Handlar hÀr regelbundet. Senast glömde jag bestÀlla en vara och då ordern ej var packad Àn gick det vÀldigt smidigt att kontakta Vapes och de la till varan i samma order utan problem. Supernöjd!
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Till skillnad frÃ¥n andra aktörer pÃ¥ marknaden som bara struntar i sina kunder gÀllande reklamationer och liknande sÃ¥ Àr Vapes.se helt fantastiska! Aldrig nÃ¥got strul och dom Àr fantastiska pÃ¥ kun... ãã£ãšèŠã
Det var nÃ¥got fel pÃ¥ min förra vejpapparat och jag prövade att fÃ¥ igÃ¥ng dem genom att byta munstycke och byta den röda coilen. Inget hjÀlpte sÃ¥ jag kastade den och bestÀllde en ny frÃ¥n Er och den kom... ãã£ãšèŠã
Har aldrig haft nÃ¥gra problem alls frÃ¥n detta företag. Ãrliga och pÃ¥litliga, sköter garanti/reklamation utan tjafs om inte det Àr handhavande fel. Har Àven fÃ¥tt skicka tillbaka oöppnade produkter uta... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Köp din vape online på Vapes.se! Störst sortiment av e-cigg och e-juice, med support i toppklass.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trevlig personal
Trevlig personal, bra priser och en utmÀrkt kundservice!
SÃ¥ bra service!
Fortfarande utmÀrkt service
Detta Àr nu tredje gÃ¥ngen jag lÀmnar en recension för Vapes.se. Det Àr lite tröttsamt, men vad ska jag göra: de levererar fortfarande utmÀrkt service ððððŒâŠ
Med tiden har jag bestÀllt från fem eller sex olika butiker för min vapingutrustning. Jag önskade att jag hade hittat Vapes.se tidigare. Man får alltid bra svar nÀr man har frågor (vilket Àr mer Àn vad jag kan sÀga om en hel del andra sÀljare). Och Àven om något minsta går fel med en order: CS Àr alltid mycket snabb med att korrigera det (vilket, tyvÀrr, också Àr mer Àn vad jag kan sÀga om en hel del, om inte MEST, av andra sÀljare).
SÃ¥. Högst rekommenderad. Prova inte ens nÃ¥gon annanstans. För mig Àr detta platsen för stressfritt shopping ððŒðŸð¥
Strålande kundservice
Fick hjÀlp av Mikael som gav ett alldeles utmÀrkt kundbemötande. Svarade Àven snabbt pÃ¥ mail. Otroligt nöjd med hans insats ððð»
BÀsta vape butik jÀtte nöjd dom jagâŠ
BÀsta vape butik jÀtte nöjd dom jag har varit 100% nöjd mina nÀstan 2 år köp o inte enda krångel så fort jag fick en problem så löste dom de på en gång
Mycket nöjd med kundservice o priser
Rekommenderar mycket stark denna butik / online butik Tack
Skum kundtjÀnst
BestÀllde några coils den 26 augusti kl. 15:49 och paketet skickades först två dagar senare, den 28 augusti kl. 15:59. För en så liten bestÀllning Àr detta helt orimligt.
Jag försökte få ett tydligt svar på nÀr paketet skulle levereras, men kundtjÀnst undvek min fråga och gav bara generella svar om högt ordertryck och spårningslÀnkar. Otroligt frustrerande nÀr man bara vill veta om och nÀr paketet kommer fram.
Långsam packning, undvikande kundservice och totalt onödigt drag för en enkel bestÀllning. Bad mig Àven bestÀlla med andra ombud istÀllet om jag vill ha paketet fortare vilket jag genuint viste men de framförde det på ett otrevligt sÀtt. Kommer inte bestÀlla hÀr igen.
Det sÀmsta köpet jag någonsin gjort
Det sÀmsta köpet jag någonsin gjort. Jag bestÀllde min bestÀllning den 5 juli och eftersom det Àr 9 juli har bestÀllningen inte skickats. Dålig service,
Den hÀr butiken Àr inte vÀrd att lÀgga mina pengar på. Det finns många bÀttre butiker.
EngÃ¥ngs vapes Àr det Àckligaste jagâŠ
Engångs vapes Àr det Àckligaste jag rökt, inget smakar vad det står. colan smakar brÀnt kaffe, mixed berries smakar något som inte går att sÀtta ord på. rekommenderar att inte köpa sånt hÀrifrån.
Extremt nöjd!
Helt sinnesjukt snabb leverans fick varorna på en dag! Sjukt nöjd rekommenderar starkt
Handlat av detta bolag fast i butiken iâŠ
Handlat av detta bolag fast i butiken i linköping. Bra pris, bra personal, fin butik :)
Trevlig och hjÀlpsam support
Trevlig och hjÀlpsam support - snabba svar och utskick!
Bra sida
Bra sida. okej leverans. fraktkostnaden Àr lite irriterande för den Àndras och Àr allt mellan 19kr-49kr kan tycka 49 kr för mycket för såpass små paket..
Snabb och effektive service
BestÀllde startkit och smaker. Bra utbud och service. Snabb leverans.
Till skillnad frÃ¥n andra aktörer pÃ¥âŠ
Till skillnad från andra aktörer på marknaden som bara struntar i sina kunder gÀllande reklamationer och liknande så Àr Vapes.se helt fantastiska!
Aldrig något strul och dom Àr fantastiska på kundtjÀnst om man behöver kontakta dom i något Àrende.
SÃ¥, med det sagt; vill ni handla produkter och ha kundservice i VÃRLDSKLASS sÃ¥ Àr det vapes.se som gÀller!!
Ps. Det Àr ju synd att man inte kan ge mer Àn 5 stjÀrnor. <3
Absolut bÀsta kundbemötande och mycketâŠ
Absolut bÀsta kundbemötande och mycket snabb leverans. Helt fantastiskt bra Àr de Àven nÀr man har nåt problem. Rekommenderar verkligen vapes.se
Absolut högsta betyg!
Underbar kundservice!
VÀldigt vÀldigt nöjd med kundservice efter ett skrivfel på min order. MÀrkte skrivfelet efter ordern redan var klar och redo att skickas men det löstes snabbt inom 30 min efter att jag skickade mejl och orden kom Àndå fram dagen efter. Rekommenderar varmt detta företaget!
Kundservice i toppklass
Helt fantastisk service och ett kundbemötande i toppklass. Ãr ganska ny inom vape och har handlat frÃ¥n sidan nÃ¥gra gÃ¥nger. Har haft mycket frÃ¥gor om smaker mm och personalen har varit sÃ¥ hjÀlpsamma och tÃ¥lmodigt lagt ner tid pÃ¥ att hjÀlpa mig och svara pÃ¥ alla mina frÃ¥gor. Kommer absolut fortsÀtta handla hÀrifrÃ¥n.
BristfÀllig info
Det var något fel på min förra vejpapparat och jag prövade att få igång dem genom att byta munstycke och byta den röda coilen. Inget hjÀlpte så jag kastade den och bestÀllde en ny från Er och den kom på rekordtid. Fungerar bra, men kunde behövas mer info om detta i medföljande förpackning eller separat i det vadderade kuvertet. Tack Àndå. Ni får dock bara 3 för det kunde ha undvikits.
Bra info och snabb leverans
Precis startat med pÃ¥fyllda vapes och hemsidan hade jÀttebra förklaring pÃ¥ deras produkter, jÀtte nöjd med mitt val efter all deras info! Har haft MAX 2 dagar leverans vilket gör att jag kommer vara en Ã¥terkommande kund âºïž
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