Mam za sobÄ trzy duÅŒe zakupy na electrolux.pl i z pewnoÅciÄ bÄdÄ kolejne. Zawsze bardzo atrakcyjna cena w porównaniu do elektromarketów, sprzÄt dostarczony bÅyskawicznie, Åwietnie zapakowany, bez najm... ãã£ãšèŠã
kupiÅem SRK210S 4 X S-BAG ULTRA LONG,po rozpakowaniu okazaÅo siÄ ÅŒe brakuje filtra silnika,napisaÅem reklamacjÄ,czekam 8 dni i cisza,dzwoniÄ na infoliniÄ,a oni ÅŒe nie majÄ mojego emaila,a mam potwierd... ãã£ãšèŠã
ObsÅuga klienta to jakas tragedia... Pracownik nie wykonuje swoich obowiÄ zków pracowniczych. Pralka kupiona póÅtorej miesiaca temu (na gwarancji) prosimy o serwis poniewaÅŒ przestaÅa dzialac, a on za... ãã£ãšèŠã
ZakupiÅem czajnik, lodówkÄ oraz odkurzacz marki Electrolux. Niestety czajnik ulegÅ uszkodzeniu, a od dwóch tygodni bezskutecznie próbujÄ zÅoÅŒyÄ reklamacjÄ. WysyÅaÅem maile, próbowaÅem kontaktu telefon... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
DziaÅ reklamacji beznadziejny
DziaÅ reklamacji beznadziejny. Na to, ÅŒe pralka siÄ zawiesza i nie koÅczy praÄ odpowiadajÄ
po bardzo dÅugim czasie i dopominaniu siÄ na odpowiedź - ÅŒe to blokada przed dzieÄmi.
Po pytaniu jak jÄ
odblokowaÄ czekam kolejny tydzieÅ czasu, a pewnie bÄdzie jeszcze miesiÄ
c, i zero zainteresowania. Nie polecam kupowaÄ pralek Electrolux.
Dramat
Dramat, nie dajcie sie nabraÄ na promocjÄ. WypeÅniania fulll, piszesz w opinii co Ci kaÅŒÄ
i dlatego powstajÄ
takie kÅamstwa. Na koniec odpowiedź pewnie od bota:
Szanowni PaÅstwo,
PrzesÅane do Promocji âPierz z Electrolux i Ariel! Kup pralkÄ lub pralko-suszarkÄ objÄtÄ
PromocjÄ
i odbierz zapas kapsuÅek o wartoÅci nawet 448 zÅ*âzgÅoszenie o numerze 69KAAQHL1D zostaÅo zweryfikowane jako negatywne z powodu niezgodnoÅci z zasadami regulaminu. TreÅÄ wstawionej opinii nie pozwala na pozytywnÄ
weryfikacjÄ zgÅoszenia.
Zgodnie z regulaminem Promocji:
âPrzesÅane przez Uczestnika Promocji Opinie nie mogÄ
zawieraÄ treÅci niezgodnych z zasadami wspóÅÅŒycia spoÅecznego, naruszaÄ dobrych obyczajów oraz naruszaÄ praw osób trzecich, jak równieÅŒ nie moÅŒe zawieraÄ sÅów obraźliwych i uznawanych za wulgarne. Opinie takie nie bÄdÄ
traktowane jako speÅniajÄ
ce warunek udziaÅu w Promocji i nie bÄdÄ
uwzglÄdniane na potrzeby Promocji, co tym samym bÄdzie wiÄ
zaÄ siÄ z brakiem moÅŒliwoÅci przystÄ
pienia do Promocji.â
W razie wÄ
tpliwoÅci prosimy o kontakt
Zasady promocji i regulamin dostÄpne na stronie
Z powaÅŒaniem,
zaÄ siÄ z brakiem moÅŒliwoÅci przystÄ
pienia do Promocji.â
W razie wÄ
tpliwoÅci prosimy o kontakt
Zasady promocji i regulamin dostÄpne na stronie www
Z powaÅŒaniem,
Koordynator promocji
Uwaga!
