Evobike レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の3.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

KjÞpsopplevelsen var veldig bra. Kom fort, men etter en tur forstÃ¥r jeg at jeg har kjÞpt en for liten Elsparkesykkel, den er liten og klarer ikke smÃ¥ bakker engang. Det var veldig synd. MÃ¥ nok ha en... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Ok hjelp med Ã¥ finne produktet jeg trengte. Veldig enkelt Ã¥ bestille, men det virker svÊrt vanskelig Ã¥ fÃ¥ sendt varen. Jeg har fÃ¥tt varsel fra Posten at jeg skal motta en vare. NÃ¥ har det gÃ¥tt en uke... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち1の評䟡

Jeg finner ikke et verksted som kan hjelpe meg med feilsÞk og oppgradering av system pÃ¥ Cargo pro. FÃ¥r heller ingen hjelp av dere. FÃ¥r bare beskjed om at den kan leveres til et lokalt sykkelverksted.... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Veldig fornÞyd med sykkelen! Den er kompakt, men likevel romslig. Barna elsker Ã¥ bruke den! Den er riktignok litt anderledes Ã¥ sykle enn en vanlig sykkel bÃ¥de med tanke pÃ¥ at den svinger pÃ¥ en annen... もっず芋る

䌁業情報

1. 自転車屋

圓該䌁業による蚘述

Selskapet bak Evobike.no heter Nordbutiker i Sverige AB. Nordbutikker er et av Sveriges 100 stÞrste e-handelsselskaper. Vi har virksomhet i NorrtÀlje, ca 70 km nord for Stockholm. Her bor vi i et 3000 m2 stort rom som huser vårt lager, vårt kontor og vårt 150 m2 store showroom. Nordbutikers virksomhet startet i 2005. Vi har vokst jevnlig siden da. I dag er vi ca 20 ansatte, og vi sender 1000 pakker hver måned til Sveriges alle hjÞrner. Siden våren 2017 har vi også utvidet virksomheten vår og sender nå så mange pakker som mulig til våre nordiske naboer. I dag har Nordbutiker ti forskjellige e-handelsnettsteder. Mer informasjon om disse finnes på www.nordbutiker.se.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 34ä»¶

レビュヌを曞く

obefintlig kundtjÀnst i praktiken

ingen kundtjÀnst i praktiken. Ingen cykelverkstad tar emot deras cyklar för service och reparation.

2025幎5月19日
自発的なレビュヌ

Hej Jack,

Tack för ditt omdöme!

Din feedback betyder mycket för oss!

Hör gÀrna av dig till oss om du behöver hjÀlp med din cykel! En vanligt cykelservice som att smörja kedjan, dra åt ekrar och muttrar ska de flesta verkstÀder kunna hjÀlpa dig med då detta inte skiljer sig från en vanlig cykel, men om du behöver hjÀlp med elektroniken så finns vi hÀr för dig. Hör gÀrna av dig till oss på info@evobike.se så ser vi till att du får snabb hjÀlp.

5぀星のうち4の評䟡

Ønsker tilbakemelding

Hei, Ser ut til Ã¥ vÊre en fin og enkel sykkel. Det mangler utstyr til montering. Hvordan fÃ¥r vi ut batteriet for lading inne? En bruksanvisning hadde vÊrt fint. Kurven jeg kjÞpte passet ikke til foran pÃ¥ sykkelen. Jeg har sikker lest feil i reklamen🀔Skal noe smÞres fÞr bruk? Mvh Marit

2025幎4月27日
5぀星のうち2の評䟡

Kjeden rÞk på fÞrste tur

Kjeden rÞk på fÞrste tur, og sykkelrepartÞr, sier at den ikke har vÊrt ordentlig klinket. Måtte kjÞpe ny kjede.
Girene slurer allerede etter fÞrste uke - hva gjÞr jeg??? KjÞpt en sykkel til over 20.000 kr, også allerede så mye greier?

2025幎4月5日

Hei Eirik,

Takk for din anmeldelse!

