Strømmens Robin Hood har ofret av sin tid og vært tilgjengelig for veldig mange strømkunder. Begrepet Strømsjef er etablert. Veldig god folkeopplysning. Mange var skeptiske og ville ikke høre på a... もっと見る
企業が回答しました
Mathias gir deg meget gode råd til å minimalisere kostnader på strøm! Han gjør mer enn dette. Hvis du følger med på hans side med spm og svar så lærer du deg hvordan du kan få dette til selv på en enk... もっと見る
企業が回答しました
Elens Robin Hood är Mathias Nilsson, från södra Halland. Han har järn- och el koll som få. Vilken hjälpsamhet i denna djungel där priser läggs på av elbolagen och där vi konsumenter får betala det ena... もっと見る
企業が回答しました
Tack vare elchef.se kunde jag teckna ett tre årigt fast pris avtal på 82.38 öre och en månadsavgift på 49kr med Svealand elbolag.se Nu har jag även fått ett erbjudande från Eon på 800kr i rabatt... もっと見る
企業が回答しました
Elchef.se hjälper privatpersoner och företag att ta kontroll över sina elkostnader — utan att vara ett elbolag. Vi förhandlar fram avtal och kampanjer med leverantörer, granskar villkor och visar vilka alternativ som faktiskt är förmånliga för dig. Målet är enkelt: enklare elmarknad, lägre kostnader och tydliga beslut för våra användare. Vårt team har lång erfarenhet från el- och energimarknaden och rådgör dagligen med kunder som vill undvika dyra eller dolda avgifter. Vi analyserar priser, förklarar villkor och hjälper till med bytet — steg för steg. Tjänsten passar både dig som vill ha rörligt pris, fastpris eller en skräddarsydd lösning baserat på konsumtion. Oavsett om du vill sänka månadskostnaderna, få hjälp att tolka fakturor eller hitta rätt avtal inför vinterperioden, finns vi här för vägledning. Vår ambition är att göra elmarknaden mindre krånglig och att ge dig förutsättningar för verkliga besparingar.
スウェーデン
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常1カ月以上経ってから回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Dette er en kar man kan stole på! Brukt han i noen år nå. Pengene jeg har spart er mange!

Elchef からの回答
Va din egna elchef, grymt säger jag bara.
Spara en massa pengar med elchef, de gör jag 👍😊

Elchef からの回答
Nu har min granne blivit kund hos er! Nu är hon sin egen chef över sin el! Hon är så tacksam!

Nu har jag även fått ett erbjudande från Eon på 800kr i rabatt
Detta gäller om man tecknar ett fast pris på 4 eller 6månader.4mån kostade 131 öre per kilowattimme.
6månader kostade 141 öre per kilowattimme och avdraget som var på 800kr gällde bara på den första fakturan så det gäller att vara mycket observant på alla erbjudanden
Håll koll på elchef.se
Mvh Anders Dahlberg

Elchef からの回答
Kan ju säga såhär, jag har aldrig haft så låg elräkning som nu. Ja visst jag jobbar borta två till tre veckor på en månad men helt ärligt jag har inte haft en elräkning på över två hundra kronor sen jag bytte. Och bara en av mina räkningar har varit på över 100kr så ja du ska ha tack för hjälpen

Elchef からの回答
Takket være hans nettsider, Elchef og Facebooksiden; Strømmens Robin Hood, så har jeg fått en tydelig forståelse for de forskjellige alternativene vi har på strøm. Elchef er ekstremt hjelpsom, gir veldig raskt svar, og han gjør det forståelig! Jeg anbefaler alle rundt meg å følge Elchef.

Elchef からの回答
Jeg har fulgt denne siden i noen år. Solid, hjelpsom og pålitelig.

Elchef からの回答
jag skulle berätta att elchef är det bästa bolaget man kan ha eftersom man slipper betala månadsavgift och påslag.

Elchef からの回答
Pratar osanning å rekommenderar helt galet. Har bättre erbjudande idag en vad dom kan erbjuda.
Men varför just en stjärna är för att hota å ner vardera kunder på sociala medier å dylikt gör att detta företag är helt galet ingen borde stötta denna person.

Elchef からの回答
Tack Elchef betalar inte månadsavgift 👏eller extra kostnader alla borde bli sin egen elchef 😍

Elchef からの回答
Tack då betalar jag inte månadsavgift eller påslag på min elräkning .

Elchef からの回答
Tack Elchef för all hjälp nu är jag min egen Elchef.

Elchef からの回答
Tack Elchef nu sparar jag ca 3000 kr 💰 om året på att inte betala Vattenfall månedsavgifter dyra påslag. Bli din egen Elchef.

Elchef からの回答
Fick jättemycket hjälp av Elchef. Är så tacksam. Jag har fått ett bra elavtal, hjälp med att säga upp mitt gamla och till nästa gång vet jag mer. Tack! /Carin

Elchef からの回答
Great work to help people don't throw money!
Strictly suggested! 👌🏻

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。