Mail wygenerowany automatycznie, dlatego prosimy na niego nie odpowiadaÄ. WiadomoÅci wysÅane pod adres: admin@prom nie bÄdÄ
odczytywane.
W przypadku pytaÅ lub wÄ
tpliwoÅci prosimy o kontakt
Bardzo sÅaba obsÅuga telefonicznÄ âŠ
Bardzo sÅaba obsÅuga telefonicznÄ klienta.ProÅba o przesÅanie linku do zwrotu produktu juÅŒ trzeci dzieÅ ignorowana.Okap zakupiony z opcjÄ filtra wÄglowego (brak moÅŒliwoÅci kupna filtra).Jestem naciÄ gniÄta na dodatkowe koszta.Nigdy nic nie kupiÄ z tej firmy. Nikomu teÅŒ nie polecÄ wrÄcz .Powinna ta firma nie istnieÄ czytajÄ c opinie o niej.
Odkurzacz ponad póŠroku I nadaje siÄâŠ
Odkurzacz ponad póŠroku I nadaje siÄ do wyrzucenia ( model easy c2). KóÅka poodpadane, rura takÅŒe, w ogóle kontrucja taka, ÅŒe siÄ zapycha co chwile. NaprawdÄ badziew a tani nie byÅ. I nie byÅ uÅŒytkowany nie wiadomo jak, zwykle codzienne odkurzanie mieszkania. Szok jaka to tandeta. Nie polecam
PÄkniÄta szyba w piekarniku
Mamy w domu sporo sprzÄtów Electroluxa i do tej pory byliÅmy naprawdÄ zadowoleni⊠aÅŒ do momentu, gdy w piekarniku nagle z hukiem pÄkÅa wewnÄtrzna szyba â i to zaraz po nagrzaniu do 300°C. SzkÅo wypadaÅo doÅem mimo zamkniÄtych drzwiczek. Strach pomyÅleÄ, co by siÄ staÅo, gdyby ktoÅ wÅaÅnie wkÅadaÅ potrawÄ do Årodka⊠szkÅo mogÅoby trafiÄ prosto w oczy czy ciaÅo.
Reklamacja? Odrzucona. Kontakt? Brak odpowiedzi na maile. ObsÅuga klienta na bardzo niskim poziomie. Electrolux niestety nie bierze odpowiedzialnoÅci za wady sprzÄtu, które stwarzajÄ
realne zagroÅŒenie dla zdrowia.
Bardzo dobre sprzÄty AGD
ZakupiÅam odkurzacz pionowy Electrolux to juÅŒ mój drugi odkurzacz z tej firmy jestem bardzo zadowolona polecam bardzo tÄ firmÄ jest niedroga
#opiniamotywowananagroda.
#opiniamotywowananagroda.
ZakupiÅam odkurzacz pionowy Electrolux i jestem zadowolona ze sprzÄtu.
#opiniamotywowananagrodÄ
#opiniamotywowananagrodÄ
Jestem bardzo zadowolona z pierwszego prania.Pranie doprane czyste i pachnÄ
ce.Poprzednia pralka teÅŒ byÅa elektrolux pozostajÄ wiÄc wierna dobrej marce która polecam wszystkim ...2025.17345.011023
Nowa pralka za 2499 PLN.PierwszaâŠ
Nowa pralka za 2499 PLN.Pierwsza usterka - niedomykanie drzwiczek, trzeba mocno trzaskaÄ,waliÄ drzwiczkami aby program ruszyÅ.Druga usterka wg mnie to duÅŒe wibracje bÄbna podczas rozpÄdzania i hamowania(przód - tyÅ).Pralka trzÄsie siÄ i tÅucze na boki.Serwis wymieniÅ czujnik drzwiczek ale jest tak samo.Serwisant od firmy Bazyl stwierdziÅ na te usterki ÅŒe jest dobrze i fabryki nie bÄdzie poprawiaÅ.Pralka tragiczna-wyrzucone pieniÄ dze.
