Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet sÊraftale med at prÞvekÞre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. KÊmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere pÃ¥ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 Ã¥r gammel. Vi har selv mÃ¥tte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle vÊre pÃ¥ lager og som havde noteret âmaks levering 5 hverdageâ. De hÊvede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortÊlle jer; kÊre lÊsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekrÊftelse mail. Allerede her i forlÞbe... ãã£ãšèŠã
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stÊrke internationale og europÊiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefÞlje er vi sÊrdeles godt dÊkket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehÞr til el-ladcykler, som låse og barnesÊder. Blandt vores mest populÊre mÊrker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan kÞbe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Det tog 8 dage fra bestillingen var gennemfÞrt til den blev behandlet. Ud over det var det beslag vi havde bestilt af ret lav kvalitet og manualen var et kopi der var meget svÊrt at tyde... vi kunne heldigvis finde en lÊselig version pÃ¥ nettet, dog pÃ¥ engelsk. Det var heldigvis ikke noget problem for os, men det kunne det jo vÊre for andre.. alt i alt en lidt utilfredsstillende oplevelse. Men vi overser nok jo ð

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi bestiller en cykel for 9 uger siden i forventning med der stod levering 4 uger max.
Vi hÞrer intet fra dem de fÞrste 4 uger. Jeg ringer derefter hver uge og får samme svar(at de forventer delene kommer inden for 2 uger).
Efter 8 uger ringer jeg og får af vide den bliver sendt tirsdag og så ville vi få den et par dage efter. Jeg ringer op torsdag samme uge og får at vide der er sket en fejl og den ikke ikke er sendt.
Jeg har stadig intet modtaget 4 HVERDAGE senere.
De har hÊvet pengene med det samme(omkring 30.000) og siger de ikke kan sende pengene tilbage.
Hvergang sidder man ca 25min i kÞ selvom man er nummer 1.
De besvarer heller ikke mails. Jeg vil ALDRIG bruge dem igen, og håber ikke der er fejl på cyklen når den kommer da jeg allerede kan mÊrke det bliver et h****d at få det fikset.
Desuden er det for mÊrkeligt i sletter ALLE kritiske svar i får på jeres facebook opdateringer.

El-ladcykler.dk ããã®åç
KÞb ikke din el-ladcykel her ⊠den kommer aldrig men de trÊkker pengene med det samme.
Vi bestilte en cykel i marts, men den kom aldrig.
El-ladcykler nÊgtede at udbetalte penge, da jeg 6 uger senere Þnskede handlen annulleret, fÞrend de havde âfundet cyklenâ.
De henviste mig til at henvende mig til fragtmÊndene for âdet var vel de mindste jeg selv kunne gÞre, hvis jeg ville vide hvor min cykel er!â
De tager ikke deres ansvar i handlen.
Då får ingen frist for levering.
Dårlig kundeservice med nedladende og nedtalende sÊlger.
Fejlinformationer i deres kunderservice og kontaktoplysninger. Men mail, referer til en anden mail du kan skrive til, andre telefonnumre med fejloplysninger i telefontid.
Du får ingen odrebekrÊftigelse efter de har trukket pengene, den skal man selv ringe og bede om.
USIKKERT FIRMA MED LOVBRUD PÃ
KÃBELOVEN.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Meget dårlig kommunikation og meget lang ventetid. Valgte at annullere kÞbet og kÞbe en anden et andet sted.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Bestilte et tilbehÞrsprodukt, som var på lager og alligevel tager det en hel uge for at komme frem. Rykker for varen 2 gange, men de gider ikke engang svare på mine mails. FÞrst da jeg har bedt om at få annulleret ordren, får jeg dagen efter besked fra postnord om, at jeg kan afhente min pakke på posthuset.

El-ladcykler.dk ããã®åç
HÊver pengene lÊnge fÞr vare er under levering.
Det er mange penge der er ude og svÊve.
Det gav mig en del bekymring omkring solvens af virksomhed.
Kommunikation undervejs giver ikke stÞrre tryghed.
Men cyklen er lige leveret og er umiddelbart rigtig fin.
Udfra specifikationer og anmeldelser er det en cykel der giver rigtig meget vÊrdi for pengene. Ser frem til at få den rigtig i brug. (Ladcykel Cango Kewee)

Fin cykel - lang leveringstid
Og utrygt at pengene bliver trukket fra konto samme dag, som ordren laves og man fÞrst får varen efter 1,5 måned.

DÃ¥rlig oplevelse!
Alt fra forsinkelser, manglende kommunikation, ukorrekt kommunikation, udskydelse af levering mindst 5 gange, og en levering der blev adviseret 10 min inden ankomst (og ikke 1 dÞgn inden).

El-ladcykler.dk ããã®åç
Jeg bestilte et cykel sÊde og en kÊdelås den 4 april (middag), hjemmesiden reklamere med at de sender varer samme dag som er bestilt inden kl 14.
Den 8 april (morgen) kontakter jeg kundeservice om status og får afvide at den bliver sendt samme dag.
Jeg får en mail om at min ordre er klar og belÞbet bliver trukket.
Den 9 april(aften) skriver jeg til kundeservice, da min varer ikke er modtaget hos PostNord. De reklamerer jo med daglig afhentning fra PostNord. Intet respons.
Den 11 april skriver jeg at jeg gerne vil annullere min ordre, da jeg har vÊret nÞd til at finde mine bestilte varer på en anden hjemmeside. Intet respons.
Den 15 april får jeg en mail om delvis refundering. BarnesÊdet er blevet tilbage betalt.
Jeg svare på denne mail at jeg ikke Þnsker nogen af deres varer, da jeg har fundet dem et andet sted.
Intet respons.
Den 16 april får jeg besked fra PostNord om at de har modtaget min pakke.
Nu står jeg med en cykellås ekstra, som jeg ikke tÞr returnere fordi jeg ikke er sikker på om jeg ville stå tilsidst uden refundering eller vare.
BedÞm selv .

