Ontzettend vriendelijke mensen. Werken hard en denken absoluut mee over hoe de installatie nog meer te optimaliseren. Houden echt met alles rekening, zoals waar je slaapt en dat de airco dan niet op j... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top bedrijf met een goede betrouwbare service, alles geleverd zoals belooft. En ook als je met vragen zit, worden deze netjes en goed beantwoord deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Kortom goeie... ãã£ãšèŠã
Vooral de reactie-snelheid waarmee dit bedrijf werkt viel mij op. Ik had nog maar net een verzoek ingediend en een paar dagen later stond er al iemand op de stoep om te bekijken wat er mogelijk was. S... ãã£ãšèŠã
Goede service, denken goed met je mee over het plaatsten en afwerking van de airco. Werken netjes en zelfs het afval hebben ze meegenomen ð De volgende airco gaan wij zeker weer door hun laten p... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij Endatech zijn we gespecialiseerd in het leveren van complete airconditioning oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan airconditioners van diverse topmerken, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze diensten omvatten verkoop, installatie en onderhoud van airconditioningsystemen, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van gecertificeerde en ervaren technici zorgt ervoor dat uw aircosysteem op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd en onderhouden. Of het nu gaat om het koelen van uw woning in de zomer of het creëren van een aangenaam werkklimaat in uw kantoor, bij Endatech bent u aan het juiste adres.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Kom afspraken na ook zeer netjesâŠ
Kom afspraken na ook zeer netjes afgewerkt denk met je mee zeer zeker een aanrader
Komt afspraken na
Komt afspraken na, nette afwerking bedankt Mehmet
Top installatie en afhandeling
Erg goed geholpen door metmet erg vriendelijk en een echte vakman komt met goede oplossing komt zijn afspraken na snelle levering en installatie een echte aanrader
Mehmet heeft hart voor het vak en komtâŠ
Mehmet heeft hart voor het vak en komt afspraken goed na. De installatie is vlekkeloos verlopen en zijn we zeer tevreden over de prijs/kwaliteit verhouding. Zeker een aanrader!!
Professionals!!
Top bedrijf ð
Zo juist zijn de heren langs geweest van Endatech.
Aardige mensen en nemen de tijd voor je.
Alles is prima in overleg verlopen.
Je kon zelf aangeven van wat je wensen zijn en het word geregeld.
Dat is nog eens een service ð
Kan iedereen aanbevelen om je airco te laten installeren bij Endatech.
Je zult er geen spijt van krijgen.
Alleen maar lof over deze service.
Sommige vakmensen doen gewoon nét dat stapje extra, Mehmet is daar het perfecte voorbeeld van. We hadden wat problemen met het in bedrijf stellen van onze airco, maar Mehmet stond direct voor ons klaar. Na uitgebreid testen en meten kunnen wij nu genieten van onze airco. Bovendien zorgde hij er direct voor dat alles gecertificeerd werd, zodat we zeker wisten dat de installatie aan alle eisen voldeed.
Mehmet is ontzettend betrokken. Hij denkt met je mee, legt alles rustig uit en zorgt ervoor dat je je nergens zorgen over hoeft te maken. Wij raden Mehmet en zijn service dan ook van harte aan.
Een dikke vette aanrader!
Super service
Super service
Een paar maanden geleden twee dikke Mitsubishiâs laten plaatsen super netjes en snel geregeld,dankjewel Mehmet voor het super service
Top service!
Er is heel schoon gewerkt en alles is netjes achtergelaten. We zijn erg blij met onze nieuwe aircoâs. Top service, top kwaliteit!!
Tevreden
Mehmet heeft bij mij een Mitsubishi airco geplaatst hij werkt goed alles netjes opgeruimd ik ben helemaal tevreden
Heel goed!
Veel verstand van zaken, eerlijke advies en de afwerking was top!
Vriendelijke installateurs in huis!
Top service
Vorige maand een airco in de woonkamer laten installeren door Endatech.Vakkundig advies gehad waarna binnen een paar weken de airco al geplaatst kon worden.Ze hebben netjes gewerkt en een uitgebreide uitleg gegeven over de airco.Ook nu als ik een vraag heb wordt ik snel te woord gestaan met advies.De volgende keer zou ik weer met Endatech in zee gaan.
Afspraak prima nagekomen,heel goedâŠ
Afspraak prima nagekomen,heel goed advies en keurig gewerkt.Dus super tevreden.
Super service!
Super service! Na mijn telefoontje stond Endatech de volgende dag op de stoep voor een inspectie en binnen een week was direct de afspraak voor de plaatsing gepland. Super snelle communicatie en alles tot in de puntjes afgewerkt. Vakmannen waar je afspraken mee kunt maken!
Uitstekende service en vakmanschap!
Wij hebben onlangs een airco laten installeren door de super vriendelijke en zeer deskundige monteurs van Endatech, en we zijn meer dan tevreden met het resultaat. Vanaf het eerste adviesgesprek tot aan de afronding van de installatie verliep alles perfect.
De monteurs gaven ons helder en deskundig advies over welke airco het beste bij onze wensen en ons interieur past. Tijdens de installatie werkten ze uiterst netjes en met oog voor detail. Ze gebruikten alleen de beste materialen en hielden rekening met al onze wensen, zelfs met de kleinste details.
Het eindresultaat is prachtig afgewerkt! De airco past perfect in onze woonkamer. We zijn ontzettend blij met zowel de airco als met de uitstekende service van Endatech.
Kortom, we raden Endatech ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar topkwaliteit en een zorgeloze installatie-ervaring.
Endatech heeft mijn huis voorzien vanâŠ
Endatech heeft mijn huis voorzien van airco.s en ze doen het perfect en het zijn nette mannen die het komen maken
Ik beveel dit bedrijf bij iedereen aan
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