レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend vriendelijke mensen. Werken hard en denken absoluut mee over hoe de installatie nog meer te optimaliseren. Houden echt met alles rekening, zoals waar je slaapt en dat de airco dan niet op j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf met een goede betrouwbare service, alles geleverd zoals belooft. En ook als je met vragen zit, worden deze netjes en goed beantwoord deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Kortom goeie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vooral de reactie-snelheid waarmee dit bedrijf werkt viel mij op. Ik had nog maar net een verzoek ingediend en een paar dagen later stond er al iemand op de stoep om te bekijken wat er mogelijk was. S... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, denken goed met je mee over het plaatsten en afwerking van de airco. Werken netjes en zelfs het afval hebben ze meegenomen 👌 De volgende airco gaan wij zeker weer door hun laten p... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アコン請負業者
  2. ゚アコン修理業
  3. 空調システム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bij Endatech zijn we gespecialiseerd in het leveren van complete airconditioning oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan airconditioners van diverse topmerken, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze diensten omvatten verkoop, installatie en onderhoud van airconditioningsystemen, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van gecertificeerde en ervaren technici zorgt ervoor dat uw aircosysteem op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd en onderhouden. Of het nu gaat om het koelen van uw woning in de zomer of het creëren van een aangenaam werkklimaat in uw kantoor, bij Endatech bent u aan het juiste adres.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

Top bedrijf 👍

Zo juist zijn de heren langs geweest van Endatech.
Aardige mensen en nemen de tijd voor je.
Alles is prima in overleg verlopen.
Je kon zelf aangeven van wat je wensen zijn en het word geregeld.
Dat is nog eens een service 👍
Kan iedereen aanbevelen om je airco te laten installeren bij Endatech.
Je zult er geen spijt van krijgen.

2025幎2月8日
5぀星のうち5の評䟡

Alleen maar lof over deze service.

Sommige vakmensen doen gewoon nét dat stapje extra, Mehmet is daar het perfecte voorbeeld van. We hadden wat problemen met het in bedrijf stellen van onze airco, maar Mehmet stond direct voor ons klaar. Na uitgebreid testen en meten kunnen wij nu genieten van onze airco. Bovendien zorgde hij er direct voor dat alles gecertificeerd werd, zodat we zeker wisten dat de installatie aan alle eisen voldeed.

Mehmet is ontzettend betrokken. Hij denkt met je mee, legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij raden Mehmet en zijn service dan ook van harte aan.

Een dikke vette aanrader!

2025幎2月5日

Top service

Vorige maand een airco in de woonkamer laten installeren door Endatech.Vakkundig advies gehad waarna binnen een paar weken de airco al geplaatst kon worden.Ze hebben netjes gewerkt en een uitgebreide uitleg gegeven over de airco.Ook nu als ik een vraag heb wordt ik snel te woord gestaan met advies.De volgende keer zou ik weer met Endatech in zee gaan.

2024幎10月15日

Super service!

Super service! Na mijn telefoontje stond Endatech de volgende dag op de stoep voor een inspectie en binnen een week was direct de afspraak voor de plaatsing gepland. Super snelle communicatie en alles tot in de puntjes afgewerkt. Vakmannen waar je afspraken mee kunt maken!

2024幎10月12日
5぀星のうち5の評䟡

Uitstekende service en vakmanschap!

Wij hebben onlangs een airco laten installeren door de super vriendelijke en zeer deskundige monteurs van Endatech, en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de afronding van de installatie verliep alles perfect.

De monteurs gaven ons helder en deskundig advies over welke airco het beste bij onze wensen en ons interieur past. Tijdens de installatie werkten ze uiterst netjes en met oog voor detail. Ze gebruikten alleen de beste materialen en hielden rekening met al onze wensen, zelfs met de kleinste details.

Het eindresultaat is prachtig afgewerkt! De airco past perfect in onze woonkamer. We zijn ontzettend blij met zowel de airco als met de uitstekende service van Endatech.

Kortom, we raden Endatech ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en een zorgeloze installatie-ervaring.

2024幎8月31日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス