Jag har varit kund hos de sen lÀnge, alltid nöjd. Sist gick dit och frågade om hjÀlp, visa saker med min mobil som jag inte förstod. Fick all hjÀlp Àven installation av en ny app helt utan kostnad.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀmnade in en MacBook Pro med trasig (svart) skÀrm pga fuktskada. Betalde 500kr för felsökning som sedan returnerades nÀr jag hÀmtade den lagade datorn. Fick bra hjÀlp att identifiera rÀtt skÀrm-typ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tv-en 27" extra tv i köket pÃ¥ vÃ¥rt sommarhus och den Àr bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill fÃ¥ hjÀlp att stÀlla in sÃ¥ den kan anvÀnda Telias fjÀrrcontrolL men icke de verkaren kunna t... ãã£ãšèŠã
After getting no help at two other shops with my very badly damaged phone, I finally went to Elgruvan. I am so glad I did! Rafil did a fantastic job in saving the information and photos that I though... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Butik i GrÀnbystaden Uppsala med egen verkstad, kvalificerad service grundad på lång erfarenhet, slagkraftiga priser på hemelektronik med snabba leveranser. FörsÀljning sker via vår butik alternativt via vår webbsida dÀr du kan köpa delar av vårt sortiment.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀlj annan butik
Slarvigt utfört arbete vid montage av skyddsplast. Efter reparation för svart skÀrm så slocknar den nya skÀrmen ibland. Det finns billigare och mer kvalitetssÀkra butiker.
Oerhört snabb leverans!!!
Oerhört snabb leverans!!!
BestÀllde och betalade varan fredag eftermiddag och kunde hÀmta ut den från DHL ombud, ICA på måndag morgon!
Fraktfritt!
Varan och priset pÃ¥ denna var jag ocksÃ¥ nöjd med ð
Smidig butik och riktigt snabb leverans.
Snabb leveneans bra produkt!
Bra pris snabb leverans
AnvÀnda Apple hörlurar?
BestÀllde Apple hörlurar som såg anvÀnda ut. KundtjÀnst hjÀlpte till med en smidig retur visserligen, men slutresultatet var ju Àndå att jag stod på ruta ett, en vecka senare. Dåligt också att de inte hade retursedel, utan jag fick ordna returfrakt sjÀlv som de senare ersatte.
BestÀllde pÃ¥ onsdagen och paketet komâŠ
BestÀllde på onsdagen och paketet kom på fredagen, supersnabbt.
Supersnabb leverans!
Produkten håller första klass
Produkten håller första klass, leveransen kÀndes lite seg, men det var vÀrt att vÀnta!
Mycket snabb leverans och problemfriâŠ
Mycket snabb leverans och problemfri bestÀllning
Supersnabb leverans
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