Ontzettend vriendelijke mensen. Werken hard en denken absoluut mee over hoe de installatie nog meer te optimaliseren. Houden echt met alles rekening, zoals waar je slaapt en dat de airco dan niet op j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top bedrijf met een goede betrouwbare service, alles geleverd zoals belooft. En ook als je met vragen zit, worden deze netjes en goed beantwoord deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Kortom goeie... ãã£ãšèŠã
Vooral de reactie-snelheid waarmee dit bedrijf werkt viel mij op. Ik had nog maar net een verzoek ingediend en een paar dagen later stond er al iemand op de stoep om te bekijken wat er mogelijk was. S... ãã£ãšèŠã
Goede service, denken goed met je mee over het plaatsten en afwerking van de airco. Werken netjes en zelfs het afval hebben ze meegenomen ð De volgende airco gaan wij zeker weer door hun laten p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Endatech zijn we gespecialiseerd in het leveren van complete airconditioning oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan airconditioners van diverse topmerken, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze diensten omvatten verkoop, installatie en onderhoud van airconditioningsystemen, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van gecertificeerde en ervaren technici zorgt ervoor dat uw aircosysteem op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd en onderhouden. Of het nu gaat om het koelen van uw woning in de zomer of het creëren van een aangenaam werkklimaat in uw kantoor, bij Endatech bent u aan het juiste adres.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
âIk ben ontzettend tevreden over deâŠ
âIk ben ontzettend tevreden over de plaatsing van mijn airco. De installateur werkte snel, netjes en professioneel. Alles werd duidelijk uitgelegd en het systeem werkt perfect. Absoluut een aanrader voor iedereen die een betrouwbare vakman zoekt!â
Geweldige service met een prettigeâŠ
Geweldige service met een prettige houding. Ze weten wat ze doen.
Goeie ervaring
Ze doen wat ze zeggen. Werken netjes en ruimen alles netjes op.
Op 13 en 14 september zijn airco's geplaatst.
Op 13 en 14 september zijn de airco's geplaatst. Het is allemaal heel netjes afgewerkt zowel binnen als buiten.
Super service !!
24-08 is mijn airco geplaatst, maarâŠ
De airco buiten-unit bleek meer geluid te maken dan normaal.
Dit probleem werd direct serieus aangepakt en na enkele tests is gekozen om de unit om te ruilen voor een nieuwe.
Vandaag, 31-08, is de nieuwe unit al geplaatst.
Super service !!
Mooi snelle airco installatie
Mooi snelle airco installatie, netjes afgewerkt. Ik ben blij met me nieuwe LG
Top installatie
De heren hebben heel erg netjes gewerkt, totaal geen achter blijvende rommel. Ze hebben doorgewerkt tot dat de 2 airco's geïnstalleerd waren, ook al was het al 20.00 uur. Een dikke duim voor de mannen.
Mooi snelle installatie
Mooi snelle installatie, netjes afgewerkt. Mooi Mitsui gekregen, bedankt Endatech
Geweldige Mitsui
Geweldige Mitsui gekregen. Ik ben Endatech dankbaar, ze komen gewoon zaterdag airco plaatsen. Netjes afgewerkt, zelfs hebben ze wifi geinstalleerd en goede uitleg gegeven. Dikke 5 ster
Fijn en serieus bedrijf
Zeer vakkundig en netjes gewerkt,
Erg tevreden over de geleverde Mitsui.
Dankjewel
Vriendelijk en deskundig
Informatie werd vriendelijk, deskundig en snel verstrekt (een bezoek om de thuissituatie te beoordelen werd nog dezelfde dag gedaan).
Ook de installatie werd vakkundig gedaan, en de installateurs waren vriendelijk en voorkomend en hebben lang doorgewerkt om te zorgen dat de installatie compleet en netjes werd afgerond.
Niet verder zoeken!
Snelle service, kundig en een knap staaltje vakmanschap. Nemen dat extra stapje, ronden alles mooi af. Heel tevreden, laat die warme zomer maar komen!
Endatech, een heel fijn bedrijf voor je airco
Endatech gaf van tevoren een goed advies en meerdere duidelijke offertes waaruit wij konden kiezen. Nadat wij de keuze hadden gemaakt werd er binnen twee weken een datum afgesproken voor de installatie en deze is zo netjes uitgevoerd, wij zijn helemaal tevreden!
Secure installatie van de aircoâs en goed te bereiken
Komt snel langs om de airco aanvraag te beoordelen. Makkelijk te bereiken voor verdere vragen ook na de installatie. Denkt goed mee en geeft meerdere opties voor aircoâs. Overlegt wanneer de aircoâs geplaatst kunnen worden.
Tijdens de installatie gaan ze erg secuur te werk. Nemen de tijd om dingen uit te leggen. Ook het gebruik van de airco word goed uitgelegd. Ruimen alles netjes op. Erg tevreden met de goede installatie van onze stille aircoâs!
Airco is heel netjes geplaatst
Airco is heel netjes geplaatst, vervolgens krijg je een uitgebreide uitleg hoe en wat. Het werk word heel professioneel uitgevoerd. Ze weten precies waar ze het over hebben, echt vakmensen. Bedankt!
Voor een aantrekkelijke prijs een hoge service.
Zeer professioneel geplaatst. Vragen regelmatig naar je mening en weten waar ze t over hebben. Werken erg netjes. Nemen alle verpakking mee en ruimen de rommel op. Zetten zelfs de meubels weer op zijn plaats. Ik ben er blij mee!
Endatech reageerde snel via Trustpilot
Endatech reageerde snel via Trustpilot, meerdere offertes gehad van bedrijven en daar Endatech uit gekozen. Na acceptatie van offerte en werkafspraak is deze snel en tot volle tevredenheid uitgevoerd.
Hij heeft het heel netjes gemaakt enâŠ
Hij heeft het heel netjes gemaakt en denkt met je mee. Wat ook belangrijk was, dat hij heel netjes achtergelaten heeft. Bedankt voor je vriendelijkheid en netheid. Echte aanrader.
Super snel en heel mooi gemaakt
Super snel en heel mooi gemaakt, alles mooi afgewerkt. Lieve meneer die aan zijn afspraken houd, ik ben erg tevreden van mijn betaalbare mooie airco.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