Evobike レビュヌ 278

TrustScore 5段階評䟡の3.5

3.7

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder pÃ¥ trustpilot som roser v... もっず芋る

Cyklen har haft 2 reklamationer pÃ¥ 1 Ã¥r. Begge gange har Evobike straks sendt ny reservedel uden beregning, samt afholdt udgift til skift af reservedel hos min nÊrmeste cykelsmed, sÃ¥ jeg har vÊr... もっず芋る

DÃ¥rlig kundeservice. Jeg kÞbte en trehjulet cykel fra EvoBike den 26 september 2023. Året efter gik bagakslen itu. Jeg reklamerede naturligvis SÃ¥ blev jeg mÞdt med krav om doku... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bestillingen af min nye cykeltrailer gik godt, men leveringen med Bring gik rigtig dÃ¥rlig. Jeg skulle selv hente vare i Glostrup Centret og transporter en tung pakke hjem uden bil, forbi Bring af en... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Om Nordbutiker Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se I 2016 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed >> Idag har Nordbutiker forskellige webshop med forskellige produkter. I Danmark er dette Rull.dk, Evobike.dk, Sportig.dk og Blimo.dk. Du kan finde mere information om dette på nordbutiker.se. I 2016, 2017 og 2018 blev Nordbutiker udnÊvnt til en gazellevirksomhed. Rull Evobike Blimo Sportig

3.7

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

278件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Fantastisk slutning - men frustration undervejs

Fantastisk slutning - men frustration undervejs
Jeg har manglet min Evobike cykel hele sommeren - pludselig i juli kunne den ikke tÊnde - ingenting - men vi var usikkre på om det var defekt display eller batteri.
Efter mange skriverier frem og tilbage - samt konstatering af at garanti osv var udlÞbet i februar 2022 sendte jeg alle dele - display, batteri og lader - til undersÞgelse og evt. rep for fejl hos Evobike i Sverige (De kunne ikke henvise til vÊrksted i Danmark og vores lokale cykelvÊrksted kunne/ville ikke tilbyde at undersÞge det, da de ikke kendte det pågÊldende batteri-system).
Herefter blev der igen en masse frustration og skriveri frem og tilbage med mange forskellige personer i Evobike kundeservice om hvad jeg havde sendt og ikke havde sendt - og det viste sig desvÊrre, at det meste af forsendelsen var bortkommet undervejs, så Evobike kun havde modtaget laderen! Undervejs med udveksling af foto af delene jeg havde sendt, pakken og kvittering fra PostNord, sporringsdata osv. Og så nogle ugers ventetid, indtil den gode besked kom fra Evobike i sidste halvdel af september om at de ville erstatte mig alle de bortkomne dele uden beregning. Det er jeg meget taknemmelig for og glÊden var stor, da jeg 5. oktober kunne hente pakken fra PostNord og kunne montere nye dele på min Evobike sport 8 - som jeg er glad for og bruger hver dag.

2022幎8月1日

Ingen manual på dansk

Jeg kÞbte en evobike elegant 3 hjulet elcykel . Den blev ret hurtigt leveret til min adresse uden problemer.
Styret og pedalerne skulle jeg selv montere.
Der var ingen manual eller samlevejledning med, så de par lÞse smådele der var vedlagt måtte jeg så selv gÊtte på at de skulle monteres samtidig med styret.
Jeg fandt en manual på svensk på internettet. Denne manual passede dog I K K E helt nÞjagtig til min model.
Opstarten af softwaren til det elektriske system lykkedes fÞrst efter at jeg havde fundet en manual på engelsk på nettet. Nu kan jeg godt lÊse og forstå lidt engelsk , så jeg fik liv i strÞmmen, og det fungerer fint.
Man kunne godt lige have smidt en lille seddel i kassen med cyklen hvori det stod at man skulle gå ind på model elegants hjemmeside og tage en svensk og en engelsk ordbog med sig.

2022幎9月23日

5 stjerner.

Hej. Jeg har ikke så meget at fortÊlle jer, idet de positive oplevelser jeg Þnskede, med min nyerhvervede Evobike, lader vente på sig. Den kom til den lovede tid, så fint. Jeg var blevet opereret, og havde fået indsat nr. to ny hofte. Min to hjulede var for usikker, jeg skulle bruge et ben når jeg skulle af, det var ikke godt. Men så kom den trehjulede.
Nu skulle jeg cykle, og motionere. Men slet ikke så nemt, og var ved at vÊlte ved en overkÞrsel. Jeg slog mit dårlige ben, og nu er jeg bange for den cykle.
Mine voksne bÞrn siger, den er så fin. Og jeg må Þve mig. De bor ikke hjemme mere, men de kan vende og dreje, og grine samtidig. Og fortÊlle at de ben jeg har, skal trÊnes, og bÊre mig flere år fremover.
Mange hilsener den 79 årige. Betty SÞrensen.

2022幎9月3日

Jeg skriver med det samme som jeg har

Jeg skriver med det samme som jeg har bestiller et batteri til min cykel til 2.995,- den 24 august, at der ikke står etage og side nr på min bestilling.
Jeg får et svar fra jer den 29 august fra jer:

Her kommer den!

Med vÀnlig hÀlsning

Hvordan synes i selv jeres kunde service er???

Man kan jo ikke sige den er dårlig, når der ingen er.