#opiniamotywowanairytacjairozczarowaniemâŠ
#opiniamotywowanairytacjairozczarowaniem
Nie polecam electrolux, chiÅski hisense jest bardziej prokliencki...
ZakupiÅem 2 sprzÄty firmy Electrolux okap oraz mikrofale. Wszystkie wymogi speÅniÅem, by skorzystaÄ z promocji i przysÅuguje mi 400 PLN przelane przez electrolux do PGNiG. Electrolux chce mnie wykluczyÄ z promocji, bo faktura za sprzet jest na ÅŒonÄ, a rachunki za media w domu sÄ
na mnie. Nadmieniam, ÅŒe prowadzimy wspólne gospodarstwo domowe pod tym samym adresem i faktura za sprzÄt oraz faktura do pgnig jest na ten sam adres....
Szkoda, ÅŒe ekspedient w sklepie rtv euro agd nie wspomnial o tym, ÅŒe to istotne, gdy kupowaÅem wasza mikrofalówkÄ. KupiÅem równieÅŒ lodówkÄ hisense oraz sprzÄty samsunga i nigdzie takich cyrków nie robili, ( polecam zobaczyc- fajne zwroty oraz biÅŒuteria), jedynie wasza Åmieszna firma szuka kruczków prawnych i zapisów w regulaminie, by wykluczyÄ z nagrody. Jeszcze dobrze nie zaczÄ
Åem korzystaÄ z waszych sprzetow, a juÅŒ ÅŒaÅujÄ...
ZakupiÅam pralkÄ w lipcu 2023 roku i poâŠ
ZakupiÅam pralkÄ w lipcu 2023 roku i po 2 miesiÄ
cach zaczÄÅa siÄ psuÄ.Firma electrolux oczywiÅcie nie chciaÅa uznaÄ reklamacji. Dramat nie polecam zakupu nic z tej firmy.
Najgorszy sprzÄt pÅyta indukcyjna
Po zakupie plytyi indukcyjnej dwa miesiÄ
ce wysiadÅ moduÅ
Naprawa po 10 dniach z wielkÄ
ÅaskÄ
NastÄpnie po paru dniach samoistnie zrobiÅo siÄ pÄkniÄcie
OczywiÅcie firma nie widzi w tym wady fabrycznej
Nigdy wiÄcej tego typu sprzÄtu
Kuchnia najlepiej tylko na wystawkÄ do sklepu w ÅŒadnym wypadku do uÅŒytku
Wyrzucone pieniÄ
dze
Przestrzegam przed sprzÄtem Elektrolux
Pralka niecale 2 lata
Niestety ostatni raz kupiliÅmy z mÄÅŒem produkt z elektroluxa pralka nie wytrzymaÅa 2 lat za pierwszym razem przez telefon nie uznali gwarancji stwierdzono ÅŒe to wina mechaniczna czyli przez nas na drugi ponownie rozpatrzyli sprawÄ przyjechaÅ serwisant nic nie znalazÅ jak to stwierdziÅ ÅŒe wyjmujÄ skarpetki,pieniÄ ÅŒki,Årubki i znowu nie uznali to po co dajÄ te wszystkie gwarancje niech w koÅcu siÄ wezma za to i na pewno tracÄ c kolejnego klienta nie pozdrawiam nieszczÄsnej firmy
Tragedia i droga przez mÄkÄ
