligt at sÊtte sig fÞr den fÞrste tjener vil tage ordren. Inden der gik 5 minutter fra vi kom ind, blev vi presset 3 gange til at bestille. Det er overhovedet ikke hyggeligt, og man sidder som sild i tÞnde fordi de skal presse flest muligt mennesker ind i det lille rum.
Flere gÊster sad med overtÞj på, da der er virkelig koldt. Men ok.....så får man selvfÞlgelig folk til at skride så snart de har spist, og det er tydeligt målet at få folk hurtigt igennem.

2021幎10月25日

HOLD JER VÆK fra sildetallerken

HOLD JER VÆK fra sildetallerken. Et stort rod af al mulig tilbehÞr uden mÃ¥l og med. GÞr det mere enkelt og lÊkkert anrettet; dvs sats mere pÃ¥ kvalitet end kvantitet. Hvad laver fx et syltet jordbÊr som tilbehÞr til enten en stegt sild, en karrysild eller en kryddersild? Det hedder vist det er "egne" sild - men alt for megen smag af konsum. PÃ¥ menuen er der 3 stykker brÞd smurt med smÞr. Det var enten meget meget sundt smÞr eller margarine?
Øllen var god. Derfor 2 stjerner.

2021幎8月18日

Tarteletterne pariserbÞf

Vi kÞbte to af de store tarteletter og en pariserbÞf - der var rigeligt til 2 bÞrn og 2 voksne.
PariserbÞffen var god men tarteletterne var uden smag. Ingen tvivl om det var fine råvarer men smagen manglede. Det blev en oplevelse af kylling uden smag i meljÊvning.

2021幎7月30日

Dejlig frokost

Fruen og jeg, fik os en sen frokost.
Vi fik begge Genlydstattelet.
En rigtig god oplevelse. Det var meget tydeligt at der var anvendt "rigtig hÞns". De smagte som dyr der har levet et godt liv, ikke som dem vi kÞber i et supermarked.
KÞdet var tydeligt håndplukket. Det var i ukurante stykker (ligesom det skal vÊre).
StÞrrelsen ca 500 gram var fint til mig, men en anelse overkanten til fruen.
Smagen var "lige i skabet", som jeg husker det fra min barndom.
Husk at bestille bord i rigtig god tid.

2021幎7月29日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。