Det er hver gang jeg har kÞbt noget. Har jo lagt mange tusinde kr hos jer. Og havde jeg vidst det da jeg kÞbte cyklen, så havde jeg aldrig kÞbt den hos jer.
Så var det corona, så var det sygdom, så var det mangel på personale, og denne gang er det fordi i har travlt.
I skriver hvis jeg opdager en fejl i leverings adressen skal jeg kontakte jer med det samme.
Men jeres kundetelefon er det ikke til at komme igennem.

2022幎8月30日

Hej!

Jeg kan se, at du har modtaget dit batteri, som du skulle. Det vil vi blive glade for at hÞre. Ønsker du hjÊlp til andet, anbefaler vi, at du mailer os pÃ¥ info@evobike.dk.

Ønsker dig en god dag.

Umulig at komme i kontakt med/mgl lokale reparatÞrer

TilfÞjelse (02/10/22): I skriver nu, at i sender mig et nyt kabel og en skÊrm. Det har aldrig vÊret aftalen! Aftalen var at i ville hente min cykel og få den repareret. I skriver til mig i slut august, at jeg selv skal stå for at pakke min cykel ind så den er klar til afhentning af fragtfirma. Samtidigt beder i mig skrive, hvornår det passer mig, at et fragtfirma kommer og henter cyklen. Jeg får pakket min cykel ind og bruger også penge på dette, og jeg får skrevet til jer, hvornår i kan hente cyklen. Jeg er meget afhÊngig af min cykel - det er mit eneste transportmiddel. I svarer mig selvfÞlgelig igen ikke, og der er nu gået over en måned. NU skriver i så at i sender mig et nyt display og kabel selvom aftalen var, at i skulle komme og hente cyklen, da der sandsynligvis er en fejl i cyklen og ikke i displayet (i har fÞr sendt mig en ny skÊrm og kabel, men også dette gik i stykker efter kort tids brug). Jeg er dybt frustreret over overrasket over, hvor umulige i er at komme i kontakt med. Jeg må indrÞmme, at jeg ikke vil anbefale nogen at kÞbe cykel fra evobike.

Var egentlig glad for cyklen men I er nÊsten umulige at komme i kontakt med. NÃ¥r man skriver til Jer gÃ¥r der op til3-4 uger fÞr I svarer. Mit display gik i stykker og jeg kunne ikke bruge cyklen. Efter lang tids ventetid pÃ¥ jeres svar og efterflg krav om videooptagelser fik jeg endelig displayet. Nu virkede den i en uge, hvorefter den dÞde helt. Man kan ikke gÃ¥ til cykelhandlere lokalt fordi de ikke kender noget til software etc og cyklen generelt. Nu stÃ¥r jeg igen uden cykel og skal sÃ¥ nok til at vente 1 mÃ¥ned igen uden cykel fÞr I fÃ¥r svaret. Hvorfor er der ikke lokale folk i Århus som vil kunne fÞlge op og ordne cyklen. Jeg er ved at fortryde kÞbet og vil ikke anbefale andre at kÞbe men istedet handle lokalt, sÃ¥ tingene nemt kan komme i orden ved fejl.

2022幎8月27日
自発的なレビュヌ

Hej!

Vi beklager, at du er blevet ramt af vores usÊdvanlig lange sagsbehandlingstid, kundeservice er desvÊrre blevet hårdt ramt af sygdom.

Jeg kan se, at vÊrkstedet i Þjeblikket er igang med din cykel, og kundeservice vil vende tilbage til dig hurtigst muligt, når vÊrkstedet er fÊrdigt.

Hav en god dag

Flot og god service, dog

Flot og god service.
DesvÊrre blev cyklen leveret med et knÊkket stik.

2022幎8月27日

Hej Jakob!

Det er vi rigtig kede af at hÞre. Jeg har personligt netop afgivet en bestilling på ny skÊrm og kabel til dig, som skal sendes fra os i dag. Det beklager vi selvfÞlgelig.

Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus

Har netop kÞbt en SunBee Promenade Plus m. Barnevognskit hos evobike efter at have lavet en del research og bl.a. lÊst en anmeldelse skrevet af en af deres tidligere kunder på trustpilot som roser vognen. Fantastisk cykelvogn til prisen. Kom relativt hurtigt efter bestillingen.

Utrolig let, og med god affjedring. Nem at samle. Super fint med barnevognskit som hÞrer med. Har valgt at tilfÞje skum under vognen for at Þge komforten, da stellet er umiddelbart under sÊderne.

2022幎8月10日
自発的なレビュヌ

Hele forlÞbet i forbindelse med kÞbet

Hele forlÞbet i forbindelse med kÞbet af 2 cykler over nettet har vÊret helt perfekt.
Det eneste besvÊrlige har vÊret, at jeg havde bestilt 2 låse, som var angivet som tilbehÞr til cyklerne på hjemmesiden, der ikke passede til cyklerne. Disse er nu returneret og 2 nye bÞjlelåse er nu på vej.
De forkerte låse figurerer nu ikke mere som tilbehÞr til cyklerne, så nu er alt i orden.
Kundeservice og support har vÊret meget venlige og hjÊlpsomme i hele forlÞbet.

2022幎8月6日

Utrolig ringe service

Mere end en måned for at få lavet et batteri.
I er nÊrmest umulige at komme i kontakt med. Simpelthen så dårlig service og behandling at jeg aldrig vil anbefale jer til nogen.

2022幎7月10日

Tak for din anmeldelse!

Det er vi kede af at hÞre. Jeg kan se, at din reparation nu er afsluttet. Dejlig.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。