De har varit väldigt bra, men helt plötsligt slutade de svara när jag frågade om kampanjer. Försökt att nå dom i 2 veckor via mejl och sociala medier utan resultat. Kommer inte att handla här igen,... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Snabb service Har beställt olika moddar och juicer härifrån, både på hemsidan och i deras butik i Malmö. Har gått snabbt och smidigt varje gång. Trevlig personal i butiken, hjälper en att hitta... もっと見る
Jag är helt fast hos eSmokes.se. Kundservicen ligger på topp, vid ev. problem löser dom det inom ett par dagar. Tackar säger jag! Dom har ett enormt lager med olika smaker och essenser. Behöver man hj... もっと見る
企業情報
eSmokes.se について
さまざまな外部ソースから提供された情報
Med Sveriges största sortiment på allt från e-cigaretter, e-juice till DIY och exklusiva produkter har vi något för alla. Vi tar konstant in nya produkter för att kunna erbjuda den senaste tekniken och de hetaste smakerna.
Snabb och säker leveranser
Med över 6 års erfarenhet vet vi hur en beställning blir packad direkt och levererad dagen därpå. Med vårt packteam på 4 personer garanterar vi snabba och korrekta leveranser, varje dag.
Sluta röka
Om du går i tankarna på att sluta röka är det vetenskapligt bevisat att e-cigaretter är det mest effektiva hjälpmedlet. Kontakta oss för hjälp att välja ut ditt första startpaket.
Om eSmokes.se
Sedan 2013 har vi varit online och 2016 öppnade vi vår första butik. Bakom eSmokes.se står företaget Black Box Sweden AB (org.nr: 556924-7124), som agerar på nätet, i fysisk butik och som återförsäljare till andra butiker.
Följ oss på Facebook: eSmokes.se.
Följ oss på Instagram: eSmokesse.
Bergsgatan 14, 21554, Malmö, スウェーデン
- 040-6170400
- Info@esmokes.se
- esmokes.se
ネガティブなレビューに回答していません
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Fantastisk kundservice
Det saknades en vara i min förra beställning. Mailade dom och två dagar senare (skrev i fredags, så räknar bort helgen) hade jag den saknade varan. Fantastiskt! Beställt mycket och det har annars alltid varit snabb och korrekt leverans.
Återkommande kund
Helt fantastiskt företag! Handlar alltid vissa grejer här, beställer ena dagen och det ligger på lådan nästa dag. Proffsigt bemötande och inga negativa krusiduller vid kontakt. Enkelt , snabbt och bra!
Från topp till dal
Kommer inte att handla här igen, vilket känns tråkigt så tidigare beställningar och bemötande varit bra. Men ignorerar man så tappar man kunder.
Jag kommer hädanefter gå till konkurrent.
Kontaktade dem då frakten skulle vara…
Kontaktade dem då frakten skulle vara gratis, men ändå las till i kassan. Skickade mail och fick svar fort med en lösning. Snabb leverans på det också. Toppenservice!
Världens bästa!
Kunde jag ge obegränsade stjärnor hade jag gjort det. Finns inget annat företag som är så himla bra. Världens bästa kundtjänst, bästa priserna och snabbast leverans. Kommer aldrig byta bort mina kära esmokes-are!
Alltid snabb leverans och snabb…
Alltid snabb leverans och snabb återkoppling från support, samt jätte hjälpsamma. Rekommenderar!
Jag köpte en produkt men den var redan…
Jag köpte en produkt men den var redan löpt ut när jag fick den. Jag försökte kontakta dem för en retur men de svarade inte.
Ville köpa e-ciggarett
Ville köpa e-ciggarett. Är nybörjare och fick fantastiskt fin hjälp av mannen i butiken. Han lade väldigt stor möda på att förklara och visa allting. Ypperlig service! Stort tack!
Malmös bästa vapeaffär
Killen som jobbar där vet vad han pratar om och världens bästa kundservice.Varje gång jag handlar där är jag 100% nöjd inte som andra ställen som bara vill åt dina pengar.Ska ni handla vape produkter finns det inget ställe som kan matcha eSmokes.
I purchased a Mighty plus I have tried…
I purchased a Mighty plus I have tried to register the device.
The device is a fake and I cannot believe that you openly sell fake products.
It’s a disgrace
I want a full refund for this device.
Handlat här i många år
Handlat här i många år, alltid varit kanonsnabb leverans och bra service.
Neglected For Days, Due to...
After purchasing the Xros Mini Pod, I encountered some issues, such as the pod's bland taste and a burnt smell in the vapor.
When I reached out for assistance, it took approximately 2 weeks to receive a response. They initially suggested buying a new pod as a solution, which did not resolve the problem. Subsequently, they identified the device as defective and offered a replacement, which I declined due to negative online reviews about the device.
I requested a refund, and they requested the essential details like the order ID, pictures, etc. After that, they disregarded my messages for several days. When I inquired again about the refund, they ignored this query and instead asked if I wanted a replacement product. Despite my clear preference for a refund over a new item, they continued to neglect my requests for days until I had to adopt a firmer tone. Eventually, they agreed to issue a refund; however, it has been 9 days, and I have yet to receive my money.
This exemplifies poor customer service where customers are ignored when seeking refunds, which is unacceptable.
Tycker denna butik är helt fantastisk
Tycker denna butik är helt fantastisk. Personalen är väldigt tillmötesgående, och svarar så trevligt på alla frågor man har. Dom försöker inte sälja på en massa annat än det man kom för och har både bra original priser samt nya erbjudanden varje vecka. Så vill du ha proffesionell hjälp bör du vända dig hit! (Malmö)
Suveränt
Suveränt. Hade varorna dagen efter beställning. Stort plus för 29:- frakt! Har precis lagt ytterligare en beställning 👍🏻
Glömde hämta ut paketet som skickades…
Glömde hämta ut paketet som skickades tillbaka till esmokes, men de reagerade snabbt och skickar paketet igen utan extra leveranskostnad <3.
Varning för denna butik!
Varning för denna butik!
Säljer piratkopior av batterier. Köpte ett 18650 batteri som bara hade 2/3 av utlovad kapacitet, fick sedan hem ett av annat märke. Men efter test av detta batteri så var det samma dåliga kapacitet.
Vet att många inte kan testa med sina laddare, men faktum är att dessa batterier kan potentiellt vara livsfarliga.
Undvik!
Inga konstigheter
Fick mina grejer, beställde mån kväll, framme på ons👍🏻 frakt för 29kr vilket är toppen då andra ofta tar 49kr vilket jag kan tycka är lite väl mycket för ett litet varupaket. Inget negativt att säga förutom att vissa paket måste till ombud pga av nya lagen, men det kan inte detta företag hjälpa😃 så 5/5 inga konstigheter!
Väldigt nöjd
Väldigt nöjd, beställde efter sent på dagen men skickades ut mästa dag och tog bara en dag för leverans, allt var med, bra pakat, bättre än de andra sidor jag har beställt från, de har fått en ny stam kund
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。