ellemillashop レビュー

3,007
TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ik koop heel vaak online, maar de service die ik bij Ellemillashop kreeg, heb ik nog nooit eerder meegemaakt. Alles verloopt op en top correct en altijd in het belang van de koper. Het mailcontact is... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ich liebe es bei ellemilla einzukaufen. Jedesmal finde ich hier so besonders schöne Sachen. So ein super Service. Ich hatte schon mehrmals Fragen bezüglich der Gutscheine oder Rücksendung gehabt und... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

EllaMilla is een top webshop! Ik koop niet veel kleren online, maar bij haar is het steeds goed! Mooie doos geleverd en kleine attenties als een leuke draagtas of shoptegoed🥰

5つ星のうち5の評価

Wat een toffe webshop vanaf de eerste dag verkocht. Altijd mooi ingepakt, goeie klantenservice en prachtige kledij. Doe zo voort

企業が回答しました

企業情報

1. 婦人服店

ellemillashop について

当該企業による記述

ONLINE FASHION STORE 🛍️
🎀 clothing, shoes, accessories & bags
🌸 free shipping from € 75,-

(3,007)

過去12か月のレビュー数: 324

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Fijne webwinkel met mooie…

Fijne webwinkel met mooie kledingstukken en accessoires. Snelle levering en altijd leuk verpakt met een persoonlijke note.

ellemillashop からの回答

Oooh wat lief 🥲!! Doet me veel plezier dat je onze persoonlijke touch zo waardeert, dankjewel hoor 🥰💋 Veel groetjes, Sarah

So schöne Sachen

So schöne Sachen, ich freu mich jedesmal wenn das Paket ankommt und ich die Sachen dann anziehen kann 🩷🩷🩷

2026年4月10日

ellemillashop からの回答

Hi Mandy! So schön zu lesen, dass du dich jedes Mal wieder so auf dein Paket freust 🎁🤗 Wir geben uns immer viel Mühe, etwas Schönes für die allerliebsten ellemillagirls daraus zu machen 😍 Danke dir für diese liebe Bewertung 😘 Liebe Grüße, Sarah

Top dienstverlening

Altijd veel keuze en Sarah staat altijd meteen klaar met een antwoord als je een vraag hebt over een item of een bestelling!

2026年4月10日

ellemillashop からの回答

Top review hier hihi 🤗💗 Ik blijf verder op zoek gaan naar de mooiste spulletjes! En bij vragen mag je mij zeker contacteren 😉 Lieve groetjes, Sarah

Prachtige romantische kledij

Prachtige romantische kledij, mooi gepresenteerd, snel geleverd en correct ruilen of terugsturen.

ellemillashop からの回答

Alleen maar fijne complimentjes te lezen hier, dankjewel 🥰!! Veel liefs, Sarah 💕

5つ星のうち5の評価

Ellemilla waar prijs, kwaliteit en persoonlijke benadering hand in hand gaan

Ellemilla heft niet alleen een prachtige uitgebreide collectie, maar is ook zeer klantvriendelijk met altijd een persoonlijke benadering. Zelfs met mijn 73 lentes vind ik gemakkelijk kwaliteitsvolle kleding aan schappelijke prijzen. Nog veel succes Sarah.
Rita Ruys

ellemillashop からの回答

Hi Rita! Ongelofelijk fijn om te lezen deze review 😍 Wat leuk dat je zo graag blijft shoppen bij ons, en dat je helemaal tevreden bent met de collecties en onze service 🤗 Voor blije klantjes doen we het allemaal!! Dankjewel en graag tot snel weer in de shop 😉💗? Liefs, Sarah

5つ星のうち5の評価

Mooie kwalitatieve goede kleding & service

Iedere keer toch weer positief verrast. :) Mooie stoffen, goede kwaliteit, hele fijne customer service en leuk contact. Al jaren een trouwe klant. Een aanrader!

ellemillashop からの回答

Zo leuk dat jij al jaren een trouwe ellemillagirl bent, super 🤩🥰!! Heel erg fijn dat wij jou telkens weer kunnen verrassen met de collecties, dan blijf ik verder op zoek gaan naar de mooiste spulletjes 😉! Heel erg bedankt voor de vele complimentjes 💗💕 Liefs, Sarah

Zufrieden!

