Ik ben sinds september 2025 bezig met een probleem aan mijn 50five EVBox-laadpaal. Na maanden bellen kwam er eindelijk een monteur op 24 december, waarvoor ik â¬350 moest betalen. De monteur gaf aan... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Waardeloos bedrijf; nooit mee in zee gaan. Door verandering van platform kan ik mijn laadstation aan huis niet meer gebruiken; overgaan op ander platform heeft ook geen zin, daar laadstation (G2) zgn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meine Elvi Wallbox hatte kurz vor Ende der Garantie einen Software-Defekt und wurde ausgetauscht. Das AustauschgerÀt hatte nach fast genau 2 Jahren den gleichen Fehler. FÃŒr mich sieht das nach geplant... ãã£ãšèŠã
Waardeloos, laadpaal is afgesloten na omzetting lease / privé, waarbij wordt aangegeven âna meerdere pogingen u te bereikenâ, echter heb ik nooit iets van ze gehoord. Nu kan ik mijn laadpaal dus nie... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
EVBox is a global leader in electric vehicle charging solutions. Founded in 2007 and based in Léognan, near Bordeaux, EVBox designs, manufactures, and distributes smart and scalable charging stations, along with management software solutions tailored for businesses. A pioneer in the field of fast charging (DC), EVBox has over 18 years of industrial expertise in this sector, with more than 7,000 DC charging points installed across Europe. The company relies on a strong capacity for innovation, driven by a particularly dynamic R&D department: 40% of its employees are dedicated to research and development. EVBox plays a key role in the development of a reliable and sustainable charging infrastructure, supporting the energy transition at a European scale. Its 300 m² laboratory and production site in Léognan reflect this concrete commitment to innovation, both in hardware and software, as well as in the development of value-added services. Our mission is clear: to accelerate the electrification of transport by providing high-performance, sustainable, and user-friendly charging technologies. We continuously innovate to meet the demands of a rapidly growing market, while ensuring high standards of quality, safety, and sustainability.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Terrible customer service andâŠ
Terrible customer service and extortionate subscriptions rates. Old technology masked as built in Europe but it all comes from China it turns out. DO NOT ENGAGE WITH THIS COMPANY
Vreselijk slecht
Vreselijk slecht, geen contact mee te krijgen bij problemen!
Neem nooit een EV-box, heb de evbox van de muur af gehaald en een powerdale nexxtender home laten plaatsen.
Geen abonnement kosten, gratis inzage in de laadsessies. en load balancing bij in begrepen.
Schandalig slecht bedrijf..
Schandalig slecht bedrijf... kom zojuist thuis hebben ze de laadpaal gemigreerd naar een ander systeem, maar de accounts en dus laadpassen niet.. Kan dus niet meer laden. Daar sta je dan met je 2 ev's.. Morgen proberen ze het op te lossen, vandaag lukt niet. Morgen dus maar te voet naar het werk of zo?? Niet de eerste keer dat zoiets gebeurd is. Altijd wel wat.. reactie snelheid van 6 weken. Advies, neem geen ev-box.
Bedroevend
Bedroevend.
Helaas via mijn werkgever met deze partij in aanraking gekomen. Mijn irritatie is wel zo enorm hoog dat ik bij uitzondering een review aan het typen ben.
Het begon met de installatie van de paal. Ze waren vergeten spullen te bestellen waardoor ze het uit wilde stellen. Dat kon natuurlijk niet want de auto kwam een dag later. Na veel gezeur hebben ze toch ergens onderdelen kunnen halen en is de paal geïnstalleerd. Helaas zat er een draad tegen het motortje aan waardoor ik hem zelf maar heb open geschroefd om de draad te buigen.
De netheid van de installatie ben ik overigens wel te spreken. Keurig afgewerkt met geduld.
De installatie was in februari en tot nu toe heb ik nog geen enkele credit nota betaald gekregen. 20 mails, talloze belletjes leiden tot helemaal niets. Aan de telefoon wordt je niet geholpen. Die kunnen niets voor je betekenen en enkel een "case" aanmaken, waar vervolgens geen response op komt.
Nadat ik half EV-BOX en Arval in kopie van mails heb gezet krijg ik reactie. Ze denken dat er iets mis staat in de administratie. Maar een week later is daar nog geen vervolg aan gegeven.
De backoffice van dit bedrijf is echt om te huilen. Ik denk dat je er weinig mee te maken krijgt als het eenmaal loopt, maar let op voor als het niet loopt. Dan kun je uren bellen en mailen.
Succes.
For an App system :-( âŠ
For a system that relies on information by connecting to an App This system is the worst!!
Their app does not work at all, just keeps failing.
Among a lot of things I need it for seeing invoicing, amounts etc. Itâs not possible for the customer to see control and follow if the amounts or invoicing is wrong! What kind of trick business is that??
Support are not helpful art all, as many other says nothing happens!!
Charging are working fine on the unit but that all!
Maart 2020
Maart 2020 - mijn abonnement opgezegd per 1 mei 2020
Mei 2020 - terecht geen factuur meer ontvangen voor de daaropvolgende periode (mei20-mei21)
15 juni 2021 - ontvang ineens een factuur voor de periode mei21-mei22 (te betalen binnen 30 dagen)
16 juni 2021- Geprobeerd telefonisch op te lossen. Doen ze niet aan : "stuur maar een mail naar finance". Aldus gedaan. Zelfde dag bevestiging van ontvangst inclusief referentienr. Daarbij geeft EVBox wel aan dat het erg druk is en antwoord even kan duren.
