Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder pÃ¥ trustpilot som roser v... ãã£ãšèŠã
Cyklen har haft 2 reklamationer pÃ¥ 1 Ã¥r. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nÊrmeste cykelsmed, sÃ¥ jeg har vÊr... ãã£ãšèŠã
DÃ¥rlig kundeservice. Jeg kÞbte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. à ret efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis SÃ¥ blev jeg mÞdt med krav om doku... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dÃ¥rlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig
Toldbodgade 18, 5. sal,, 1253, KÞbenhavn, ãã³ããŒã¯
- +45 89 87 30 84
- info@evobike.dk
- evobike.dk
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
Jeg kan simpelthen ikke fÃ¥ lov at kommeâŠ
Jeg kan simpelthen ikke få lov at komme i kontakt med jer. Hvor er der et telefonnummer eller en mail, hvor man kan kontakte jeg direkte?

Super service
Super service, fik leveret nyt display hurtigt. SÞde mennesker
Kan kun anbefale at handle med dem
Hurtig levering og nemt at bestille pÃ¥âŠ
Hurtig levering og nemt at bestille på hjemmeside
Syndes det tage for lang tid at man få varen
Syndes det tage for lang tid til man få varen

Evobike ããã®åç
Man fik det man ville have og hurtigâŠ
Man fik det man ville have og hurtig levering.
Tilfreds med det hele
Levering af reservedele til display på Evobike.
Levering af de rigtige reservedele hurtigt.
Manual ok (dog kun på engelsk).
Nem "gÞr det selv montering".
Nu virker cyklen perfekt.
Alt efter aftale
Super tilfreds med Evobike
Vi kÞbte en EvoBike Sport-8 250W, 540 Wh, i sommers. En rigtig fornuftig og komfortabel kvalitets elcykel til en rigtig god pris, er superglad for den. Her i december rÞg der uheldigvis en sikring i batteriets ladestik så batteriet ikke ville lade. Jeg henvendte mig til Evobike via hjemmesidens kontaktformular. De svarede dagen efter, og bad mig pakke batteriet forsvarligt og sende det til Sverige (gratis forsendelse, gratis reparation). Fin og regelmÊssig kommunikation med navngiven medarbejder igennem hele processen. Nu har de skiftet sikringen og batteriet er retur hos mig 2 uger efter, og virker perfekt. Venligt og professionelt. Vil ikke tÞve med at kÞbe en cykel mere hos dem.
God cykel og tillidsvÊkkende firma
KÞber EvoBike Flex, som er en 3-hjulet El-cykel. Cyklen leveres fÊrdigsamlet og leveres meget hurtigt efter bestilling. Komponenterne og byggekvaliteten er god, finishen er pÊn og teknisk er den meget velfungerende. KÞreoplevelsen er god og stabiliteten er tillidsvÊkkende, fordi sadlen er tÊt på de 2 bageste hjul. Har desuden en kÊmpestor bagagekurv over baghjulene. Derfor en klar kÞbsanbefaling herfra.
Flot og lÊkker kvalitetscykel
Hurtig levering.
Nem samling af cyklen.
Jeg er tilfreds
Elendig service hvor det er umuligt atâŠ
Elendig service hvor det er umuligt at kÞbe reservedele

Evobike ããã®åç
Tog for lang tid med tilbage melding
Tog for lang tid med tilbage melding, batteriet virkede ikke efter 3 måneder, forsendelsen tog alt for lang når jeg skulle have et andet batteri, det tog 3 uger hvor jeg ikke havde en cykel der virkede, jeg er afhÊngig af min cykel, det syntes jeg ikke er i orden, jeg har givet nÊsten kr.20.000 for cyklen den skulle gerne virke lÊngere en 3 måneder uden problemer.

Super cykel 2 dages levering
Hurtig respons pÃ¥ mit problem med minâŠ
Hurtig respons på mit problem med min nye El-cykel - Hurtig levering af de dele der forhåbentlig hjÊlper med problemet

Evobike ããã®åç
Jeg har vÊret meget tilfreds