Finde hier immer wieder schöne und besondere Teile, wenn man die Rabattaktionen nutzt auch echt gute Preise. Hatte ein Problem mit einem Gutschein und antworten des Shops sind leider im Spam gelandet- darauf sollte man also achten.

2026年4月8日

ellemillashop からの回答

Hi Kim, ich habe dir auf deine E-Mail geantwortet – und auch auf deine vorherige wie ich sehe 😉 Vielleicht ist meine Antwort in deinem Spam-Ordner gelandet? Schade, dass du das so erlebt hast... Ich hoffe, dass es jetzt mit dem Code klappt! Viel Spaß beim Shoppen schon mal 💕 Liebe Grüße, Sarah

Aanrader! :-D

Hele leuke kleding en accessoires, goed van kwaliteit, super service! :-D

2026年4月3日

ellemillashop からの回答

Hi Anouk! Wat fijn om te lezen 🤩😍 Je mag ons natuurlijk altijd aanraden hihi 🤭 Dankjewel voor de super review 🤗 Liefs, Sarah

5つ星のうち5の評価

Webshop waar ik het liefste shop

Webshop waar ik het liefste shop. Altijd veel te mooie kleren. Alles wordt duidelijk omschreven, heel mooi geleverd, gemakkelijk te retourneren als iets eens niet past en altijd correct als er eens iets misloopt. Daarom blijf ik steeds een trouwe ellemillagriet die altijd graag blijft terugkomen.

2026年4月3日

ellemillashop からの回答

Oh wat lief Kim!! Superfijn dat je zo graag komt shoppen bij ons 🥰 Een duidelijke omschrijving van de artikelen vind ik heel belangrijk, en een goeie (retour)-service bieden ook 😉💕 Bedankt voor deze ongelofelijk lieve review 😘💗! Groetjes, Sarah

Super leuke webshop

Super leuke webshop. Hele mooie kleren met goede kwaliteit. Ik raad het iedereen aan!

2026年4月4日

ellemillashop からの回答

Wat een super leuke review Deborah 💗🤩 Heel fijn dat je de collecties zo mooi vindt en tevreden bent met de kwaliteit 🥰! Bedankt voor de lieve complimentjes 😉 Groetjes, Sarah

Prachtige unieke items

Prachtige unieke items, mooi verpakt als cadeau en goeie service als je vragen hebt!

2026年4月1日

ellemillashop からの回答

Hi Eline 💕 Wat een lieve review 🥰! Dankjewel voor de mooie complimentjes, dan doen we zo verder hihi 😉 Veel groetjes, Sarah 💗

Lief

Ellemilla de naam is al lief, de kleding zacht, de verpakking een feestje.

2026年3月30日

ellemillashop からの回答

Ooooh en ik vind deze review zo lief 🥲😍🥰! Dankjewel hoor, makes me happyyyyy 😉!! Groetjes, Sarah 💋

Favoriete webwinkel voor dameskleding

Mijn dochter en ik zijn al heel lang klant (sinds 2020 ?). We kochten er al vele leuke items die we soms ook delen met elkaar. Regelmatig ook mooie accessoires. De kwaliteit is niet altijd even hoog. Dat is jammer. Maar als er al eens iets niet is zoals verwacht, of de maat past niet, kan je gemakkelijk retourneren en wordt alles netjes afgehandeld. Mails worden altijd snel en persoonlijk beantwoord.
Bestellingen worden supersnel geleverd.