9 juli 2021 - Nog steeds geen antwoord van EV Box. Nogmaals gebeld. Klantenservice kan niets voor me doen. Ligt bij Finance. Op mijn reactie dat ik op deze manier zeker op de onterechte factuur zometeen (30 dagen grens) wel een aanmaning zal ontvangen krijg ik het antwoord dat dat waarschijnlijk wel zal gebeuren, maar dat ik het juiste heb gedaan met mijn eerdere mail. Echter ik constateer dat mijn probleem niet wordt opgelost. Wat een prutsers Ik klim maar weer eens in de mail naar Ev Box met het bericht dat ik publieke stappen ondernemen als ik nog meer onterecht facturen/aanmaningen ga krijgen van EV-Box.
Onterechte facturen en herinneringen
Ooit een offerte aangevraagd om rechtstreeks bij EVbox energie af te nemen, wat niet mogelijk bleek. Nu krijg ik elke 3 maanden een afrekening, terwijl ik mijn facturen via een tussenpartij betaal.
Elke keer beloven ze mij uit het systeem te halen, maar helaas lukt dat op een of andere manier niet.
Net buiten garantie stuk en dure kosten
Er is 2 jaar garantie op het toestel, maar onze EV BOX Homeline Autostart werkt niet meer na 2 jaar en 3 maanden. Support kan niets doen en vraagt ⬠140 voorrijkosten en â¬60/uur zonder materiaalkosten. Dus minstens ⬠200 kwijt. :-(
Bedrijf is onbereikbaar voor support.
Het bedrijf is onbereikbaar voor support. Vragen stellen kan alleen via een online contactformulier. Tickets worden vervolgens niet beantwoord. Zelfs niet na herhaaldelijk verzoek en dagen geduldig wachten. Een telefoonnummer zult u online niet vinden.
Heel slecht, niet aan beginnen.
Reageren zeer traag op vragen
Reageren zeer traag op vragen. Inmiddels 3 weken terug en nog geen reactie.
Willen liever nieuwe palen verkopen i.p.v. een storing oplossen
functioneerde aanvankelijk uitstekend
functioneerde aanvankelijk uitstekend. vervolgens ontstond er een probleem. service krijgen is bijna onmogelijk, zelfs met 5 jaar garantie vooraf betaald. de service desk bellen is moeilijk. gegevens in een database geregistreerd is erg moeilijk. om een tussenkomst te krijgen, moet een ordernummer worden aangemaakt. week na week moet er telkens een gegeven worden bevestigd, doch en bezoek ter plaatse lukt maar niet.
Zeer slechte aftersales
Nadat mijn laadpaal problemen vertoonde contact opgenomen met EVBox. Na de eerste telefonische melding, waarop geen reactie kwam, toch nog maar eens gebeld. Er bleek geen dossier aangemaakt te zijn. Dat werd bij de 2e melding wel gedaan, tevens werd mij verzocht een mail te sturen naar support, hierdoor zou ik sneller geholpen worden. Inmiddels zijn we 1,5 week verder, nog steeds niets vernomen.
uiteraard heb ik zelf actie ondernomen en de dealer rechtstreeks ingeschakeld die het probleem keurig verholpen heeft.
Zeer slechte ervaring met EV box.
Zeer slechte ervaring met EV box.
Laadpaal bij de wagen gekocht. Na installatie werkt deze niet. Al 3 keer gebeld. Er wordt nooit teruggebeld en men sluit een issue af zonder bericht.
Werkelijk af te raden!
Got their Elvi charging station about aâŠ
Got their Elvi charging station about a year ago and all good so far.
EVBox ellende!
EVBox is geinstalleerd in 2018 en heeft eigenlijk sinds die tijd vrijwel zonder problemen dagelijks gewerkt.
Helaas deed er zich inmiddels 3 weken terug een probleem met de EVBox voor en dan ben je werkelijk aan de goden overgeleverd! Na steeds lang wachten bij de klantenservice word je wel geholpen, maar zij kunnen niets anders doen dan een reset op afstand geven. Wanneer dan niet helpt houdt het op! Er is dan werkelijk nul service. Zelfs met een spoedmelding wordt niets gedaan! Super slecht!
De paal werkt uitstekend
De paal werkt uitstekend, de service is goed, en de auto is snel opgeladen. Kortom erg blij mee
Laadbox werkt zoals verwacht
Laadbox werkt zoals verwacht, maar belangrijk om weten als je de socket versie hebt. Laadkabel van Volkswagen en Audi moet je echt wel een extra push geven om goed in de socket te steken. Anders laadt de wagen niet.
Laadbeheer app heel goed ontworpen, en werkt feilloos. Suggestie voor verbetering: als je wil laden via de app moet je een geregistreerde landkaart selecteren. Hiervoor krijg je niet de naam van de landkaart maar de nummer te zien. Dit is niet zo handig. Een detail...
Top!
Ontzettend goed geholpen met de installatie van mijn laadpaal. Ook werkt hij uitstekend. Verdiende 5 sterren!
Zeker aan te raden
De klantenservice heeft mij goed geholpen met de keus voor een nieuwe laadpaal & de snelle levering. EVbox verdiend zeker 5 sterren, bedankt!
Werkt goedð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