Evobike レビュヌ 278

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder pÃ¥ trustpilot som roser v... もっず芋る

Cyklen har haft 2 reklamationer pÃ¥ 1 Ã¥r. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nÊrmeste cykelsmed, sÃ¥ jeg har vÊr... もっず芋る

DÃ¥rlig kundeservice. Jeg kÞbte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis SÃ¥ blev jeg mÞdt med krav om doku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dÃ¥rlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

278件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Varen kom hurtigt og lever forelÞbigt

Varen kom hurtigt og lever forelÞbigt op til mine forventninger. En ting som bekymrer mig lidt er måden hjulene sÊttes fast på. Jeghar haft en anden men billigere model og der begyndte hjulene at falde af pga. slid i den fjeder der holder på hjulet. Har kun haft den i c. 3 1/2 år. Håber kvaliteten er bedre på denne trailer.

2023幎6月25日

de giver garanti

trods hvad andre har skrevet ift. kundeservice og selv funktionen af cyklen, så synes jeg egentlig, at service er i top. det kan godt vÊre, at der går 1-3 dage, fÞr de svarer(hvilket er meget normalt for sådanne udbydere), men de kommer trods alt med et svar som man kan bruge til noget. har haft lidt bÞvl med min cykel, hvilket skete knap et år efter, jeg kÞbte den, men de svarer rigtig fint og kompensere for problemet.

2023幎5月22日
自発的なレビュヌ

Mange penge for cykler der ikke virker

KÞbte en cykel i januar 2023, men har ikke kunne bruge cyklen endnu, godt 4 måneder efter kÞbet.

Batteriet virker ikke og siger en hÞj skÊrende lyd når man trÊder i pedalerne. Stikkene som går fra batteriet til displayet ryger ud hele tiden, så man heller ikke kan bruge displayet.

Jeg har skrevet mails frem og tilbage med EvoBike i de 4 mÃ¥neder, men der var ikke nogen hjÊlp at hente fÞr jeg til sidst truede med Forbrugerombudsmanden. “HjÊlpen” her var sÃ¥ at sende cyklen tilbage til vÊrkstedet i Sverige (hvorved jeg ikke kunne bruge cyklen i 2 uger og skulle til at pakke cyklen ind til forsendelse igen. Herefter fik jeg en cykel tilbage som STADIG ikke kunne bruges.

Jeg har forsÞgt at skrive mails til Evobike i 1,5 uge, men nu er der ingen der svarer. Man kan ikke ringe til dem, eller kontakte dem på anden måde.

Så opsummerende: hvis man gerne vil betale 10.000 dkk for en cykel der ikke virker, og hvor der ikke er mulighed for hjÊlp, så skal man kÞbe cykler hos EvoBike.

2023幎5月9日

Hej,

Mange tak for dit omdÞmme. Det er meget kedeligt du har fået en cykel der ikke virker som den skal og du oplever at du det er taget lang tid med at få hjÊlp. Mange gange er det nÞdvendigt for os at få et klart billede over problemet, det gÞr vi gennem at få tydelige fejlbeskrivelser via mail sammen med dokumentation på hvad der er galt. Dette kan desvÊrre trÊkke lidt ud på tiden, og nogen gang er det bedre at sende cyklen til vores vÊrksted hvis vi laver den vurdering at fejlen ikke kan aflÞses simpelt og hurtigt nok på distance.
Det ligger dog selvfÞlgeligt i vores stÞrste interesse at du som kunde, skal have en fungerende cykel, og vi vil meget gerne hjÊlpe dig at få dette aflÞst på bedste mulige måde.

PrisvÊrdi cykel med smÃ¥ fejl

Cykelcomputeren var desvÊrre Þdelagt ved ankomst og det var en skade, som nok skulle have vÊret opdaget inden afsendelse, da det ikke var en skade, der var sket under transporten. Men fik tilsendt en ny cykelcomputer ganske hurtigt og det lÞste sig.
Der er desvÊrre også en del komponenter, der sidder lidt skÊvt, så cyklen laver lidt mislyde engang imellem når man cykler.
Der er brugt enkelte komponenter fra en anden farve cykel, som ikke passer med den farve på cyklen man har bestilt.
Nogle komponenter er ikke de samme som vises på billeder og video, som er på deres hjemmeside.
Men ellers en god cykel til prisen og helt klar det det vÊrd, som man betaler for den.

2023幎2月27日

Telefonnummer

Hej :-)
Jeg glÊder mig til at kÞbe en trehjulet elcykel hos jer. Men jeg har brug for at kunne ringe til jer. Jeg kan ikke finde jeres nummer.

2023幎5月1日

Evobike からの回答

Hej Cecilie! Det glÀder mig att höra att du planerar att köpa en trehjulig Evobike. Du kan ringa oss på tel +45 35 15 52 64. Ha en fin dag!

Cyklen har vÊret lidt frem og tilbage

Cyklen har vÊret lidt frem og tilbage, da den ikke stod lodret i den "låste" position.
Det kunne ikke laves iflg. de svenske "teknikere"
Efter 20 min. hos en kammerat stod cyklen lodret.
Har trods alt fået en lille kompensation for ulejligheden.
SÃ¥ alt i alt en fin service.

2023幎4月18日

Hej,

Mange tak for dit omdÞmme. Jeg er ked af at du havde en lidt trÊls oplevelse fra starten, men jeg er glad for, at du kunne udbedre problemerne og at du nu er tilfreds med din cykel. Vi har selvfÞlgeligt taget din feedback videre for at dette ikke skal ske i fremtiden.

Bedre sent end aldrig

Bedre sent end aldrig. Jeg skrev mig op til en reservedel til en cykel, som jeg har kÞbt ved Evobike. Revervedelen var ikke på lager og kunne ikke bestilles nogen andre steder. Nu fik jeg reservedelen efter ca. 2 år! Forhåbentligt får andre kunder ikke brug for reservedele :-)

2023幎4月14日

Hej,

Mange tak for dit omdÞmme. Jeg beklager virkelig at du har fået vente så lang tid på din reservedel. Jeg kan ikke svare på hvorfor lige denne del, har taget så lang tid. Den delen er ikke noget som normalt skal skiftes, de reservedeler som plejer slides mest, har vi selvfÞlgeligt på lager.
Hvis du trÊnger noget andet, tÞv ikke på at vende tilbage så skal vi hjÊlpe dig med det!

EvoFlex-cyklen er fremragende.

EvoFlex-cyklen er god, solid og af hÞj kvalitet. Jeg var meget tilfreds med produktet. Flex-systemet fungerede udmÊrket. Vi var desvÊrre nÞdt til at returnere cyklen, da min hustru, der skulle bruge cyklen i det daglige, ikke kunne (turde) kÞre på den.
At returnere produktet i original emballage lod sig ikke gÞre, da det var regnvejr ved modtagelsen d. 7. marts.
så papkassen var våd og blev efterfÞlgende Þdelagt under udpakningen i carporten. Derfor den armatÞragtige returemballage.
Jeg synes det var en meget dyr prÞvetur. 3.400 DKK plus mange timers arbejde med retur emballering.
Jeg er maskiningeniÞr fÞdt i feb. 1933.
Venlig hilsen Leif Nielsen.

2023幎3月6日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。