レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち3の評䟡

Ankiet takich co wchodzą jest coraz mniej... Ale to by nie było nawet problemem gdyby ten portal jako jedyny w Polsce nie wymyślił sobie, ÅŒe wypełnianie ankiet to jest normalna PRACA ZAROBKOWA i źródł... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Epanel jest portal innowacyjny, pomysłowy, na czasie, nowoczesny oraz łatwy w nawigacji. Ankiety dostępne na stronie internetowej firmy Epanel są zawsze bardzo interesujące. MoÅŒna tu miło spędzić czas... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Podoba mi się ÅŒe jesteście, od dawna współpracuję i wypełniam bez wychodzenia z domu ankiety, ale nie zawsze wszystko jest perfect. Zwracałam uwagę na zbyt skomplikowany system wypełniania formularza... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo ciekawy i przede wszystkim w pełni wypłacalny panel z ankietami. Ankiet jest całkiem sporo, na róŌne i ciekawe tematy. Plusem jest to, ÅŒe są praktycznie codziennie. Jestem juÅŒ jakiś czas na tym... もっず芋る

3.0

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 12ä»¶

レビュヌを曞く

Warty polecenia

Ankiety są ciekawe. Nie ma problemów z wypłatami, obsługa klienta odpowiada na pytania i stara się szybko rozwiązać sprawę. Średnio raz na trzy miesiące wypłacam pieniądze, ankieta są krótkie przyjemne. Prawie nigdy nie występują problemy z ankietami lub z późnym odrzuceniem z ankiety.

2024幎2月15日
5぀星のうち4の評䟡

Jasne zasady działania

Jeden z niewielu paneli, gdzie przelicznik jest jasny, 1pkt=1zł. Nie ma nagród, które moÅŒna kupić za grosze na zagranicznych stronach. Ankiety są w takiej samej częstotliwości, co na innych panelach i po przeliczeniu tyle samo płatne.

2024幎2月16日
5぀星のうち1の評䟡

Długoletnią firma, ale...... no jest trochę minusów, sporych minusów

Byłam tak od ponad roku. Ankiety BARDZO SŁABO PŁATNE, skomplikowany proces wypłaty, obowiązek samodzielnego odprowadzania podatku(akurat nie muszę, bo nie mam 26 lat), a co waÅŒne(dla mnie) - wymiana punktów tylko na przelew albo oddanie organizacji charytatywnej.

2023幎9月30日
5぀星のうち1の評䟡

Oszuści na wypłatę czeka się bardzo

Oszuści na wypłatę czeka się bardzo długo. Kontakt jest bardzo utrudniony. Omijać ten panel szerokim łukiem. Mam nadzieje ze nikt inny nie da się babrać tak jak ja. Wypełnianie formularza wypłaty pi kilka razy. Pisze wiadomość brak odpowiedzi. Jak juÅŒ przyjdzie to ze moje wypłata jest realizowana. Co jest kłamstwem. Polecam zgłaszać sprawę w odpowiednich organach ścigania. To jest skandal w biały dzień.

2023幎8月17日

Z serwisu epanel korzystalam od ponad 2

Z serwisu epanel korzystalam od ponad 2 lat, w tym raz zablokowali mi konto z sumą punktów 47,5, bo niby coś źle wypełniłam. Po kolejnych miesiącach ciułania punktów przy wypelnianiu formularza PIT wywaliło mi błąd i wszelkie próby kontaktu z tym śmiesznym panelem były bezskuteczne. Usunęłam konto i innym teÅŒ polecam nie tracić czasu, jest pełno lepszych serwisów polskich i zagranicznych niÅŒ to gó***.

2023幎7月10日

Wypłaty brak

Wypłaty brak. Odpowiedzi brak.Po około 50 dniach (3-4 dni po wysłaniu wiadomości) otrzymałem odpowiedź iÅŒ nie wypełniłem formularza. Dostalem link do wypełnienia formularza.TakÅŒe razem 3 miesiące na czekanie. Nie ma co wypełniać wniosku w ich aplikacji bo tak jakby wgl nie nic nie zrobić.