Jeg setter veldig stor pris på din feedback!

Det er leit å hÞre at både kjede og gir krangler allerede på din nye sykkel og jeg forstår at det er frustrerende. Det er bra at du allerede har kontaktet supporten angående dette. De kommer til å hjelpe deg videre med en å finne en lÞsning.

5぀星のうち2の評䟡

Betalte for mobilholder

Betalte for mobilholder. Ikke mottatt.
Displayet plassert feil. Måtte stå foran sykkelen for å se skjermbildet. En representant for Evobike i Oslo ble kontaktet. Han lovte å ringe tilbake. Det gjorde han ikke. Ingen bruksanvisning fulgte med.

Selve produktet er utmerket.

2025幎4月12日

Hei Aage,

Takk for din anmeldelse!

Jeg setter stor pris på din feedback og det gleder meg å se at du allerede har kontaktet supporten for videre hjelp. De kommer til å se over saken for deg, men i mellomtiden så finner du en brukermanual på hjemmesiden våres ved å klikke deg inn på sykkelen du har bestillt.

Dere selger gaffelen til EvoBike

Dere selger gaffelen til EvoBike Elegant, men uten lageret.
Dere selger sykler burde VIRKELIG vite at disse SKAL slites sammen og derfor ved bytte av gaffelen skal lageret også byttes.
Jeg har bestilt gaffelen og har snakka med et lokalt sykkel verksted som vil prÞve å skaffe det.
Veldig tungvint.

2025幎3月19日

Hei Egil,

Takk for din anmeldelse!

Det gleder meg å hÞre at du har fått hjelp av et lokalt verksted og jeg tar din feedback med meg videre. Vi beklager at vi ikke kunne hjelpe deg med den lÞsningen du Þnsket, men ikke nÞl med å kontakte oss dersom det er noe mer du lurer på.

DBedriftskune levering

Dere klarer ikke å levere sykkel til bedriftskunde.
Mange runder med hjelpesenter uten at dere får det til.
Tenkte å kjÞpe en elsykkel cargo.

2024幎11月28日

Hei,
Takk for tilbakemeldingen. Vi beklager at det oppstod utfordringer med bestillingen din som bedriftskunde, og at det krevde flere runder for å finne en lÞsning. Dette er ikke en problemstilling vi har opplevd tidligere, og vi har derfor undersÞkt saken nÞye.
Vi har nå funnet en lÞsning for deg og har oppdatert deg via e-post.

Takk for din tålmodighet, og vi håper at du blir fornÞyd med sykkelen når den er på plass.

Hei Terje,

Takk for din anmeldelse!

Jeg setter veldig stor pris på din feedback! Den hjelper oss med å kunne tilby bedre service og produkter.

Hvis du Þnsker å ringe oss så gjÞr du det via hjemmesiden. Klikk på supportknappen og velg "Kontakt oss". Da vi ikke har et fast telefontelefonnummer så ringer man via internett.
Det går også fint å kontakte oss via chat eller epost.

5぀星のうち5の評䟡

Jeg hadde gledet meg til å kunne sykle

Jeg hadde gledet meg til å kunne sykle omkring igjen, men grunnet dårlig balanse gikk det ikke . Alder 92 har ikke noe med dette å gjÞre . Kontakten og hjelp ved retur har vÊrt proff .
Kona som er 86 skriver :Kolliet ble avlevert i knekken fÞe flaten i oppkjÞrselen . For å ha mulighet til å få sykkelen ut av esken ,måtte jeg sprette opp sidene på esken uten tanke på emballasjen . Den er derfor tapet etter alle kunstens regler . Takk .

2024幎11月5日

Manglet bruksanvisning.

2024幎10月29日

Hei,

Takk for din anmeldelse!

Jeg setter veldig stor pris på din feedback!

For å spare på miljÞet så har vi valgt å laste opp alle brukermanualer på hjemmesiden.

Du finner brukermanual til din sykkelmodell ved å klikke deg inn på Evobike Travel og sen velger du Dokumenter.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。