KÆMPE anbefaling! Jeg opdagede at min favoritjakke var slidt i stykker. Jeg søger på nettet efter modellen. Eness dukker op. Jakken er på tilbud. Jeg tjekker trustpilot og ser 4.9 stjerner. Jeg best... もっと見る
企業が回答しました
企業が回答しました
Babyfryd er en rigtig dejlig shop som har lige netop de mærker vi bruger mest herhjemme. Jeg oplver altid en service der er helt i top og har også en enkelt gang fået ombyttet et par bukser da de va... もっと見る
Simpelthen lækre vare, hurtig levering, super søde kundeservice og altid pænt pakket når man modtager sine vare. Jeg bestilte et Anemone katvig regnslag denne gang og det er super flot og lækkert.... もっと見る
Jeg har nu handlet hos Babyfryd.dk igennem de seneste 2 - 3 år. Jeg har i den tid været yderst tilfreds med såvel deres service, levering og sortimentet. Samme gør sig gældende for returnering af var... もっと見る
Eness forhandler tøj og tilbehør til modebevidste kvinder. Lynhurtig levering og kundeservice i top.
Elsenbakken 7, 3600, Frederikssund, デンマーク
Flot indpakning og hurtig betjening/levering. Skulle desværre sende min ordre retur, da den ikke passede mig, men returnering blev registreret utroligt hurtigt. Vil helt klart handle her igen :-)

Eness からの回答
Ikke sidste gang jeg handler hos jer 👍🏻🤩
Vare kom dagen efter - super hurtigt service !
God service da jeg skulle levere forkerte str tilbage! Varme anbefalinger her fra

STOR ANBEFALING HERFRA......
Jeg har endnu engang handlet hos Eness og sender en varm og stor anbefaling. Jeg følger Eness på Instragram og falder ofte over de skønne ting som de viser frem der. Forleden aften bestilte jeg en kjole og allerede dagen efter kunne jeg hente den i en pakkeshop, og det er bare SÅ fedt med hurtig levering, når man glæder sig til at modtage sine vare. Når man så åbner pakken er varerne pakket flot ind og fakturaen ligger i et flot omslag, det er bare SÅ gennemført. Så vil klart anbefale andre at følge Eness på Instagram, man bliver afhængig 🤩 og jeg glæder mig til at handle hos dem en anden gang.

Odre gennemført: kl 13:42
Ordre behandles: kl 13:50
Ordre afsendt: 13:57
Pakke modtaget dagen efter.
Wauw! Jeg er fan! Altid lækkert udvalg, super service og insta-profil der på fineste vis viser tøjet frem.

Eness からの回答
Købte en kjole lørdag, modtog den mandag.
Den passede desværre ikke,
så blev returneret tirsdag og onsdag havde jeg pengene retur på min konto.
Handler med glæde her igen :)

Bravo.
Sikken en kundeservice! Man er helt tryg ved at bestille hos jer.
Bestilling og levering dagen efter!
Hurtig respons på mailhenvendelse
Ombytning og leveringen igen dagen efter.
Så flot.
Tak til jer
Vh Anni Guldberg

Eness からの回答
Hurtig levering og personligt pakket. Bærer ikke præg af industri. Jeg elsker eness.

Eness からの回答
Fantastisk kundeservice, hurtig levering og de lækreste styles!! 5 velfortjente stjerner herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Super god stil!
Virkelig god kundeservice.
Fik leveret i dag, hvor der samtidig var startet udsalg. Kunne se at alle de varer jeg havde købt, var på udsalg.
Kontaktede kundeservice og de tilbagefører differencen.
Derudover er varerne pakket fint og ordrebekræftelsen er med i pakken.
Jeg er vildt glad for mit køb

Eness からの回答
Rigtig god oplevelse. Bestilte mandag tidlig eftermiddag og dagen efter blev pakket leveret - det er virkelig hurtigt (og så midt i julehandlen, hvor der er tryk på). Handler helt sikkert igen på siden.

Eness からの回答
Bestilte en kjole på webshoppen, men da der åbenbart var en farvefejl på kjole, blev jeg ringet op og forklarede at der altså var den her fejl så de kunne desværre ik sende den, da det var den sidste i den str. Så dejligt med ærlige sælger 😍
Det eneste der er ærgerligt er at der tit ik er nok str i L og XL 🙈🙈

Eness からの回答
Wow, lynhurtig forsendelse, fin indpakning med kort og flotte varer til en rigtig god pris. Det var en rigtig god shoppingoplevelse.

Eness からの回答
Har været inde og søge på div børnetøj på Google. Efter der få jeg masser af reklamer (eller hvad det hedder) fra Pricerunner med de ting han har søgt på og hver gang er I de billiges, og når man klikker på linket, kommer man ind på noget helt andet, og der er faktisk ikke noget børnetøj.
Rigtig meget falsk reklame + plus meget utroværdig.

Eness からの回答
Eness er en vildt lækker webshop med alt for mange skønne ting. Jeg har nu modtaget 2 pakker derfra, og tøjet er simpelthen bare pakket så fint ind. Og desuden er kvittering samt en lille hilsen lagt ind i et super eksklusivt hylster. Virkelig gennemført. Også en stor anbefaling skal lyde til Eness' instagram profil. Den har dog indtil videre været en farlig (læs: halvdyr) profil at følge eftersom jeg svimer over alle de kjoler der bli'r vist frem på story (en 3. pakke er nu på vej) :-D

Eness からの回答
Skønt udvalg til gode priser.
Hurtig levering og løbende information om pakkens status.
Bestemt anbefalelsesværdigt!

Eness からの回答
Hurtig levering, kommunikation og returnering - MEGA god kundeservice. Stor anbefaling herfra

Eness からの回答
Altid hurtig levering, og lækkert tøj. Jeg vil klart anbefale butikken, også hvis man er i tvivl om det mindste. Smider man dem bare lige en besked på Instagram, også skal man nok for hjælp. Til det man er i tvivl om, kanon hjemmeside. Helt klart en af mine favoritter
Lækker hjemmeside med lækre produkter. Bestilte det populære hyggesæt fra Liberte i Leopard. Jeg bestilte fredag aften og modtog pakken tirsdag - det er sørme hurtig levering! 👍🏼 Det er helt sikkert ikke sidste gang jeg bestiller fra babyfryd 🛍
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。