Niestety dla mnie to byÅy ostatnie zakupy w sklepie internetowym electrolux. Zgodnie z otrzymanÄ informacjÄ sprzÄt miaÅ byÄ wysÅany zazwyczaj w 2-3 dni robocze, a czas dostawy to kolejne 1-2 dni robocze. ZÅoÅŒyÅem wiÄc zamówienie z wyprzedzeniem 3 dni tak ÅŒeby mieÄ czas odebraÄ zamówiony sprzÄt. OkazaÅo siÄ jednak ÅŒe sprzÄt wysÅany zostaÅ pierwszego dnia roboczego i juÅŒ nastÄpnego miaÅ byÄ u mnie. Ok - tiwerdzilem wiÄc ÅŒe skorzystam z opcji którÄ zachwala na stronie electrolux, a mianowicie "dogodny termin dostawy". OkazaÅo siÄ, ÅŒe owszem - mogÄ zmieniÄ termin dostawy, ale w przeciwieÅstwie do innych popularnych sklepów internetowych zmiana terminu dostawy jest pÅatna. Pani na infolinii nie miÅa, odmówiÅa mi przyjÄcia reklamacji telefonicznie (w mojej ocenie niezgodnie z obowiÄ zujÄ cymi przepisami). CaÅe zamówienie to dla mnie droga przez mÄkÄ. Zdecydowanie polecam zamówienia w innych sklepach internetowych jak MediaM, MediaE, EURO, itp... Ale tutaj to jakaÅ tragedia.Nigdy wiÄcej nie skorzystam z tego sklepu
Kilka lat temu kupiÅam elektrycznaâŠ
Kilka lat temu kupiÅam elektryczna bÄbnowa suszarkie do ubraÅ. ZapaliÅa siÄ w domu ÅŒywym pÅomieniem. Dobrze ÅŒe byÅam w domu bo byÅmy spÅonÄli wszyscy. W serwisie nie uznano mi reklamacji poniewaÅŒ stwierdzono ÅŒe to moja wina bo musiaÅam na czas nie wyczyÅciÄ filtra i wlosy dostaÅy siÄ do silnika. Tylko nawet jeÅli to prawda to powinna zepsuÄ siÄ w inny sposób a nie zaczÄ Ä siÄ paliÄ.
Pralka elektrolux
Pralka jest tak skonstruowana ÅŒeby po drobnej usterce nie opÅacaÅo siÄ jej naprawiaÄ. Nigdy wiÄcej nie kupiÄ niczego tej firmy.
Poporstu ÅŒenada
Poporstu ÅŒenada ! Serwis telefoniczny, gdzie Pan sobie stwierdza ze powinnam kupiÄ Årodek czyszczÄ
cy do pralki która od poczÄ
tku pozostawia zabrudzenia , plamy na ubraniach. Pralka która ma póŠroku ! I od poczÄ
tku jest z niÄ
problem , pierw dwóch mÅodych fachowców którzy 30 min zastanawiajÄ
siÄ dlaczego pralka brudzi jak nie ma samrów w Årodku a później pan z infolini serwisant proponujÄ
cy wysyÅkÄ ulotek jak czyÅciÄ pralkÄ!
Electrolux to jedna wielka poraÅŒka!
Mój mÄ ÅŒ zakupiÅ w 26 listopada 2024âŠ
Mój mÄ ÅŒ zakupiÅ w 26 listopada 2024 pÅytÄ indukcyjnÄ i od samego poczÄ tku sÄ z niÄ problemy. WyÅÄ cza siÄ co chwila. Nie mogÄ nic normalnie ugotowac. ZupÄ potrafiÄ gotowac przeszÅo 4 godz bo co chwila siÄ wyÅÄ cza. DziÅ jest 7 styczeÅ 2025 i gotujÄ obiad od 8 rano, a jest 10.25 a juz mi siÄ 7 wyÅÄ czyÅa. Najgorsza firma jaka moÅŒe byÄ. Pozytywne opinie wystawiaja chyba tylko pracownicy tej firmy. Wszystkim bÄdÄ odradzaÄ ta firmÄ aby omijali szerokim Åukiem. Serwisant miaÅ byÄ drugi raz przed WigiliÄ i do tej pory go nie ma, mimo, ÅŒe mój mÄ ÅŒ dzwoniÅ o ponaglenie, takÅŒe totalne olanie klienta.
