Evobike レビュヌ 278

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder pÃ¥ trustpilot som roser v... もっず芋る

Cyklen har haft 2 reklamationer pÃ¥ 1 Ã¥r. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nÊrmeste cykelsmed, sÃ¥ jeg har vÊr... もっず芋る

DÃ¥rlig kundeservice. Jeg kÞbte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis SÃ¥ blev jeg mÞdt med krav om doku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dÃ¥rlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

278件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Bicycle Cargo Duo.

Bicycle Cargo Duo.

I tried to make the devolution of the bike for 3 times and them does not have any answer.
It's false advertising when they said on website that is possible to make a test on the bike for 14 days and so to return the product if you didn't like for any reason.

The bike cargo duo arrived at 14 of June 2022 and another day I send and email for make a devolution, but for my surprise I only had automatic answer and til now I keep having this kind of answer.

I had some difficult with the bike cargo;

First: the local shop didn't know how to assemble the handlebars (I solve this later)

Second: The trailer is getti­ng totally wet when I cycled through of thin rain, even though I have put the cover ca­refully on and closed it properly. The cushions and the trousers of my daughter stayed all wet. I told them that it would not can continue this way. Now after of this thin rain I noticed a rusty liquid falling from trailer. It's not a simple thing.

Third: the right headlight doesn't working, it's necessary to change.

Four: the battery is not new is possible to see some signs of damage.

Anyway I contact them several times and nobody gave me an answer, by the way I don't think they are interested getting in touch after all they already receive the money for the bike.

At the end I payed for something that doesn't work completely.

Just a warning: don't be fooled into thinking that after the purchase you can return the bike within 14 days or that you will have some support from the company Evo Bike.

2022幎6月30日
自発的なレビュヌ

Hello Fabi.

Thanks for you opinion!

Im sad to hear that you have had an bad experience with us. Contact other customer support and we will for sure help get these issues resolved. You find our customer support here: https://evobike.zendesk.com/hc/da/requests/new

I wish you an great day Fabi.

En god trehjulet el-cykel.

En god trehjulet el-cykel.

Hurtig levering. God opfÞlgning af leveringen.
Nu skal jeg lige prÞve, at kÞre på den daglig, da det er lidt anderledes at kÞre med tre hjul. Et godt alternativ, til de personer som ikke fÞlger sig tryg på en to hjulet eller ens krop har lidt småskavanker.
GlÊder mig, til at lÊre den nÊrmere, at kende.

2022幎6月27日

Har endnu ikke modtaget min pakke

Har endnu ikke modtaget min pakke, men jeres leverandÞr har sendt en mail hvor de skriver at de leverer d. 16/6 mellem 8 og 15. Jeg har desvÊrre ikke mulighed for at vÊre hjemme. Det har ikke vÊret en mulighed at vÊlge at fÃ¥ leveret til lokal butik. MÃ¥ske i skal kigge pÃ¥ leverings metoden 😉 Cyklen er nu modtaget og er lige som forventet og er en rigtig god kvalitet. Jeg kan anbefale at kÞbe hos jer.
Vh Svend

2022幎6月14日

Hei!

Vi beklager at du har opplevt problemer med leveringen. Jeg kan se at din ordre er levert nå og jeg håper at du skal bli fornÞyd med denne.
Dersom det er noe du lurer på så er du velkommen til å kontakte oss igjen.

Ha en fortsatt fin dag!

Meget tilfreds med evo bike

Meget tilfreds med evo bike
MEN ! Levering er jeg utilfreds med jeg fik bud om mellem kl 8-16 kl 14 ringede jeg de havde glemt at lÊsse cyklen, så blev den sendt med et andet bud som kom kl 17.15 en hel dags venten, hvor jeg skulle vÊre hjemme

2022幎6月8日

Hej Jan,

Mange tak for den flotte review!

Godt at hÞre du er tilfreds med din cykel. Jeg undskylder at det blev lidt trÊls med leveringen, det er selvfÞlgelig ikke sådan det skal opleves. Tak for din feedback, vi tager den videre og så håber jeg at du for godt brug for din nye cykel.

TÞv ikke på at hÞre fra dig igen, hvis du har nogle som helst spÞrgsmål,

Er rigtig godt tilfreds med evo bike !

Er rigtig godt tilfreds med evo bike !! Dejlig cykle ! Og yderst tilfreds med deres service ! ! Jeg vil gerne anbefale cyklen og servicen
Men levering er lidt trÊls, man skal have en hel dag sat af til levering, da man kun får at vide mellem kl 8 - 16 og bliver ikke ringet op fÞr levering det er ikke evo bike skyld

2022幎6月8日

Hej Kirsten,

Mange tak for din review, rigtigt godt at du er tilfreds med din cykel. Jeg undskylder mange gange at du oplevede det trÊls med leveringen, fragtmanden skal hÞre fra sig fÞr de kommer, og det var meget kedeligt at hÞre de ikke ringede dig op.

Håber i hvert faldt at du skal have stor glÊde af din cykel videre,

Cyklen lever op til mine forventninger

Cyklen lever op til mine forventninger og super god cykel 🚎‍♀Leveringen var ogsÃ¥ god.

2022幎6月4日

Hej!

Fantastisk at hÞre at du er tilfreds med din cykel og leveranstiden.
Det er vi utrolig glade for at hÞre!

Kontakt os endeligt om du skulle have nogle spÞrgsmål.
Ha en fin dag.

God kvalitet og fungerer godt.

God kvalitet og fungerer godt.
Ekstremt hurtig levering

Der mangler dog lidt instruktioner om opstart og oplåsning af display - det tager nogen tid på hjemmesiden at finde det nÞdvendige

2022幎5月23日

Hej!
Tak for din anmeldelse! Fantastisk at hÞre at du er glad for dit produkt og for leveransen. Tak fordi at du deler med dig af din kÞbsoplevelse hos os.

Husk at er altid er velkommen til at kontakte os på Info@evobike.dk om du skulle have nogle spÞrgsmål eller skulle behÞve hjÊlp.

Vi Þnsker dig en god dag.

Fint tilfreds

Fint tilfreds - både med hjemmeside og levering som tog 3 dage.
Eneste lille minus er at man skal på hjemmesiden for at downloade en manual. Den var ikke med cyklen. Endvidere måtte jeg åbne en engelsk udgave for at finde ud af hvad default koden til cykelcomputeren var. Det stod slet ikke i den danske. Når de nu alligevel får 4 og 5 stjerne er det fordi at jeg synes produktet er i overordentlig god kvalitet!

2022幎5月22日

TrovÊrdig virksomhed

TrovÊrdig virksomhed
Vi skulle bestille en trehjulet cykel til min demente mand. Cyklen var ikke på lager, men ville komme igen på lager 4 dage efter vores bestilling. Levering er 2-4 hverdage. Cyklen kom 6 dage efter bestilling (3 dage efter at den var på lager igen).
Vi er meget tilfredse med vores handel.
Vi valgte Evobike efter at have undersÞgt trustpilot - Evobike har den bedste anmeldelse og det har de fortjent.
Gertrud Klein

2022幎3月30日