KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg best... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de va... もっと見る
Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... もっと見る
Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... もっと見る
Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.
Elsenbakken 7, 3600, Frederikssund, デンマーク
Super hurtig afsendelse af ordre samt levering. Jeg er så tilfreds 👍

Eness からの回答
Intet mindre end fantastik!
Virkelig hurtig svar og levering. Servicen er helt i top og på Instagram viser de tøjet frem, uden for meget snak, men med masser af gode fakta om tøjet.
Jeg har handlet her flere gange og jeg er aldrig blivet skuffet. De får mine varmeste anbefalinger!

Eness からの回答
Absolut i topklasse. Hurtig levering, god pris, sød betjening, stort udvalg, flotte varer og god service. Altid en fornøjelse at handle fra Eness.

Eness からの回答
Fantastisk, hurtig og supersød service. Mit tøj ankom lynhurtigt og var pakket smukt ind. Absolut ikke sidste gang jeg handler her!

Eness からの回答
Eness er virkelig den bedste online tøjshop jeg til dato har prøvet og de har min varmeste anbefaling.
Jeg følger med på Instagram. Anja og pigerne er virkelig gode til at vise tøjet frem, så man får en fornemmelse af hvad man køber. Der ryger ofte noget i kurven, men sjældent noget retur fordi jeg via Instagram ved hvordan tøjet sidder og om det passer til min krop.
Og så er der MEGA hurtig levering.. Sidste ordre jeg lagde (jeg har lagt mange 🙈) Var kl 15 om eftermiddagen og mindre end 24 timer senere kunne jeg hente mit nye tøj! Jeg er fan!

Eness からの回答
Jeg elsker at følge Eness på Facebook og Instagram! Fedt udvalg af tøj - og så fedt at man kan se tøjet på inden man køber det hjem.
Sindssygt hurtig levering, nem returnering når man desværre ikke synes tøjet klæder alligevel - love it!

Rigtig god shopping oplevelse 🌼
Bestilte en vinterjakke, som blev sendt super hurtigt.
Pakken oser af overskud og det er tydeligt, at Eness gør noget ud af, at kunderne skal føle sig forkælet, når man handler hos dem.
Jeg kommer HELT SIKKERT her igen.

Eness からの回答
Super service og lynhurtig levering. Kan kun anbefales!
Altid god service og hurtig levering.
Har bestilt en del gange herfra, og er super tilfreds hvergang.

Eness からの回答
Helt fantastisk og hurtig service ved reklamation, samt hurtigt levering. Ikke sidste gang jeg handler her.

Eness からの回答
Fantastisk behandling. Hurtig afsendelse og meget hurtig tilbage betaling af returnerede varer

Eness からの回答
Bestilte i går eftermiddags. Hentede pakken i formiddag.Lækker indpakning.
Fin service og en rigtig pæn kjole.

Eness からの回答
Jeg har efterhånden bestilt en del tøj fra Eness - det er svært at lade være, da de lægger en masse gode videoer op på Instagram, så man kan se, hvordan tøjet sidder på.
Altid fantastisk service og hurtig levering - det eneste negative er, at man er garanteret at købe sig fattig 🙈
Kan varmt anbefales.

Eness からの回答
Første gang jeg har handlet her, men bestemt ikke den sidste! Fantastisk service 👌 og lyn hurtig levering 👏 Og mega lækre vare 🤩😍

Eness からの回答
Det er første gang jeg handler hos Eness, men bestemt ikke sidste gang. God service, hurtig levering og god indpakning. Varen er som forventet og i lækker kvalitet ✨

Virkelig fantastisk service!
Er de udgået for en størrelse, bestiller de gerne hjem hvis de kan.
Og så lægger de en masse skønne videoer op på story i IG, så man kan se hvordan tøjet ser ud.
De er hurtige til at svare på beskeder, selvom de sikkert får en masse af dem.
Det er personlig og meget skøn og venlig service.

Eness からの回答
Gode priser og varer samt hurtig levering. Skulle have noget retur og det foregik også meget nemt og havde pengene retur med det samme jeg kunne se de havde modtaget varen.
Tak for en rigtig fin handel. Er bestemt ikke sidste gang jeg handler her.
Mvh. Inge

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。