Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder pÃ¥ trustpilot som roser v... ãã£ãšèŠã
Cyklen har haft 2 reklamationer pÃ¥ 1 Ã¥r. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nÊrmeste cykelsmed, sÃ¥ jeg har vÊr... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig kundeservice. Jeg kÞbte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. à ret efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis SÃ¥ blev jeg mÞdt med krav om doku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dÃ¥rlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Toldbodgade 18, 5. sal,, 1253, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- +45 89 87 30 84
- info@evobike.dk
- evobike.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Hurtig og effektiv service
Varen kom hurtigt og lever forelÞbigtâŠ
Varen kom hurtigt og lever forelÞbigt op til mine forventninger. En ting som bekymrer mig lidt er måden hjulene sÊttes fast på. Jeghar haft en anden men billigere model og der begyndte hjulene at falde af pga. slid i den fjeder der holder på hjulet. Har kun haft den i c. 3 1/2 år. Håber kvaliteten er bedre på denne trailer.
Fantastisk produkt
Fantastisk produkt, men savnede en dansk manual leveret sammen med cyklen
God service og fint produkt
Det er en god butik
de giver garanti
trods hvad andre har skrevet ift. kundeservice og selv funktionen af cyklen, så synes jeg egentlig, at service er i top. det kan godt vÊre, at der går 1-3 dage, fÞr de svarer(hvilket er meget normalt for sådanne udbydere), men de kommer trods alt med et svar som man kan bruge til noget. har haft lidt bÞvl med min cykel, hvilket skete knap et år efter, jeg kÞbte den, men de svarer rigtig fint og kompensere for problemet.
Mange penge for cykler der ikke virker
KÞbte en cykel i januar 2023, men har ikke kunne bruge cyklen endnu, godt 4 måneder efter kÞbet.
Batteriet virker ikke og siger en hÞj skÊrende lyd når man trÊder i pedalerne. Stikkene som går fra batteriet til displayet ryger ud hele tiden, så man heller ikke kan bruge displayet.
Jeg har skrevet mails frem og tilbage med EvoBike i de 4 mÃ¥neder, men der var ikke nogen hjÊlp at hente fÞr jeg til sidst truede med Forbrugerombudsmanden. âHjÊlpenâ her var sÃ¥ at sende cyklen tilbage til vÊrkstedet i Sverige (hvorved jeg ikke kunne bruge cyklen i 2 uger og skulle til at pakke cyklen ind til forsendelse igen. Herefter fik jeg en cykel tilbage som STADIG ikke kunne bruges.
Jeg har forsÞgt at skrive mails til Evobike i 1,5 uge, men nu er der ingen der svarer. Man kan ikke ringe til dem, eller kontakte dem på anden måde.
Så opsummerende: hvis man gerne vil betale 10.000 dkk for en cykel der ikke virker, og hvor der ikke er mulighed for hjÊlp, så skal man kÞbe cykler hos EvoBike.

Cyklen kÞrer godt
Cyklen kÞrer godt, og kundeservice er hurtige til at svare tilbage
PrisvÊrdi cykel med smÃ¥ fejlâŠ
Cykelcomputeren var desvÊrre Þdelagt ved ankomst og det var en skade, som nok skulle have vÊret opdaget inden afsendelse, da det ikke var en skade, der var sket under transporten. Men fik tilsendt en ny cykelcomputer ganske hurtigt og det lÞste sig.
Der er desvÊrre også en del komponenter, der sidder lidt skÊvt, så cyklen laver lidt mislyde engang imellem når man cykler.
Der er brugt enkelte komponenter fra en anden farve cykel, som ikke passer med den farve på cyklen man har bestilt.
Nogle komponenter er ikke de samme som vises på billeder og video, som er på deres hjemmeside.
Men ellers en god cykel til prisen og helt klar det det vÊrd, som man betaler for den.
Telefonnummer
Hej :-)
Jeg glÊder mig til at kÞbe en trehjulet elcykel hos jer. Men jeg har brug for at kunne ringe til jer. Jeg kan ikke finde jeres nummer.

Evobike ããã®åç
Cyklen har vÊret lidt frem og tilbage
Cyklen har vÊret lidt frem og tilbage, da den ikke stod lodret i den "låste" position.
Det kunne ikke laves iflg. de svenske "teknikere"
Efter 20 min. hos en kammerat stod cyklen lodret.
Har trods alt fået en lille kompensation for ulejligheden.
SÃ¥ alt i alt en fin service.

Bedre sent end aldrig
Bedre sent end aldrig. Jeg skrev mig op til en reservedel til en cykel, som jeg har kÞbt ved Evobike. Revervedelen var ikke på lager og kunne ikke bestilles nogen andre steder. Nu fik jeg reservedelen efter ca. 2 år! Forhåbentligt får andre kunder ikke brug for reservedele :-)

Super lÊkker cykel.
Alt i TOP - bravo Evobike
Jeg lÊste lidt af anmeldelserne, nogle gode og andre mindre gode.
Jeg modtog min cykle under 2 dage. Bravo Evobike. Både cykel og levering i top. En sÊrlig tak til Lau- chauffÞren fra Dachser. Mange hilsner Annette
EvoFlex-cyklen er fremragende.
EvoFlex-cyklen er god, solid og af hÞj kvalitet. Jeg var meget tilfreds med produktet. Flex-systemet fungerede udmÊrket. Vi var desvÊrre nÞdt til at returnere cyklen, da min hustru, der skulle bruge cyklen i det daglige, ikke kunne (turde) kÞre på den.
At returnere produktet i original emballage lod sig ikke gÞre, da det var regnvejr ved modtagelsen d. 7. marts.
så papkassen var våd og blev efterfÞlgende Þdelagt under udpakningen i carporten. Derfor den armatÞragtige returemballage.
Jeg synes det var en meget dyr prÞvetur. 3.400 DKK plus mange timers arbejde med retur emballering.
Jeg er maskiningeniÞr fÞdt i feb. 1933.
Venlig hilsen Leif Nielsen.
Ekstrem hurtig levering
Super god kundeservice!
Varen blev sendt hurtigt.
God service.ð