El-ladcykler.dk ããã®åç
Et stort fup nummer svindel og tyveri bestil en cykel. Med 5 dages leverings tid efter 4 dage ringer jeg til dem for at hÞre af. De kan ikke lever fÞr om en månede siger de jeg annuller ordren. Og her 2 måneder efter venter jeg stadig på pengene bliver sendt retur. Hold jer langt vÊk

El-ladcykler.dk ããã®åç
De har overholdt det de har lovet. Ringede endda for at sige at der var forsinkelse pga. af nogen dårlige materialer de havde modtaget. Så jeg synes det har vÊret en god oplevelse at handle hos dem.

El-ladcykler.dk ããã®åç
I ordered a part that the company recommended for my cycle. They sent me a link I clicked on it paid my money and they sent the part. It arrived on time and in good condition but it was the wrong part. It is frustrating that there are no part numbers listed on the bike, on the manuals or on the orders so I cannot even know myself that I ordered the wrong part.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi er overordnet meget tilfredse med vores cykel og kundeservice.
Vi modtog vores nye ladcykel hurtigere end forventet, små 3 uger. Det var vi utroligt tilfredse med.
FÞrst så alt meget fint ud. Men da vi skulle afsted på fÞrste tur med vores to små bÞrn i, kunne vi efter 500 meter konstatere at noget var galt med det ene hjul.
Slangen var på vej ud. Vi trÊk hjem og på vejen sprang slangen helt.
Vi kontaktede kundeservice som fra start af var meget kede af vores oplevelse og hjÊlpsomme til at få problemet lÞst.
Vi skulle blot tage den til egen cykelhandler, så skulle de nok betale.
Vores cykelhandlers vurdering var at det samme ville ske på de andre to hjul indenfor nÊrmeste fremtid. Han synes derfor vi skulle skifte alle tre dÊk og slanger. Det takkede vi ja til. Dog var aftalen at el-ladcykler kun skulle dÊkke omkostningerne for ét hjul.
Alligevel tog de hele regningen uden videre. Det er bestemt god service!
Så trods lidt bump på vejen, har vi alt i alt haft en god oplevelse og vi kan godt anbefale at handle her til andre.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi bestilte en ladcykel og den kom til den aftalte tid. Der var glemt en kaleche, men den blev eftersendt så snart det blev opdaget.

El-ladcykler.dk ããã®åç
ang levering kom fÞr i havde lovet, måske var det derfor at der ikkevar en servicebog med, nu har cykelen kÞrt de fÞrste 100 km til stor glÊde for min sÞn og hans bÞrn(mine bÞrnebÞrn)

El-ladcykler.dk ããã®åç
Rigtig fin cykel, og rigtig fin levering med mulighed for selv at vÊlge dag for levering. Dog var cyklen mÞj beskidt da den ankom, og både overslag og kaleche var til vores store skuffelse slet ikke vandafvisende.

El-ladcykler.dk ããã®åç
Vi kÞbte en Wildenburg i januar 2022. Efter 8 måneder fik vi den fÞrste fejl, den stoppede med at trÊkke med motoren og hakkede helt vildt. Efter et opkald vi jeg af vide at jeg ikke skulle oprette en reklamation, men de bookede en cykelmekaniker der ville kigge på den, hjemme hos mig. Det blev så et almindeligt service der blev booket, ifÞlge denne mekaniker og regningen.
Efter 1,5 år og alle service, kom samme fejl. Her kommer der en masse undskyldninger og ventetid. Ingen der tager ansvar og man bliver holdt tilbage, med at delen er i restordre, men vi kan prÞve at skifte de andre dele. Her begynder cirkusset, jeg har skiftet alle delene pånÊr den de som de mente over telefonen var problemet. Så stoppede alt kontakten og jeg må selv finde ud af den medarbejder jeg har haft kontakt med ikke lÊngere er der, men sagerne fÞlger man ikke op på.
I december 2023 (et halvt år efter problemet er tilkommet igen), efter lÊngere tid konfrontationer og argumenter, tager El.ladcykler.dk min cykel med indtil og vil reparere den. Aftalen i telefonen med Kim var at motoren skulle skiftes og ellers skulle han kontakte os.
Jeg finder ud af at arbejdsordren er motorskift via kundeservice, men efter opkald til Kim angiver at den bare skulle smÞres op.
Vi modtager cyklen og afprÞver. Cyklen holder 3 min med den forsat hakkende og larmende lyd fra motoren, derefter går den helt ud og virker slet ikke. Jeg sender mail samme dag.
Nu frasiger de sig alt ansvar og mener det er en plade der er gået lÞs, som reklamationen ikke dÊkker?
Jeg har prÞvet at forklarer det flere gange, men hver gang frasiger de sig ansvar og skylder sylden på manglende service (hvilket de aldrig har efterspurgt eller egentlig ved noget om).
Da jeg kÞbte cyklen for 2 år siden havde de 4,5 på trustpilot, nu er det faldende.
Jeg fraråder et hvert kÞb hos el-ladcykler.dk.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã