レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Ontzettend vriendelijke mensen. Werken hard en denken absoluut mee over hoe de installatie nog meer te optimaliseren. Houden echt met alles rekening, zoals waar je slaapt en dat de airco dan niet op j... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Top bedrijf met een goede betrouwbare service, alles geleverd zoals belooft. En ook als je met vragen zit, worden deze netjes en goed beantwoord deze mannen weten waar ze mee bezig zijn. Kortom goeie... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Vooral de reactie-snelheid waarmee dit bedrijf werkt viel mij op. Ik had nog maar net een verzoek ingediend en een paar dagen later stond er al iemand op de stoep om te bekijken wat er mogelijk was. S... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Goede service, denken goed met je mee over het plaatsten en afwerking van de airco. Werken netjes en zelfs het afval hebben ze meegenomen 👌 De volgende airco gaan wij zeker weer door hun laten p... もっず芋る

䌁業情報

1. ゚アコン請負業者
  2. ゚アコン修理業
  3. 空調システム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Bij Endatech zijn we gespecialiseerd in het leveren van complete airconditioning oplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan airconditioners van diverse topmerken, zodat u altijd de perfecte oplossing vindt die aansluit bij uw wensen en behoeften. Onze diensten omvatten verkoop, installatie en onderhoud van airconditioningsystemen, waarbij we streven naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Ons team van gecertificeerde en ervaren technici zorgt ervoor dat uw aircosysteem op een professionele en efficiënte manier wordt geïnstalleerd en onderhouden. Of het nu gaat om het koelen van uw woning in de zomer of het creëren van een aangenaam werkklimaat in uw kantoor, bij Endatech bent u aan het juiste adres.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 32ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Geweldige service en professionele afwerking

Wij waren zoekende naar een systeem waarbij we duurzaam ons pand kunnen verwarmen en verkoelen. Endatech heeft bij ons 30 units geplaatst en alle units zijn mooi afgewerkt. Wij zijn erg tevreden met de oplossing gezien het weer ook wisselvallig is. Daarbij wil ik benadrukken dat de nazorg ook heel fijn was. Bedankt Endatech

2024幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Zeer tevreden met de geplaatste

Zeer tevreden met de geplaatste airco’s. Het team was professioneel en werkte snel. De airco’s werken stil en houden mijn huis heerlijk koel. Ik heb het bedrijf aan vrienden en kennissen aangeraden en zij zijn ook zeer tevreden!! Aanrader!!

2024幎6月27日

Strakke afwerking!

Ik heb een mooie offerte gekregen.. (Natuurlijk vergeleken met andere sites)
En binnen korte tijd zijn mijn airco's geplaatst. Ik ben blij met het resultaat, nette afwerking.. Endatech komt zijn afspraken na..

2024幎7月5日
5぀星のうち5の評䟡

Endatech: professionele, vriendelijke en zeer deskundig!

Het professionele advies wat vooraf gegeven wordt was erg fijn. Op korte termijn is er een bezoek ingepland om samen te bepalen op welke locatie de airco geplaatst kan worden. De opties worden zorgvuldig besproken en afgestemd. Dat vond ik erg prettig. Ook werd er goed geluisterd naar de wensen van mij als consument. Hoe wil ik de airco gebruiken. Op deze manier kon ik een juiste beslissing maken over de grootte van de airco en de locatie ervan.

Er werd een offerte via de mail verzonden en op basis van akkoord direct een afspraak gemaakt om de airco te plaatsen.

Mehmet en zijn partners zijn zeer deskundig en vriendelijk. Ze hebben alles netjes achtergelaten en mij altijd op de hoogte gehouden van de werkzaamheden. Afspraken werden zeer goed nagekomen.

Ook de nazorg werd nadruk op gelegd. Ik mag altijd contact opnemen als ik vragen heb.
Top kwaliteit en deskundigheid. Ik zou iedereen aanraden om een airco te plaatsen en dan ben je bij Endatech aan het juiste adres!

2024幎6月17日
5぀星のうち5の評䟡

Eindelijk. Wij waren al een poosje aan het denken

Wij waren al een poosje aan het denken over enkele airco's, slaapkamer en woonkamer, enkele bedrijven laten komen voor de mogelijkheden en prijs, allemaal moeilijk en moeizaam, en daarna kwam ik de firma Endahtech uit Nijmegen tegen op facebook, eerste contact verliep direct goed en vriendelijk, toen direct een afspraak gemaakt en de situatie bekeken, ik gaf mijn wensen aan en Mehmet kwam met de perfecte oplossing, daarna stuurde hij mij diverse offertes met verschillende merken en prijzen, zodat er veel keuze was, toen we eruit waren kwam Endatech 2 weken later de airco,s installeren, we hadden gekozen voor 3 single split airco's, na 2 dagen flink doorwerken was alles vakkundig geinstalleerd en zeer netjes afgewerkt en er werd geen rotzooi achtergelaten, we konden ook een service contract afsluiten met goede condities, dus dit ook maar gedaan, we hebben al enkele dagen de airco's in gebruik gehad en ze bevallen uitstekend, dat hadden we jaren eerder moeten doen. We zijn zeer gelukkig dat we met Endatech in zee zijn gegaan. Mehmet bedankt

2024幎5月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス