Ankiet takich co wchodzÄ jest coraz mniej... Ale to by nie byÅo nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyÅliÅ sobie, ÅŒe wypeÅnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródÅ... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Podoba mi siÄ ÅŒe jesteÅcie, od dawna wspóÅpracujÄ i wypeÅniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. ZwracaÅam uwagÄ na zbyt skomplikowany system wypeÅniania formularza... ãã£ãšèŠã
Bardzo ciekawy i przede wszystkim w peÅni wypÅacalny panel z ankietami. Ankiet jest caÅkiem sporo, na róŌne i ciekawe tematy. Plusem jest to, ÅŒe sÄ praktycznie codziennie. Jestem juÅŒ jakiÅ czas na tym... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
WypÅata
MinÄÅo juÅŒ 45 dni, a nadal nie otrzymaÅam naleÅŒnych mi pieniÄdzy. Nie tylko ja zresztÄ , sÄ dzÄ c po komentarzach na Facebooku. Trzymajcie siÄ z daleka od Epanel.
Epanel to oszuÅci i zÅodzieje
Epanel to oszuÅci i zÅodzieje. 90 dni czekaÅem na wypÅatÄ. Po tym czasie napisaÅem do nich aby oddali moje 50 zÅ.
OdpowiedzieÅi, ÅŒe podaÅem bÅÄdne dane.
No chyba lepiej znajÄ
moje dane niÅŒ ja sam. OlaÅem to 50 zÅ.
Ale przestrzegam to oszuÅci i zÅodzieje.
Witam i parÄ sÅów prawdy o firmieâŠ
Witam i parÄ sÅów prawdy o firmie epanel.pl niby pÅatne ankiety ja juÅŒ od ponad 45 dni czekam na wypÅatÄ Årodków za wypeÅnienie ankiet i wielka lipa nawet nie odpowiadajÄ na wysÅane maile z ponagleniem dla mnie to oszuÅci i zÅodzieje niby 50 zÅ to niewiele ale w koÅcu je zarobiÅem nigdy wiÄcej ta firma
To super panel bardzo go Åunie fajneâŠ
To super panel bardzo go Åunie fajne tematy I dobra punktacja bardzo dziÄkujÄ
Dobra aplikacja i Åatwa wypÅata
Dobra aplikacja i Åatwa wypÅata
Moje spostrzezenia.
Panel w mojej ocenie Ok ,choÄ ostatnio zauwaÅŒyÅam ÅŒe rzadko kwalifikuje siÄ do badaÅ. OdnoszÄ wraÅŒenie ÅŒe ze wzglÄdu na wiek .W zeszÅym roku miaÅam wiÄcej zaproszeÅ.
Gabriela
DuÅŒo propozycji ankiet
Najlepsza aplikacja do wypeÅnieniaâŠ
Najlepsza aplikacja do wypeÅnienia ankiet
polecam
polecam, ciekawa tematyka ankiet, atrakcyjne wynagrodzenie
Panel na piÄ tkÄ
DzieÅ dobry, postrzegam panel jako bardzo dobry. Tematyka ankiet bardzo zróŌnicowana. DÅugoÅÄ w wiÄkszoÅci przypadków odpowiednia. Ja ze wzglÄdu na wiek chyba nie kwalifikujÄ siÄ do wielu ankiet. Czasem jest bardzo krótki czas na wypeÅnienie, a nie zawsze mam moÅŒliwoÅÄ sprawdzaÄ na bieÅŒÄ co. Niemniej jednak uwaÅŒam ÅŒe panel zasÅuguje na piÄ tkÄ,
Polecam panel
Polecam panel. MoÅŒna zarobiÄ tylko trzeba byÄ cierpliwym.
Bardzo fajny panel z ankietami
Bardzo fajny panel z ankietami. Ankiet jest sporo, zaproszenia przychodzÄ na e-mail, jest teÅŒ aplikacja na telefon. Same ankiety sÄ bardzo ciekawe, zróŌnicowane tematycznie, dobrze pÅatne. DoÅÄ szybko moÅŒna uzbieraÄ wymagane 50 punktów do wypÅaty, która jest przesyÅana bezpoÅrednio na konto bankowe. Polecam.
Super panel
Super panel. Fajne i ciekawe ankiety . Dobra zabawa
Less surveys than it was
Lately no survey are coming to me. In the past was very great. Hopefully it will be restored as was.
Jestem bardzo zadowolona e epanelu
Jestem bardzo zadowolona e epanelu. Solidni, rzetelni.
Epanel jest portal nowoczesny
Epanel jest portal innowacyjny, pomysÅowy, na czasie, nowoczesny oraz Åatwy w nawigacji. Ankiety dostÄpne na stronie internetowej firmy Epanel sÄ zawsze bardzo interesujÄ ce. MoÅŒna tu miÅo spÄdziÄ czas, nauczyÄ siÄ coÅ nowego i jeszcze sobie zarobiÄ dodatkowe pieniÄ dze do budÅŒetu rodzinnego. WypÅata pieniÄdzy odbywa siÄ bez ÅŒadnych problemów. GorÄ co polecam Epanel.
Najlepszy panel ankietowy
Najlepszy panel ankietowy, w peÅni wypÅacalny. Jestem zadowolonym respondentem z jakoÅci badaÅ i rzetelnoÅci panelu ankietowego epanel, ankiety sÄ doskonale opracowane, okreÅlony jest czas trwania kaÅŒdej ankiety przed rozpoczÄciem jej wypeÅniania. Ponadto epanel oferuje bardzo atrakcyjne konkursy z nagrodami rzeczowymi. Polecam równieÅŒ aplikacjÄ epanel, oferujÄ cÄ duÅŒÄ liczbÄ ankiet do wypeÅnienia. Epanel docenia kaÅŒdego uczestnika wypeÅniajÄ cego ankiety i wypÅaca pieniÄ dze regularnie kaÅŒdej osobie wypeÅniajÄ cej ankiety.
Najistotniejsze jest to ,ÅŒe pÅacÄ âŠ
Najistotniejsze jest to ,ÅŒe pÅacÄ za wypeÅnianie ankiet i tak teÅŒ jest. WypeÅniam ankiety od okoÅo dwóch lat i nigdy nie miaÅem problemów z wypÅatÄ . Okres oczekiwania na wypÅatÄ to 45 dni ,ale zazwyczaj do trzech tygodni pieniÄ dze sÄ na koncie ; )
Very interesting survey topics
Very interesting survey topics, the last one too. Engaging and important topics for me. In addition, a very nice approach to the formulated questions. I am generally very satisfied with this survey portal. It almost never happens that I am not qualified for a given survey or that I am rejected from the survey halfway through its completion.
Super panel i nagrody
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