2026年3月29日

ellemillashop からの回答

Hi Patsy! Zo leuk dat zowel jij als je dochter al zolang klant zijn 🤩😍 Superfijn dat je kan uitwisselen met elkaar hihi 😉 Bij vragen of opmerkingen sta ik inderdaad steeds voor jullie klaar, een goeie en snelle service is superbelangrijk voor mij 🤗 Dankjewel en tot snel in de shop! Lieve groetjes, Sarah 💕

Mooie en originele collecties

Mooie en originele collecties, artikels worden steeds uitgebreid omschreven, leuke acties, goede communicatie met steeds een snelle reactie… kortom een kwaliteitsvolle webshop die absoluut 5* verdient! 🤩🌸

2026年3月27日

ellemillashop からの回答

Zo blij met deze mooie review en de 5 🌟! Dankjewel Stephanie, zoveel lieve complimentjes 😍 Doet me veel plezier dat je de collecties zo origineel vindt, en dat je ook veel informatie haalt uit de omschrijvingen 😉 Een echte ellemillagirl 🥰! Liefs, Sarah

5つ星のうち5の評価

Wunderschöne Sachen in toller Qualität…

Wunderschöne Sachen in toller Qualität und zu guten Preisen! Auch der Versand und der Kundenservice sind immer schnell und sehr nett. Ich könnte immer wieder bestellen und muss mich oft zusammenreißen :D

2026年3月26日

ellemillashop からの回答

Hi Fabienne! Vielen Dank für diese unglaublich liebe Bewertung 🥰🌸 Es freut mich sehr, dass dir unsere Kollektionen immer so gut gefallen und dass du auch mit der Qualität und dem Kundenservice zufrieden bist 🎁🤗💗 Ich freue mich, dich bald wieder im Shop zu sehen 😉! Liebe Grüße, Sarah

Leuke items

Leuke items, snelle levering, goede service!

ellemillashop からの回答

Alleen maar leuke complimentjes te lezen hier Birgit, wat fijn!! Dankjewel, en graag tot snel in de shop 😉💗🤗 Lieve groetjes, Sarah

5つ星のうち5の評価

Altijd leuke spulletjes van goede…

Altijd leuke spulletjes van goede kwaliteit, al meerdere keren een bestelling geplaatst. Sarah van Ellemila biedt ook een heel goede service 😉.
Jennifer

ellemillashop からの回答

Hi Jennifer! Wat fijn dat je telkens weer helemaal happy bent met de mooie spulletjes, de kwaliteit en onze service 🎁🤗💗 Dankjewel voor al dit liefs 😍😘! Groetjes, Sarah

Alles perfekt

Alles perfekt!

Der Versand erfolgt immer super schnell, Ware ist super süß und hochwertig verpackt und die Teile sind einfach einmal was anderes als der Standard.
Ich bestelle sehr gerne bei Ellemilla und bin immer hochzufrieden!
Rücksendungen funktionieren auch super.
Service, falls man mal ein Problem hat auch super schnell und super nett.

ellemillashop からの回答

Hi Laura 🤗🌸 Hier lesen wir nur superliebe Komplimente, wie süß 😍 Es freut uns wirklich sehr, dass du so gerne bei uns shoppst und unseren Service sowie auch die Rücksendung so erlebst, dafür arbeitet das gesamte ellemilla-Team jeden Tag mit viel Herzblut 💗 Danke dir für diese Bewertung, ellemillagirl 🥰😘! Ganz liebe Grüße, Sarah

Hele goede & vriendelijke service

Hele goede & vriendelijke service.
Ik had perongeluk een tshirt 2x besteld in een hele bestelling. Dit werd in no-time recht gezet.

Aaike

2026年3月19日

ellemillashop からの回答

Hi Aaike! Een goeie en snelle service vind ik superbelangrijk, alleen maar het beste voor onze ellemillagirls natuurlijk 😉🥰 Dankjewel voor deze fijne review! Lieve groetjes, Sarah 💗

Fijne ervaring met Ellemilla

Super fijne ervaring met Ellemilla! 🌟
De producten zijn top en helemaal zoals verwacht.
Mijn bestelling worden snel geleverd en zijn mooi verpakt.

Je voelt gewoon dat hier met passie en liefde gewerkt wordt.💖

2026年3月22日

ellemillashop からの回答

Wauw, wat ongelofelijk lief deze review 😍😍! Doet me zoveel plezier dat je zo graag komt shoppen bij ons Bianca 🎁 Ook heel erg fijn dat je de ellemilla-love kan voelen 🥰! Dankjewel voor alle complimentjes, you made my day 🤩😘 Liefs, Sarah

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。