Jag har varit kund hos de sen lÀnge, alltid nöjd. Sist gick dit och frågade om hjÀlp, visa saker med min mobil som jag inte förstod. Fick all hjÀlp Àven installation av en ny app helt utan kostnad.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
LÀmnade in en MacBook Pro med trasig (svart) skÀrm pga fuktskada. Betalde 500kr för felsökning som sedan returnerades nÀr jag hÀmtade den lagade datorn. Fick bra hjÀlp att identifiera rÀtt skÀrm-typ o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Tv-en 27" extra tv i köket pÃ¥ vÃ¥rt sommarhus och den Àr bra helt okey. Kör den via Telias Play Hub. Men vill fÃ¥ hjÀlp att stÀlla in sÃ¥ den kan anvÀnda Telias fjÀrrcontrolL men icke de verkaren kunna t... ãã£ãšèŠã
After getting no help at two other shops with my very badly damaged phone, I finally went to Elgruvan. I am so glad I did! Rafil did a fantastic job in saving the information and photos that I though... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Butik i GrÀnbystaden Uppsala med egen verkstad, kvalificerad service grundad på lång erfarenhet, slagkraftiga priser på hemelektronik med snabba leveranser. FörsÀljning sker via vår butik alternativt via vår webbsida dÀr du kan köpa delar av vårt sortiment.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Supersnabb leverans
Mycket snabb kundservice och leverans
Mycket snabb kundservice och leverans. Skickade in mobilen på fredagen och fick tillbaka den på tisdagen i skick som ny; en snabbare och bÀttre service Àn så Àr svårt att slå.
Det var lÀtt att bestÀlla ochâŠ
Det var lÀtt att bestÀlla och leveransen var snabb
Lång leveranstid , omöjligt att komma fram på telefon för support.
Omöjligt att komma fram på telefon.
Mycket snabb leverans
Mycket snabb leverans. BestÀllde på söndag och fick leverans på tisdagen
VÀldigt snabb service och bra jobb
Snabb leverans.
Dom har inte skickat min bestÀllningâŠ
Dom har inte skickat min bestÀllning och inte svarat på mail! Dåligt service.
BÀsta service och hjÀlpsam personal. ððŒ
BÀsta service och hjÀlpsam personal ððŒ
Bra service!
Trevliga och kondorienterade! Mycket nöjd med båda produkter och bemötande!
snabb leverans
Fick min skÀrm bytt på en iPhone 11pro.
Fick min skÀrm bytt på en iPhone 11pro.
Det visade sig ganska snart att någonting var fel på den då den levde sitt egna liv till och från.
NÀr jag kom in en helg för att reklamera skÀrmen och bytet så fick jag till svar att jag skulle komma in en annan dag.
NÀr jag vÀl kom tillbaka andra gången så tittade dom på skÀrmen som då hade fått en nÀstan osynlig repa.
Fick förklarat att det var repan som orsakade felet och dom kan inte göra någonting åt det.
SkÀrmen kostade runt 2300 och skulle vara enligt Elgruvan original.
VÀrt att nÀmna var att skÀrmen klarade knappt av plastkorten jag har i telefon fodralet utan att få små repor.
Ã
ker till Alina system i Uppsala, dom förklarar att felet Àr frÃ¥n fabrik och kalas för â ghost touchingâ och att repor inte orsakar sÃ¥dana fel.
Får en kÀnsla att jag fick den absolut billigaste skÀrmen på marknaden men betalde för den dyraste.
Mycket snabb leveranstid
Mycket snabb leveranstid. Inget att anmÀrka på. Rekommenderas!
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition, modtog varen 3 dage efter bestilling. Alt OK, men meget dyrt at få det sendt til Danmark.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