Piekarnik Electrolux totalna poraÅŒka
Piekarnik Electrolux kupiony 6 grudnia 2024. Zamontowany przez ekipÄ sklepu 12 grudnia 2024. Piekarnik EOC6H76Z wedÅug rankingu euro.com.pl na miejscu 2 !!! okazaÅ siÄ TOTALNÄ PORAÅ»KÄ. Po dwukrotnym uÅŒyciu!!! i zaskakujÄ cym niedopieczeniu spodu potraw okazaÅo siÄ, ÅŒe spód piekarnika (dolna pÅyta) praktycznie siÄ nie nagrzewa!!! (stwierdzone w niedzielÄ 22 grudnia) Piekarnik wstawiony w miejsce piekarnika Amica, który zaczÄ Å zawodziÄ po 25 latach. A tu taka niespodzianka. Na WigiliÄ zaproszonych 20goÅci, a piekarnik nówka nie piecze! ZgÅoszenie reklamacyjne w niedzielÄ handlowÄ 22 grudnia w Galerii WoÅomin nieskuteczne! ZgÅoszenie reklamacyjne w Serwisie Electrolux w poniedziaÅek 23 grudnia od 8 rano dopiero o 9tej moÅŒliwoÅÄ rozmowy z konsultantem, który przyjÄ Å reklamacjÄ. BezpoÅrednia rozmowa z autoryzowanym serwisem, konkretna i bardzo przyjazna, ze zrozumieniem, starajÄ siÄ pomóc, jednak z uwagi na obÅoÅŒenie serwisantów i ÅwiÄta przyjazd serwisanta moÅŒliwy dopiero po nowym roku, jak na zÅoÅÄ serwis ten nie posiada dolnej grzaÅki do tego modelu piekarnika. Wracam do sklepu w Galerii WoÅomin, gdzie relacjonujÄ po raz drugi sytuacjÄ, bezsilnoÅÄ personelu, ÅŒadnej propozycji, tak samo jak w Serwisie Electrolux i autoryzowanym serwisie nie ma opcji piekarnika zastÄpczego, piekarnika z ekspozycji czy cokolwiek! Wymiana starego piekarnika, aby nie byÅo na ÅwiÄta przykrej niespodzianki, koÅczy siÄ wymianÄ na nowy (2 miejsce w rankingu) ale bezuÅŒyteczny!!! To moja druga taka przygoda z zakupami w RTVEUROAGD. Po pierwszej poraÅŒce powiedziaÅem sobie nigdy wiÄcej w tym sklepie, i nie dotrzymaÅem sÅowa, mam teraz nauczkÄ, zostaÅem na co najmniej dwa tygodnie bez piekarnika na caÅe ÅwiÄta, Sylwestra i Nowy Rok.
Pralka zamówiona 5 grudnia
Pralka zamówiona 5 grudnia, dziÅ 21 grudnia, a ja wciÄ
ÅŒ nie mogÄ zrobiÄ prania. Dlaczego?
ZamówiÅem pralkÄ z montaÅŒem, ale fachowcy przysÅani przez Electrolux nie usunÄli blokad transportowych. Efekt? Podczas pierwszego (i zarazem ostatniego) prania pralka zaczÄÅa skakaÄ po caÅej Åazience.
Kontakt z infoliniÄ
? Postawa Electroluxa najlepiej podsumowuje siÄ sÅowami: âCzego pan chcesz?!â ZapÅaciÅem za wniesienie i instalacjÄ, a mimo to sam musiaÅem pralkÄ rozmontowaÄ i wynieÅÄ. Firma kompletnie nie czuje siÄ za nic odpowiedzialna.
NowÄ
pralkÄ majÄ
dostarczyÄ 24 grudnia, ale pewnoÅci nie mam, bo termin byÅ juÅŒ dwukrotnie przekÅadany. MoÅŒe do Wigilii uda siÄ usiÄ
ÅÄ w czystych ubraniach â kto wie?
Opinia edytowana: Nowy termin to 30 grudnia, a opinia na stronie firmy zostaÅa odrzucona, bo byÅa niezgodna z regulaminem (zakaz pisania o obsÅudze klienta) :) Bardzo sprytna cenzura Electrolux!