2023幎7月10日
5぀星のうち1の評䟡

Oceny mowia same za siebie

Oceny mowia same za siebie, mało ankiet, a gdy juÅŒ zaczniesz wypełniać to przy końcu wywala. Panel równieÅŒ blokuje konta, bo ich niesamowity nowy BOT twierdzi ÅŒe wypełniamy nie uczciwie, a byłem u nich ładnych kilka lat.....Jak najbardziej odradzam.

2023幎7月1日

Wielkie rozczarowanie!!

Wielkie rozczarowanie!!! A zapowiadało się tak obiecująco!
Chętnie korzystałam z EPanel od ponad 23 miesięcy. Czytałam treść pytań, wyłapywałam PYTANIA KONTROLNE, bo takie się pojawiają!!! Przez ten czas zleciłam wypłatę środków i rzeczywiście przelewy otrzymywałam. AÅŒ pewnego dnia moje konto zostało zablokowane!!! Myślałam, ÅŒe to błąd techniczny, długo czekałam na odp. Napisali, ÅŒe wypełniam nierzetelnie, konto zostało zablokowane. Czuję się z tym fatalnie. Lubiłam ten panel badawczy, czuję się rozczarowana, wykiwana. Bardzo mi przykro z tego powodu. Zarobki nie były wysokie, ale wypełnianie ankiet to jest moje hobby, sprawia mi to przyjemność. Dobrze, ÅŒe są inne warte uwagi panele badawcze, z których juÅŒ korzystam od dłuÅŒszego czasu.

2023幎6月20日

Problemy z e Panelem

Nie rozumiem. Do tej pory moÅŒna było powiedzieć, ÅŒe całkiem nieźle się współpracowało. Było trochę dziwnych sytuacji. Jak się od razu reagowało na informacje o ankiecie do wypełnienia to i tak wyrzucało człowieka z tej ankiety. Odpowiadano jednak na wiadomości. Teraz cisza nie odpowiadają na wiadomości. Do tego nie wypłacają pieniędzy po zdobyciu 50 pkt.

2023幎6月15日

Naciąganie

Zapraszają do ankiety, po czym zbierają dane osobowe i informują, ÅŒe nie pasuję do ankiety. Od kilku miesięcy nie rozwiązałem ÅŒadnej z proponowanych ankiet. Pewnie w ogóle ich nie ma. Chodzi tylko o wyciąganie danych osobowych.

2023幎4月1日

OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!

OSZUŚCI!!!!!!!!!!!!!!! Po uzbieraniu ponad 70 punktów i uczciwego rozwiązania kilkudziesięciu ankiet bez ÅŒadnego wyjaśnienia blokują konto i nie odpisują na wiadomości! Spotyka to nagminnie uÅŒytkowników, bo spotykałam się z mnóstwem takich sygnałów. Jednak musiałam się przekonać osobiście ÅŒeby uwierzyć. Absolutnie nie polecam!!! Strata waszego czasu dla tak nieuczciwego panelu. Jest mnóstwo innych uczciwie działających.

2023幎3月30日

Złodzieje z epanel.pl

Cały ten panel to jedna wielka ściema. Ludzie uwaÅŒajcie na oszustów takich jak epanel.pl
Piszę tak gdyÅŒ 30.01.2023 zleciłem wypłatę za punkty jednocześnie wypełniając formularz.
Po 48 dniach i pierwszej próbie kontaktu z suportem dostałem informację ÅŒe „formularz nie wpłynął” i kontakt się urwał. Piszę codziennie z prośbą o wyjaśnienie sytuacji ale nie ma ÅŒadnej odpowiedzi. Zostałem oszukany na 51.3zł a teraz mam juÅŒ uzbierane 34 punkty.
I co mam teraz zrobić ? Zostałem najzwyczajniej okradziony.
UwaÅŒajcie na złodziei z epanel.pl

2023幎3月20日
5぀星のうち4の評䟡

Wszystko dobrze, dostałem pieniądze. Jedyny minus to to, ÅŒe dwa razy musiałem wypełniać formularz wypłaty.

2023幎3月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