Ik koop heel vaak online, maar de service die ik bij Ellemillashop kreeg, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Alles verloopt op en top correct en altijd in het belang van de koper. Het mailcontact is... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ich liebe es bei ellemilla einzukaufen. Jedesmal finde ich hier so besonders schöne Sachen. So ein super Service. Ich hatte schon mehrmals Fragen bezüglich der Gutscheine oder Rücksendung gehabt und... もっと見る
企業が回答しました
EllaMilla is een top webshop! Ik koop niet veel kleren online, maar bij haar is het steeds goed! Mooie doos geleverd en kleine attenties als een leuke draagtas of shoptegoed🥰
Wat een toffe webshop vanaf de eerste dag verkocht. Altijd mooi ingepakt, goeie klantenservice en prachtige kledij. Doe zo voort
企業が回答しました
企業情報
ellemillashop について
当該企業による記述
🎀 clothing, shoes, accessories & bags
🌸 free shipping from € 75,-
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Perfekt für Modebewusste
Schnelle Lieferung, prima Qualität, Passform wie angegeben und auch eine Retoure wurde problemlos abgewickelt. Schon oft im Shop gekauft und immer gerne wieder. Love it!

Heel tevreden
Heel tevreden. Goede service, snelle levering en altijd heel erg leuk verpakt! Aanrader ;-)

Gute Qualität
Gute Qualität, schnelle Lieferung-liebevoll verpackt, schnelle Retourenabwicklung.

Topper
Super leuke/mooie kleren! Waar de maten overal van kloppen. Snelle levering waar je telkens merkt dat er veel liefde achter zit!
Proud Ellemillagirl 🥰

ellemillashop からの回答
Toller Shop mit richtig schöner…
Toller Shop mit richtig schöner individueller Mode. Keine 0/8/15 Ware von der Stange. Kreativ und besonders und dennoch alltagstauglich. Liebevoll verpackt. Mit Stil. Qualität ist gut! Immer wieder neues Sortiment. So wird es nie langweilig.
Ehrlich gesagt mein Lieblingsshop!

ellemillashop からの回答
Snelle levering, altijd vriendelijke service en mooi verpakt. Prachtige kleding! 🥰🌸

ellemillashop からの回答
Zeer mooie en kwalitatieve kleding
Zeer mooie en kwalitatieve kleding. Zeer snelle levering. Ontzettend vriendelijke reacties indien je vragen hebt. Hier koop je met een gerust hart. ❤️

Perfecte service!
Vlotte levering en heel snel antwoord op mijn mail. Zeer goede service dus!

Schon oft dort bestellt
Schon oft dort bestellt, sehr schnelle Lieferung und sehr netter Kontakt, wenn es mal Probleme gibt
Ich bin ein absoluter ellemilla-Fan 💗

Top!
Mooie kledij, leuke collecties, vriendelijke en snelle feedback op vragen, goede prijs/kwaliteit, snelle levering, alles zeer correct!

Super toller Onlineshop
Ich habe mich total in den Shop Ellemilla verliebt! Die Produkte sind wirklich mal was anderes als man sonst immer zu kaufen bekommt. Ein einzigartiger Stil, tolle detaillierte Beschreibungen zu jedem Artikel und qualitativ sehr hochwertige Kleidung. Ich finde immer etwas und die Lieferung verläuft super schnell. Sowohl die Kommunikation mit Sarah als auch eine Rücksendung verlaufen jedes Mal unkompliziert. Man kann sich aussuchen, ob man den Wert der zurückgegebenen Artikel rückerstattet oder einen Shopgutschein erhalten möchte. Klare Empfehlung für jeden, der auf der Suche nach etwas Neuem ist 🥰

ellemillashop からの回答
Wat een prachtige webshop dat heel…
Wat een prachtige webshop dat heel verleidelijk is, zo mooie dingen. Leuke acties en belangrijkste altijd is er een positieve vibe. Snelle communicatie, snelle levering , altijd correct. Het is altijd een leuk om het pakje aan te krijgen. Wordt er echt super blij van! Een echt aanrader

ellemillashop からの回答
Super tevreden over deze online shop
Super tevreden over deze online shop! 🤩
De kledij is echt prachtig en van heel mooie kwaliteit. Je ziet meteen dat alles met zorg gemaakt is.
Ik ben er super blij mee en ga hier zeker nog bestellen

Supertevreden...
Na verschillende bestellingen is mijn ervaring dat het/de artikel(s)steeds zijn zoals omschreven. Mooi en tof verpakt en supersnelle levering.
Ik blijf Ellemilla zeker volgen en er komen zeker nog bestellingen.

Hele toffe webshop
Hele toffe webshop. Mooie collecties. Veel keuze. Toffe promoties. Ik ben heel blij dat ik de webshop ontdek heb.

Super!
Super mooie kledij, snelle levering, retours worden snel behandeld en Sarah staat altijd voor je klaar. Top service keer op keer.

ellemillashop からの回答
Belgische webshop met leuke kledij
Ik heb al regelmatig geshopt bij Ellemilla. Je vindt er heel unieke vrouwelijke stuks die leuk zijn om dagelijks te dragen. Het pakje wordt snel opgestuurd en je kan regelmatig genieten van een extra korting. Als je een vraag hebt over de maat bijvoorbeeld, krijg je snel een antwoord.👌 Je kan je items gratis retourneren als je een bon aanvraagt. Wat ik altijd doe, aangezien ik weet dat ik later wel nog eens iets leuks vind op de webshop. 😊Een leuke Belgische webshop!

Super leuke webshop
Tot nu zijn al mijn bestellingen zeer snel geleverd, 1 tot 2 dagen vaak wat super fijn is. Ik moet me vaak inhouden doordat er zó veel leuk is in de webshop.. De mails met speciale aanbiedingen zijn altijd erg volledig qua informatie over de pasvorm, maat, hoe te dragen enzovoort. Dit vind ik erg prettig en lees ik dan ook altijd voor ik iets koop. De communicatie met Sarah vind ik ook erg prettig. Wanneer je een mail stuurt met een vraag, komt daar snel reactie op. Ik heb een keer meegemaakt dat ik mijn huisnummer vergeten was te vermelden bij een bestelling. Daarop kreeg ik netjes een mail dat de info niet volledig was, ik kon gewoon een mail terugsturen met mijn huisnummer en het was geregeld, top!

ellemillashop からの回答
De leukste webshop om leuke en…
De leukste webshop om leuke en betaalbare kleding te kopen. De kleding is van zeer hoge kwaliteit.

Trustpilot エクスペリエンス
プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。